• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Varumärken

Leksaker till barn från kända varumärken på Leksakscity.se

Leksakscity erbjuder leksaker från en mängd varumärken, som Bruder, Siku, Barbie, Nikko, Ninco, Marvel, DC Comics. Tack vare samarbetet med alla dessa leksakstillverkare och varumärken kan vi erbjuda ett riktigt stort sortiment av leksaker. Vårt sortiment är både brett och djupt. Här finner du både välkända varumärken som har funnits i många år samt nyare varumärken som nyligen slagit igenom på marknaden. Vissa av dessa varumärken har en global leksaksförsäljning över hela världen medan andra mindre företag har specialiserat sig på den svenska eller europeiska marknaden. Några riktigt stora och globala varumärken är Barbie som tillverkar dockor, Jamara som är specialiserade på radiostyrda och elstyrda fordon, Carrera som tillverkar bilbanor, leksaksfordon från Injusa, Kids Globe lantbruksleksaker, My Little Pony hästfigurer och tillbehör, Baby Born som är experter på dockor, Schleich kvalitativa djurfigurer och bondgårdsdjur, Rastar radiostyrda fordon samt Siku som är världskända för sina fordonsmodeller så som traktorer och lastbilar. Vi är också glada över alla svenska företag som designar och tillverkar kvalitativa leksaker i världsklass, däribland BRIO, Jabadabado, Lundby, Kids Concept, Micki, Pippi med flera. Vissa varumärken nedan kan ha utgått och då finns det oftast likvärdiga varumärken och likvärdiga leksaker.

Inneleksaker som Barbie, interaktiva leksaker och fidgetleksaker

Vi erbjuder en mängd dockor, figurer, fidgets, hemvrå, lekset, pyssel, träleksaker och massor av andra roliga leksaker för inomhusbruk. En typ av leksak som är mycket populärt är träleksaker. Tooky Toy är ett av våra mest populära varumärken inom träleksaker. De har verkligen en fantastisk bredd av träleksaker av alla de slag. Aktivitetsleksaker, byggklossar, dockhus, leksaksfordon, leksakskök och mycket mer. Att leka med leksaker som är tillverkade av trä ger verkligen en gedigen känsla. Leksakerna blir riktigt hållbara och kvalitativa. På så sätt kan barnen leka med dessa leksaker under många år framöver och de kan gå i arv mellan flera barn.

Ett annat område som är riktigt populärt är såklart dockor. Vi erbjuder många olika slags dockor och tillbehör till dockor från varumärken så som Baby Annabell, Baby Born, Barbie, Dolls Dream, Dolls Room, Dolls World, Fleur, Lovely Baby, Moncchichi med flera. Det finns både dockor av olika slag, dockkläder, tillbehör och accessoarer till dockor, dockmöbler, dockhus och mycket annat. Dockhus finns från bland annat klassiska varumärket Lundby, Barbie, Kidkraft med flera.

Hem och hemvrå är något som barn i alla tider varit intresserade av att leka lekar inom. Här finns lekkök med spis och mycket annat skoj, hushållsmaskiner, köksutrustning så som grytor, kastruller, slevar med mera. Ett brett sortiment av leksaksmat av trä eller plast. Barnen kan leka affär, restaurang, bageri, café eller leka att de lagar mat hemma till familjen, nallarna eller dockorna.

Leksaksfordon som Bruder, Siku och Jamara

Leksakscity erbjuder ett stort sortiment av leksaksfordon och leksaksmaskiner. Här finns bilbanor, träfordon, leksaksbilar, radiostyrda bilar, terrängfordon, lantbruksfordon, fordon inom entreprenad med mera. Exempelvis är leksakslastbilar från Emek mycket populära. Lastbilar från Volvo och Scania. Även radiostyrda leksaker är en storfavorit och vi erbjuder radiostyrda fordon från exempelvis Nikko, Gear4Play, Feilun med flera. Radiostyrda fordon som finns är bilar, båtar, drönare, entreprenadfordon, traktorer, helikopter, monstertruck med flera.

Vi har också massvis med leksaker inom lantbruk. Både fordon, fordonsredskap, djurfigurer, byggnader så som ladugård, stall maskinhallar med mera. Detta är populära leksaker och de finns från varumärken så som Kids Globe, Bruder, Euro Play, Ideal Farm, Ponsse, Siku, Schleich med flera.

Uteleksaker och sommarleksaker som eltraktor och elfyrhjulingar

Självklart tycker barnen om att leka utomhus och därför har vi massvis med roliga leksaker som är perfekta för utomhusanvändning. Elfordon som barnen själva kan köra är mycket populära. Det finns flera roliga leksaker från varumärken så som Injusa, Azeno och Rastar. Välj bland eltraktorer, elbilar, elmotorcyklar, elfyrhjulingar med mera, det finns något för alla. Även grävskopor från Dino Cars , sparkfordon och trampfordon från populära Rolly Toys. Vi har allt för den roligaste uteleken.

Se alla varumärken nedan.

