Rastar

Rastar är ett av världens mest kända tillverkare av radiostyrda bilar och elbilar som barnen kan köra själva. Rastar är kända för sin fina kvalitet och att de har licens att tillverka leksaker i varumärken som Ferrari, Lamborghini, Porche, Audi, Volvo, BWM med flera.

Rastar är ett av världens mest kända tillverkare av radiostyrda bilar och elbilar som barnen kan köra själva. Rastar är kända för sin fina kvalitet och att de har licens att tillverka leksaker i varumärken som Ferrari, Lamborghini, Porche, Audi, Volvo, BWM med flera. Elfordon som barnen själva kan köra är så klart väldigt populära leksaker. Deras radiostyrda bilar är även väldigt fina och detaljrika med hög prestanda.

Vi erbjuder radiostyrda bilar som BMW, Ferrari och Porsche etc. Bilarna går som ett skott och är ofta av större modell med längder från hela 30 cm upp till 40 cm.

Elbilar som barnen kör själva, där är självklart Ferrari, Porche och Lamborghini några av favoriterna, men även Audi och BMW är så klart riktigt populära.

Filter

Pris

325 kr - 4000 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 18 år

Varumärke

Återställ

Kampanjer

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 11 av 11 artiklar