Bruder - Lantbruksleksaker så som leksakstraktorer

Bruder är från Tyskland och de har specialiserat sig på lantbruksleksaker och leksaksfordon. Här finner du massor av arbetsfordon så som hjullastare med mera. Det finns också leksakstraktorer, bilar, lastbilar, terrängfordon, skogsmaskiner, skördetröska, truckar och andra roliga fordon. Det finns  traktorredskap så som vagnar, hövändare, balpress med mera. Fordonsmodellerna är verkligen detaljerat utformade och tillverkade i högsta kvalitet. Det finns även människofigurer som Bruder och med dessa kan barnen leka att de ska köra traktorn, lastbilen eller andra fordon. Barnen kan leka att figurerna är bonden som ska köra traktorn eller gå in i ladugården och mjölka korna med mera. För att göra lekupplevelsen extra rolig finns det även ett flertal lantbruksbyggnader så att barnen kan bygga upp en hel bondgård. Här finns det ladugård, fordonshall och maskinhall, häststall, stängsel med mera. Alla dessa roliga leksaker från Bruder skapar tillsammans en helhet med ett liv på landet. Det är därför roligt för barnen att samla på leksaker från Bruder så blir det ännu roligare att leka. Det finns så mycket skoj att upptäcka och superfräcka tillbehör. Detta är verkligen kvalitativa leksaker som ger en stor lekglädje. Roligt för alla barn som gillar leksaksfordon av olika slag, att leka med figurer, att leka med lekset, djur och som är intresserade av lantliv. Leksakerna från Bruder kan också kombineras med leksaker i samma skala från andra varumärken, så som ladugård, häststall med mera från Kids Globe.

Amewi radiostyrda leksaker

Radiostyrda grävmaskiner, hjullastare och andra radiostyrda arbetsfordon från Amewi kan du köpa på Leksakscity.se. Amewi står verkligen för hög kvalitet och har väldigt fina radiostyrda leksaker med fina detaljer. De har även flertalet olika radiostyrda bilar och lastbilar. Deras fokus är terrängbilar och terrängfordon. Radiostyrda flygplan, radiostyrda helikoptrar och radiostyrda båtar finns också från Amewi. En lite annorlunda radiostyrd leksak är en haj, som verkligen är en superrolig leksak till sommarens lek. Perfekt att köra med i sjön, havet eller i poolen. Radiostyrda stridsvagnar i plast eller metall finns också att köpa från Amewi.

3D Skeleton Dinosaur - Dinosaurieleksaker

Dinosaurieleksaker från 3D Skeleton Dinosaur. Dinosaurieleksaker är mycket populärt bland barnen. Här finns bland annat utgrävnings-set där barnen kan leka att de ska göra en historisk utgrävning. Det blir spännande att se om barnen hittar någon dinosauriefossil som gömts i stenblocket. Rolig, kreativ och spännande lek för alla som gillar dinosaurier och att pyssla. Dinosaurieleksaker från 3D Skeleton Dinosaur tillverkar bland annat gipsblock där barnen kan gräva ut en dinosauriefossil. De är experter på just dinosaurieleksaker och därför är konstruktionen, designen och hållbarheten av hög kvalitet. Deras utgrävnings-gipsblock innehåller roliga skelett av dinosaurier. Med dessa block medföljer också verktyg för att gräva och putsa sig fram genom blocket, precis som en riktig paleontolog. De har också dinosauriefigurer som är helgjutna i hårdplast, roliga och fina färger som barnen tycker om att leka med. Vi på Leksakscity har de roligaste leksakerna från 3D Skeleton Dinosaur i vårt sortiment. Härliga leksaker där barnen kan sitta och pyssla och förväntas fullt ser de fram mot att få fram dinosauriefossilen. Hur roligt som helst! Att leka med dinosaurieleksaker är givande då det är spännande att tänka sig att det faktiskt funnits dinosaurier på vår jord en gång i tiden. Barnen får då en historisk inblick genom att lära sig mer om de dinosaurier som levde här. Hur såg de ut? Var bodde de? Hur stora var de? Vad åt dinosaurierna? Ja det finns många intressanta frågeställningar att forska vidare på för att lära sig mer om dinosaurier och hur de levde. Det finns såå många olika slags dinosaurier och det är mycket spännande att läsa om dem alla.

4D MASTER - Dinosauriefigurer

Leksaksdinosaurier från 4D MASTER. Här finns anatomiska modeller av dinosaurier samt det omtyckta 4D puzzle, ett 3D-pussel som barnen kan bygga ihop. Det kan stimulera barnens motoriska utveckling och även den kognitiva utvecklingen samt problemlösningsförmåga. 4D MASTER är en varumärke från Fame Master som grundades 1997. De tillverkar bland annat detaljerade leksaksfigurer och massvis med fräcka dinosaurier. De utformar figurerna så detaljerat med skulptering och färgsättning så att de liknar verkliga djur.

Azeno - Elfordon

Elfordon från Azeno finner du här. Elbilar, elmotorcyklar och elfyrhjulingar som barnen kan köra omkring med. Jätteroliga utomhusleksaker för barnen. Elfordonen har roliga funktioner och det finns riktigt många att välja mellan så att du kan finna just din favorit. Fordonen drivs av uppladdningsbart batteri så det är bara att tuta och köra :-)

Baby Annabell - Dockor

Baby Annabell är ett varumärke från Zapf Creation. De tillverkar dockor och docktillbehör så som nappflaska, blöjor, badkar med mera. Zapf Creation är ett tyskt företag som har tillverkat dockor i över 85 år. Dockorna från Zapf Creation säljs idag över hela världen och de är kända för sin goda kvalitet. Baby Annabell är en riktig storsäljare och många, många barn världen över har lekt i många timmar med sin Baby Annabell-docka. Människor i flera generationer har lekt med dockor från Zapf Creation. Vill du ha en riktigt fin docka som håller i längden så satsa på Baby Annabell.

Baby Born - Dockleksaker

Baby Born är ett varumärke från det tyska företaget Zapf Creation. Företaget grundades redan år 1932 av herr och fru Zapf. Sedan dess har företaget expanderat ordentligt och idag är Zapf Creation ett mycket välkänt varumärke bland dockor och dockleksaker. Zapf Creation tillverkar dockor i flera varumärken och just Baby Born har funnits sedan 1991. Baby Born är den mest sålda dockan i Tyskland och har så varit i flera, flera år. Den är även en riktig storsäljare i andra länder runt om i Europa och världen. I vårt sortiment hittar du flera typer av Baby Born. Här finns bland annat My Little Baby Born, Baby Born baddocka, Baby Born syster och bror med flera.

Bamse - Bamsebyn och flera roliga Bamseleksaker

Bamse är en riktig klassiker och en björn som gillas av många barn. Bamses skapare heter Rune Andreasson och han föddes år 1925. Karaktären Bamse lanserades år 1962 då det visades som serie i tidningar. År 1966 visades sex filmer om bamse på TV för första gången och Bamse fick en egen serietidning år 1973. Serietidningen har släppts i supermånga upplagor. Idag är Bamse en riktig klassiker bland sagokaraktärer. Bamse blir mycket stark när han äter dunderhonung. Den som är stark behöver också vara snäll och det vet Bamse. Han vill alltid att godheten ska segra och att alla ska ha det bra. Berättelserna om Bamse och hans vänner rymmer många härliga karaktärer. Idag finns Bamse som tidningar, filmer, leksaker, figurer och mycket mycket mer. På Leksakcity finner du den populära Bamsebyn med lekplatta från Micki som tillverkar Bamseleksaker. Till detta omtyckta lekset finns också Bamse och många av Bamses vänner som figurer. Dessa figurer kan bo i Bamsebyn och barnen kan leka roliga lekar med massor av äventyr. Farmor kan laga dunderhonung, Lille Skutt kan odla goda morötter i morotslandet, Skalman kan uppfinna saker men när mat- och sovklockan ringer är det dags att ta sig en tupplur. Bamsebyn och andra superroliga leksaker från Bamse finner du på Leksakscity.

Barbie - Barbiedockor, dockskåp, docktillbehör, kläder med mera

Vet du vem vi menar när vi säger Barbara Millicent Roberts? Inte säkert, men när vi säger hennes smaknamn - Barbie, ja då kan jag lova att du vet precis vem vi menar. Den kända dockans fullständiga namn är nämligen Barbara Millicent Roberts. Skaparen av Barbie, Ruth Handler, namngav dockan utefter sin dotter Barbara. Barbie lanserades redan år 1959 och blev genast populär. Idag är Barbie ett av de absolut mest kända varumärkena bland leksaker världen över. När Barbie skapades var hon den första dockan i sitt slag på marknaden. Förut hade det bara funnits bebisdockor som den som leker skulle ta hand om, mata med mera. Barbie var något nytt, nämligen en vuxen kvinnodocka som barnen inte behövde ta hand om utan istället klä i fina kläder och leka med som en vuxen docka. Barbie träffar sina vänner, bor i sitt Barbiehus med pojkvännen Ken och hon har genom åren jobbat inom många olika yrken. Syftet med Barbie var att tillverka en docka som var en blandning mellan klippdocka och vanlig docka. Det är en tredimensionell klippdocka kan man säga. Syftet var då att tillverka massor av olika kläder till Barbie så att barnen kan klä henne till många alla olika tillfällen. Ingen annan docka i världen har idag så mycket kläder och accessoarer som finns till Barbie. Genom tiderna har också syftet med Barbie varit att visa barn att de kan bli precis vad de vill. Detta visar Barbie genom att testa på alla slags olika yrken. Hon vill visa att kvinnor kan uppnå sina yrkesdrömmar på samma sätt som män, vilket inte var en självklarhet när Barbie lanserades.

Idag finns det massvis med Barbiedockor och Kendockor i flera utföranden. I vårt sortiment har vi också massvis med tillbehör till Barbie. Vi erbjuder ett flertal dockhus där Barbie kan bo. Här finns även Barbiebilar och andra fordon, Barbiemöbler, inredning, tillbehör samt Barbiedjur och husdjur. Självklart har vi även massvis med kläder och accessoarer till dockorna. Barbie är superkul att samla på då det alltid kommer nya dockor, tillbehör och kläder med mera till Barbie. Välj och vraka i vårt stora Barbiesortiment :-)

Bestway badleksaker, baddjur, flytleksaker

Badleksaker och vattenleksaker till leken i vattnet på sommaren från Bestway. De har även snorkelset, barnpooler, badboll med mera. Skojiga badleksaker som gör vattenleken ännu roligare. De är kända för sina baddjur som flamingo, enhörning osv. Köp Bestway badleksaker till barnens lek på sommaren.

Britains - Radiostyrda leksakstraktorer

Britains är ett engelskt bolag och ett riktigt gediget varumärke som grundades redan år 1893. De är specialister på leksakstraktorer som de säljer världen över. Vi erbjuder Britains populära radiostyrda traktorer som barnen kan styra med fjärrkontroll. Det är så kul att styra traktorn och köra omkring med den. Dessa RC leksakstraktorer är av högsta kvalitet och de är verkligen detaljerat utformade. De ser ut som riktiga traktorer. Britains första radiostyrda leksakstraktor lanserades år 2008 och sedan dess har de sålts i massvis med exemplar. Britains arbetar ständigt med att vidareutveckla sina leksaker så att de alltid hänger med i utvecklingen av ny teknik och design. Kvaliteten står så klart alltid i fokus. Beställ din Britains traktor här så blir du garanterat nöjd.

BRIO - Klassiska lekkök och tågbana

BRIO är ett svenskt företag som grundades i Osby som ligger i Skåne. BRIO grundades redan är 1884 och har sedan dess tillverkat massvis med leksaker och även barnvagnar. I vårt sortiment finner du de riktiga klassikerna så som BRIO's leksaksspis och leksakskök. Dessa lekspisar har barn i ett flertal generationer lekt mycket med. Även tågbana är en klassisk leksak från BRIO. Hållbar tågräls av trä som barnen kan bygga ihop till den form och längd de önskar. Sedan kan tåget med lok och tågvagnar köra runt på spåret. BRIO står alltid för kvalitet och de tillverkar leksakerna i mycket hållbara material så som trä. Det gör att leksakerna är tåliga och håller i många år. På så sätt kan flera barn leka med dessa leksaker.

Cayee - Leksaksverktyg för barn

Cayee är ett företag som tillverkar leksaksverktyg för barnen. Nu kan barnen få sin egen skruvdragare, borrmaskin, verktygslåda med mera som är anpassade för barn. Beställ ett leksaksverktyg, handverktyg eller ett helt set med roliga verktyg så kan barnen vara med och snickra där hemma. Barnen kan leka att de skruvar, sågar, mäter och hamrar med mera. Flera av verktygen är batteridrivna så att de blir extra verklighetstrogna. Verktygen har då rörelsefunktioner så att det blir ännu roligare att leka med dem.

Carrera - Carrera GO!!! bilbanor med mera

Carrera är så klart kända för sina häftiga bilbanor. Carrera grundades i Österrike år 1920 och än idag ligger huvudkontoret kvar där. Vi erbjuder massor av olika bilbanor från Carrera GO!!! och andra roliga bilbanor från Carrera. Bilbanorna finns i flera längder och med olika uppbyggnad så som loops, raksträckor, kurvor med mera. Det finns bilbanor för barn i olika åldrar, Carrera First är anpassade för de yngre barnen. Det finns bilbanor med flera teman så som Super Mario, Cars med flera. Att köra bilbana är roligt och barnen får öva på att manövrera bilen med handkontrollen. Det gäller att ha lagom hastighet för att hålla sig kvar på banan och ha en chans att vinna loppet. Barnen kan köra själva eller så blir det en spännande match mellan syskon, vänner eller med sin förälder.

Clementoni leksaksrobotar

Att leka med en leksaksrobot är alltid lika roligt för barnen. Det roliga med Clementoni leksaksrobotar är här kan man även själv bygga ihop sin robot. Det gör att man får två nöjen, dels bygga roboten och dels sedan leka med den. Robotorna har ofta ljud- och ljusfunktioner som gör dem ännu häftigare. Köp en leksaksrobot från Clementoni så kommer ni får mycket skoj.

DC Comics figurer som Batman, Joker, Batmobile, Flash, The Riddle och andra superhjältar och superskurkar

Batman figurer är så klart en av favoriterna, Batman är ju superhjälten som bekämpar brottsligheten i Gotham City. Tre kända superskurkar är Joker, The Penguin och The Riddler. De har alltid något fuffens på gång och Batman, Robin, Nightwing och flash måste göra allt för att stoppa dem. DC Comics figurer är roliga att leka med för barnen och vuxna samlar även på dem. Vi har alltid de senaste figurerna i vårt sortiment.

Dickie Toys - Leksaksfordon

Leksaksföretaget Dickie Toys grundades år 1971 och är från Tyskland. De är specialiserade inom leksaksfordon och tillverkar fordon i olika storlekar och modeller. Med över 40 års erfarenhet utvecklar och tillverkar Dickie Toys superroliga leksaker med häftiga funktioner. Vi erbjuder exempelvis radiostyrda bilar samt sladdstyrda grävmaskiner från Dickie Toys. En av deras storsäljare är bilen Lightning McQueen från Disney Filmen Cars som du hittar i vårt sortiment.

Dino Cars - utomhusleksaker, tramptraktorer och grävskopa

Dino Cars har över 20 års erfarenhet av att tillverka trampleksaker. Företaget utvecklar och tillverkar alla leksakerna i sin egen fabrik i Tyskland. Det gör att de har full kontroll på tillverkningen från skiss till färdig produkt. Deras leksaker är alltid tillverkade av de bästa materialen och en design som gör att leksakerna håller otroligt länge. Pedalfordonen som barnen kan köra utomhus har en cool design som gör körupplevelsen så rolig och häftig. Dessa pedalfordon är riktigt säkra då Dino Cars alltid har barns säkerhet i fokus när de utvecklar sina trampfordon och andra leksaker. Med utomhusleksaker får barnen röra på sig och får massvis med frisk luft som gör gott för kropp och själ. Dino Cars tillverkar också grävare som används i sandlåda. Perfekt både hemma, på förskolor, fritidshem med mera.

Dinosaur ERA - Dinosauriefigurer

Dinosauriefigurer från Dinosaur ERA är slagtåliga figurer i form av dinosaurier. De är hållbara och häftiga urtidsdjur som barnen kan leka många roliga lekar med. Här finns flera olika utvalda dinosaurier som brukar vara favoriter hos barnen. Samla gärna på flera av dem så att barnen kan leka att dinosaurierna möts och hittar på äventyr tillsammans. Endast fantasin sätter gränser för denna lek. Kanske kan barnen bygga upp en dinosaurievärld i lekrummet :-)

Dolls Dream - Dockvagnar och sulky

Ett brett sortiment av dockvagnar och sulkys finner du på Leksakscity. Dessa dockvagnar är tillverkade av Dolls Dream som är experter på dockvagnar och docktillbehör. Vi har valt ut våra favoriter ur deras breda sortiment. Massor av vagnar av olika slag så att barnen kan köra runt sina dockor och kanske söva dockan i vagnen. En docklek blir så rolig när banren har tillgång till tillbehör så som dockvagn med mera. Det blir mer verklighetstroget i leken och dessa vagnar har detaljer som även riktiga vagnar har. Kombinera gärna med dockor från exempelvis Dolls World, Dolls Room, Baby Born, Baby Annabell med flera.

Dolls Room - Dockor och docktillbehör

Dockor, docktillbehör och dockmöbler har vi ett brett sortiment av från Dolls Room. Vi erbjuder hela sortimentet av docktillbehör så som blöjor, nappflaskor och annat skoj. Med en docka och docktillbehör kan barnen ta hand om dockan på bästa sätt. Mata, leka, söva, gå promenader och mycket mer. Docklek är givande för barnen och kan bidra till språkutveckling, utvecklad empati och många andra betydande egenskaper och färdigheter. Helt enkelt superbra lek för barnen och så roligt och mysigt.

Dolls World - Bebisdockor och småbarnsdockor

Från Dolls World har vi både bebisdockor och lite äldre småbarnsdockor. Dessa dockor levereras med finfina kläder och vissa har även medföljande tillbehör. Dolls World är ett varumärke från England och dockorna säljs i hela Europa. Företaget som äger varumärket har tillverkat leksaker ända sedan 1948. De satsar alltid på kvalitet och tillverkar dockor som liknar riktiga bebisar. Nu kan barnen välja sin favoritdocka bland de många dockorna från Dolls World.

Duracell - Batterier

Självklart behövs det batterier till många av leksakerna som barnen har. Då är det perfekt att välja batterier från Duracell. De har tillverkat kvalitetsbatterier i många, många år. Företaget startade redan på 1920-talet och sedan dess har de arbetat med att utveckla sina batterier. Batterier från Duracell har mycket lång livslängd, vilket symboliseras av den supersnabba rosa Duracellkaninen som du säkert känner igen.

Educa sällskapsspel

Varumärket Educa är kända för alla deras roliga sällskapsspel. Ett av de mest populära spelen är Vildkatten och vildkatten i Peppa Pig tema. Roliga spel för hela familjen. Leksakscity har valt att erbjuda deras mest omtyckta Educa Spel.

Emek - Leksakslastbilar Volvo, Scania och Ponsse skogsmaskiner

Företaget Emek är från Finland och har tillverkat leksaksfordon sedan 1982. Emek är hejare på leksaksfordon och deras leksakslastbilar går inte av för hackor. Vi har ett brett sortiment av deras licenstillverkade lastbilar från Volvo och Scania, som är storfavoriter bland lastbilsmärken. Lastbilarna finns i många olika utföranden och med roliga funktioner. Det finns exempelvis lastbilar med tippbara släp, kranbilar och mycket mer. Perfekt leksak för alla fordonsintresserade barn som tycker om lastbilar och andra fordon. Barnen kan lasta saker på flaket och brumma omkring med lastbilarna såväl inomhus som utomhus. Emek licenstillverkar även skogsbruksmaskiner för skogsmaskinsföretaget Ponsse som är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner.

Eofauna dinosauriefigurer

Fina handmålade figurer i form av olika dinosaurier. Eofauna är från Spanien och har verkligen lyckats skapa de mest fantastiska dinosauriefigurerna. Varje figur är unik, för de är handmålade. Figurerna har väldigt fina detaljer och dess yta är verkligen superfin. Roliga dinosaurier att leka med för barnen eller att samla på för vuxna.

Euro Play - Radiostyrda lantbruksfordon

Finfina radiostyrda leksaksfordon från Euro Play finner du i vårt sortiment. Dessa RC-fordon är licenstillverkade tillsammans med CLAAS som tillverkar jordbruksmaskiner så som traktorer och andra fordon. Vi har valt ut storfavoriterna från Euro Play och just dessa leksaker finns i vårt sortiment. Barnen kan styra sin radiostyrda traktor eller skördetröska med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt blir det mer verklighetstroget när barnen leker lantbruk. Barnen kan leka att det är bonden som sitter och kör i traktorn och att bonden ska ut på åkern och skörda sina grödor med mera, superskoj!

Fairwood dinosaurier i gummi

Dessa dinosauriefigurer är tillverkade i naturgummi från gummiträd. De är även Fair Trade godkända, vilket gör att tillverkningen sker under vissa regler och rätta arbetsförhållanden. Dessa dinosaurier tillverkas helt för hand och målas självklart för hand. De är mjuka med stoppning och helt fantastiska detaljer. Köp en Fairwood dinosaurie så kommer barnen verkligen bli nöjda.

Feilun - Radiostyrda båtar

Feilun tillverkar radiostyrda båtar av rang. Båtarna är supersnabba, superhäftiga och supersportiga. Båtarna har olika maxhastigheter så att du kan välja den som passar bäst för ert ändamål. Ut och glida eller köra race på vattnet. Båtarna är jätteroliga att köra för både barn och vuxna. Det är en härlig känsla att se båten glida över vågorna på en sjö, i havet eller annat vatten. Perfekt aktivitet på sommarhalvåret. Superbra för alla som vill aktivera sig med något roligt på stranden. Välj din favoritbåt så kör vi! :-)

FurReal - Interaktiva leksaksdjur

Leksaker från FurReal är en storfavorit just nu! Deras leksaker är nämligen interaktiva. Det innebär att de kan interagera med barnen. När barnen pratar med dessa leksaksdjur eller gör en handling så som en rörelse eller rör vid djuret så reagerar dem genom ljud, läten, rörelser, dans och mycket annat skoj. Detta är leksaker med supermånga funktioner och de är nästan som levande djur då de visar känslor och sin egen personlighet. Det finns många slags djur, både klassiska husdjur så som katt och hund men även exotiska djur som björn, lejon, apa med mera. Vem vill inte ha en egen häftig papegoja hemma som kan prata, dansa och göra en riktig show tillsammans med barnen hemma i vardagsrummet. Perfekta husdjur för barnen som tycker om djur men som kanske har allergi eller inte har möjlighet att ha djur av andra skäl. Visst är det smidigt med leksaksdjur som barnen kan leka med när de känner för det och sedan stänga av mellan lektillfällena :-) Här finns leksaksdjur som passar alla då du kan välja just din favorit. FurReal är ett varumärke som ingår i koncernen Hasbro. Hasbro är ett amerikanskt leksaksföretag och de är en av världens allra största leksakstillverkare. Genom åren har de tillverkat många favoritleksaker åt barn över hela världen. De hänger alltid med i utvecklingen och är med på tåget när det kommer ny innovation. Tack vare det har de kunnat utveckla dessa FurReal realistiska djurleksaker som är interaktiva och av god kvalitet.

Gear4Play - radiostyrda och IR-styrda leksaker

Gear4Play har ett brett sortiment av radiostyrda leksaker. De är verkligen experter inom radiostyrda leksaker. Här finns fordon så som båtar, bilar, drönare och arbetsfordon som är RC-styrda. Det finns alltså fordon som kan färdas på marken, i luften och i vatten! Välj den som passar bäst för just ditt ändamål. Vi erbjuder även IR-styrda robotar från Gear4Play. De styrs med infrarött ljus, som är en mycket effektiv styrningsmetod. Detta är leksaker med den senaste tekniken och passar för alla barn som gillar när de kan styra leksakerna på olika sätt så att de rör sig och tar sig framåt.

Gidygo Pony - Mekaniska riddjur

Här finns supersöta mekaniska hästar och andra mekaniska riddjur som barnen kan rida på. Gidygo tillverkar roliga riddjur och har alltid säkerheten som största fokus. Här finns massvis med fina hästar och andra roliga riddjur så som bondgårdsdjur och exotiska djur. Så häftigt att ha ett eget lejon där hemma som barnen kan rida på :-) Välj barnens favoritdjur så kan barnen rida, kamma djuret, leka att de ger djuret mat med mera. Det blir en fin vän till barnen som de kan ha mycket kul med. Barnen kan leka cowboy eller leka att de hopptävlar med hästen, eller något annat skoj.

Greta Gris - Peppa Pig

Den skära grisen Greta Gris, eller Peppa Pig som hon kallas på Engelska, är en härlig karaktär som barnen säkert känner igen från TV-serien om Greta Gris. Karaktären Greta Gris skapades år 2000 och har sänts på TV sedan år 2004. Hon blev en storfavorit direkt och är idag världskänd. Barnprogrammen är så mysiga och handlar om Greta Gris, hennes familj och hennes vänner. De utför vardagliga aktiviteter som barnen säkert känner igen sen i. Idag finns Greta Gris inte bara som TV-serie utan också med en mängd roliga och lärorika leksaker. Vi erbjuder några av dessa fina leksaker i vårt sortiment. Barnen blir säkerligen glada för en Peppa Pig-leksak.

Hama pärlor

Att leka med pärlor och skapa egna figurer och andra saker är alltid lika kul att pyssla med för barnen. Hama har många färgglada pärlor och färdiga pärlkit. Pärlkit finns även i olika teman som Cars, Peppa Pig, Unicorn, bondgårdstema och andra teman. Köp Hama pärlor för en rolig pysseldag.

Hape träleksaker för de små barnen

Hape är kända för deras fina träleksaker och på Leksakscity kan du köpa tex. Hape Baby Einstein Magic Touch trummoir och Hape piano. Vi har även fina kulbanor i trä, leksaksmat mm.

HGL Fidgetleksaker

En fidgetleksak är ju alltid roligt för barnen att leka med och att koppla av med för vuxna. HGL är kända för deras klämdjur, slime, stretchy sand, Putty slime och Pop It. De har även hoppdjur som enhörning och drake, riktigt roligt för barnen att hoppa omkring med. Toalett, prutt toalett med slime är väldigt omtyckt. Köp dina fidgetleksaker från HGL så får ni underbara och skojiga fidgetleksaker som man kan greja, pilla med länge.

Ideal Farm - Leksakstraktorer och traktorredskap

Vi erbjuder fina leksakstraktorer från Ideal Farm. Det finns även roliga tillbehör till dessa, nämligen traktorredskap som kan hängas efter traktorn. Barnen kan leka att bonden ska ut och köra på åkern och utföra olika arbetsuppgifter på gården. Bondgårdsfordon från Ideal Farm är prisvärda leksaker. Dessa fordonsleksaker är perfekta att använda till lantbruksbyggnader från Kids Globe, så som bondgård och ladugård med mera.

Hörby Bruk gungor

Att gunga har ju alltid varit lika roligt och med Hörby Bruks gungor blir det ännu roligare. Hörby Bruk är kända för sina starka konstruktion och dess utformning. De har även sandlådor, skottkärror och klätterställningar. De har trägungor och även gungor i metall. Rutschkanor är även en uteleksak, uteredskap man kan köpa från Hörby Bruk.

Injusa - Elfordon och trampfordon som barnen kan åka i

Här finns ett brett sortiment av fordon som barnen själva kan köra, hur kul är inte det? Injusa är ett företag från Spanien och företaget grundades år 1947. Med över 70 års erfarenhet inom branschen är de en av de bästa inom elfordon och trampfordon. De har en egen fabrik i Spanien där alla leksakerna tillverkas. Det gör att de har kontroll över tillverkningen och alltid kan hålla toppkvalitet. De började tillverka elfordon för barn i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. Idag är det ett av deras största fokusområden. Leksaker från Injusa säljs idag i över 120 länder världen över. Både elfordon och trampfordon är mycket populära idag. De trampfprdon som vi erbjuder är tramptraktor och go-kart. De elfordon som vi erbjuder från Injusa är elbilar, elmotorcyklar, elfyrhjulingar och eltrehjulingar. Detta är uteleksaker som lämpar sig perfekt för barnen att köra ute på tomten, på en gräsplätt eller grusgång med mera. Kvalitet och säkerhet är ledord som är viktiga för Injusa så att både barn och föräldrar kan känna sig trygga och nöjda med deras leksaker.

Intex badleksaker, flytleksaker och baddjur

En flamingo, haj, pingvin, deflin, krokodil som flytleksak gör badningen på sommaren ännu roligare. Med dessa fantastiska flytleksaker kan barnen lättare lära sig att simma och även ta vattenleken till en ny nivå. Intex är kända över hela världen för deras höga kvalitet och deras baddjur är de mest populära vattenleksakerna. Köp de fina baddjuren från Intex hos oss.

Jabadabado

Jabadabado är ett svenskt företag som har en intressant historia. Företaget grundades av makarna Eva och Calle Eliasson år 1993. Från början designade och tillverkade Eva alla leksakerna på egen hand hemma i deras hus. Det började som en hobby att tillverka träleksaker med fin och tidlös design. Ryktet om de superfina leksakerna spred sig till vänner och bekanta. Även Calle var intresserad av leksaker och hade länge drömt om att öppna en egen leksaksaffär. Sagt och gjort öppnade deras gemensamma butik i Landskrona. Det var dock svårt att få det att gå runt då de fortfarande tillverkade alla leksaker själva. Det tar mycket tid att både designa och tillverka alla leksaker. År 2000 startade de samarbete med ett gäng fabriker som började tillverka deras leksaker. Detta var perfekt för Eva och Calle då de kunde fokusera på att utforma och designa leksakerna. Än idag har de samarbete med många av fabrikerna som hängt med ända sedan millenieskiftet. Idag tillverkas leksakerna av 22 fabriker men design, utformning och färgsättning görs fortfarande i Landskrona. Det nära samarbetet möjliggör kontroll över tillverkningen av leksaker och inredning i världsklass. Jabadabado har både leksaker och heminredning för barnrum med mera. Leksakerna är alla mycket dekorativa och så fina att ha stående framme. Leksakerna är som inredningsdetaljer eftersom de är så fina. De har en mjuk och härlig färgsättning med ljusa pastellfärger. Leksakerna är tillverkade av kontrollerade och hållbara material så som trä. Från Jabadabado har vi många olika roliga leksaker. Det finns leksaksmat, musikinstrument, spel, pussel, träfordon, träklossar och byggleksaker samt mycket annat skoj. Leksakerna håller en så högkvalitet att de kan gå i arv mellan barnen.

Jamara

Jamara är ett familjeföretag som drivs av familjen Natterer i Tyskland, företaget grundades först hemma i familjens hus i Leutkirch och sedan dess har de stadigt utvecklats framåt, de byggde sitt första riktiga lager år 1999 som var ca 700 m² stort och här börjar deras resa på riktigt. Ungefär samtidigt utökade de också sin försäljning till både Asien och Frankrike. Idag har de utökat till många fler länder världen över, bland annat Spanien, Italien, Nederländerna och Sverige. Jamara är idag ett mycket populärt och uppskattat varumärke som många känner till, de har ett bra sinne för kvalitet och de vet precis vad som går hem hos barnen just nu. De har över 100 anställda och 15 000 unika produkter, allt från radiostyrda bilar till elbilar och trampfordon och många av dessa leksaker hittar ni här hos oss på Leksakscity, vi har bland annat radiostyrda bilar och anläggningsfordon, elbilar, elmotorcyklar, robotar och interaktiva djur. det finns något för alla i Jamaras sortiment. jamaras leksaker är av mycket hög kvalitet och garanterar flera timmar av roligheter för barnen såväl för de yngre som för de äldre, att leka är något av det viktigaste för ett barns utveckling och detta vet familjen Netterer vilket man kan se i deras breda sortiment av kvalitetsleksaker för barn. 

Jovi - Kreativt skapande med Plastilina, Patmache, Leklera, ansiktsfärg

Jovi är ett spanskt företag som grundades för hela 80 år sedan, år 1939. De båda unga vännerna José Salvador och Vicente Tejedo från Barcelona startade företaget. De namngav företaget utefter början av sina namn. Inledningsvis tillverkade Jovi färgpennor som barn använde i skolan och produktionen skedde hemma hos grundarna. Efter några år kunde de flytta till andra lokaler och med tiden har deras produktion expanderat. De började tillverka Plastilina år 1964 och leran blev mycket populär. Denna lera är superpopulär på marknaden än idag. År 1983 tog vännernas söner över företaget och nu började de producera både ansiktsfärg och modellera med mera. Idag har Jovi massvis med produkter inom skapande, pyssel, lera, färger med mera. Vi erbjuder Plastilina, leklera, Patmache, tillbehör och redskap för lera, ansiktsfärger för ansiktsmålning med mera.

Jouéco - Träleksaker

Jouéco har sitt säte i Nederländerna och de tillverkar superfina leksaker av trä. Det finns många slags leksaker så som leksakskök med tillbehör, byggleksaker så som klossar, kreativa leksaker som pärlor med mera. Leksakerna är riktigt hållbara och gedigna, vilket gör att de håller för massor av lek och kan användas av flera barn. Leksakerna har en fin färgsättning som passar bra in i barnens rum. Välj bland neutrala toner eller mer färgglada leksaker. Träleksaker med hög finish och en härlig design. Dessutom är många av leksakerna miljöcertifierade. Med Jouéco träleksaker kan barnen ha superkul. Kreativa, roliga och lärande leksaker för barnen.

Jungle Gym klätterställningar och gungor

Fantastiska gungor, klätterställningar och lekredskap från jungle Gym köper du alltid till låga priser hos oss. Jungle Gym är verkligen specialiserade på utelek och de har skojiga funktioner. Klätterhus, rep, stegar, rutschkanor och många fler uteredskap till barnens lek utomhus på våren coh sommaren.

Jurassic World - Dinosauriefigurer och dinosaurieleksaker inspirerade av filmerna

Varumärket Jurassic World känner ni säkert igen från filmen filmerna med samma titel. Dessa filmer är efterföljare av den populära och klassiska filmen Jurassic Park. Den första Jurassic Park hade biopremiär år 1993. Idag finns det hela fem filmer i denna spännande filmserie. Filmerna handlar om en dinosauriepark med utställningsdinosaurier. De som jobbar där får idén att försöka få fram levande dinosaurier med hjälp av DNA. Dessa äventyrsfilmer är så spännande och de har varit riktigt populära under många år. En ny film beräknas komma och populariteten fortsätter säkerligen. Från varumärket Jurassic World erbjuder vi superoliga dinosauriefigurer och dinosaurieleksaker. Flera av dem har superfräcka funktioner.

Kapla byggstavar och kaplastavar i trä

Med kaplastavar kan man bygga massa olika skapelser, här sätts fantasin på prov. Med barnens kreativitet kan de skapa de mest fantastiska sakerna med byggstavarna i trä. Det klassiska är att försöka bygga ett torn så högt det bara går innan det rasar. Köp kaplastavar hos oss för snabb leverans.

KidKraft - Rejäla och kvalitativa dockskåp och lekkök

KidKraft grundades för 50 år sedan i USA och idag har de försäljning av sina leksaker runt om i världen i hela 90 länder. De tillverkar inspirerande leksaker som väcker barnens lekglädje och fantasi. Från KidKraft erbjuder vi bland annat dockskåp och leksakskök med tillbehör. Konstruktionerna är gedigna och rejäla. Många av leksakerna är tillverkade av trä. När barnen får utforska och upptäcka med hjälp av leksakerna blir leken så rolig och fantasin stimuleras. Det kommer bli massor av fantasifyllda och superroliga lekar med dessa fina leksaker från KidKraft.

Kids Concept - Designleksaker, träleksaker

Kids Concept är ett svenskt företag som grundades år 2007. De tillverkar superfina leksaker och inredningsdetaljer i hållbart trä och andra gedigna material. Dessa träleksaker håller en mycket hög standard. De har en väl genomtänkt design och utformning. Säkerhet, trygghet och miljö är alltid viktigt för Kids Concept. De designar själva sina leksaker och har full kontroll från skiss till färdig leksak, vilket gör det mycket tryggt. Leksakerna har superfin design och färgsättningen med de dova pastelltonerna och naturliga färgerna är verkligen så fin och lugnande för ögat. Från Kids Concept erbjuder vi kulbanor, leksaksbilar, låtsasmat för lekkök, musikinstrument, träklossar och mycket annat.

Kids Globe

Kids Globe är ett familjeföretag som har specialiserat sig på att tillverka lantbruksleksaker så som häststall, ladugårdar, maskinhallar i trä. Deras leksaker är av mycket god kvalitet och passar såväl till barn som vuxna, deras produkter är anpassade för att kunna användas till leksaker från Schleich, Siku, Bruder och många fler varumärken. De har inte bara stall och maskinhallar, även om det är vad de är mest kända för så har de mycket annat också. Det finns allt från leksakshästar, leksakskor och foder till traktorer, bilar och andra roliga tillbehör som barnen kan leka och ha riktigt roligt med. Kids Globe har tillverkat leksaker i flera år och de säljer nu sina produkter över hela världen, alla deras leksaker har en unik konstruktion av hög kvalitet. De är också skalenligt tillverkade och mycket verklighetstrogna till utseendet vilket gör leksakerna väldigt roliga att leka med för barnen. Med de här leksakerna kan barn bygga upp sin alldeles egna gård med olika leksaksdjur och alla de tillbehör som behövs på gården, de får möjlighet att leva ut sina fantasier och kreativitet medans de bygger upp sin drömgård i lekrummet. Hos oss hittar du flera av Kids Globes leksaker till fantastiska priser, vi har allt fån stall, maskinhallar och traktorer till bilar, hästtransporter och leksaksdjur, allt för den lille bonden.

King Me World - Dinosauriefigurer

Vi har massor av roliga dinosauriefigurer från King Me World. De är experter på att tillverka dinosaurieleksaker så som coola figurer av dinosaurer. Här finns bland annat dinosaurier från King Me Explore. Figurerna är hållbara och det finns set med många dinosaurier i ett. Att leka med dinosaurier är spännande och det är roligt att jämföra de olika slags dinosaurierna. Det fanns ju så himla många olika häftiga dinosaurier :-)

Klein - Bosch leksaksverktyg

Klein är ett tyskt företag som grundades år 1949. Klein levererad idag sina leksaker till över 70 länder och deras leksaker är mycket populära bland barn världen över. De tillverkar idag massvis med olika leksaker och vi har valt ut våra favoriter ur deras breda sortiment. Vi har bland annat många leksaksverktyg som barnen kan leka med och låtsas vara hantverkare eller hemmafixare och göra renoveringar, finsnickeri och massa skoj. Verktygen är anpassade för barn och har roliga  funktioner. De är licenstillverkade för Bosch och kallas för Bosch Mini.

Lexibook Leksaksrobot

Köp din leksaksrobot från Lexibook. Roboten kan prata svenska och en ganska stor robot. Lexibook robot är interaktiv och barnen kan ställa frågor och prata med roboten. Den har även ljus- och ljudeffekter som gör leken ännu roligare.

Loopy Looper fidgettoys och fidgetleksaker

Fidgetleksaken Loopy Looper är som en rund bana där en kula kan snurra inuti den. Lägg i kulan i glidbanan och sedan skaka, snurra på Loopy Loopern så åker kulan snabbt runt inuti den. Hur roligt som helst!

Little Tikes - Radiostyrd bil med mera

Little Tikes är ett leksaksföretag från USA och det grundades år 1969. De tillverkar bland annat radiostyrda leksaker och vi har valt ut våra favoriter ur deras sortiment. Radiostyrda bilar och andra fordon är så roliga för barnen att köra och styra. Att manövrera fjärrkontrollen är kul och barnen kan köra roliga tricks med bilen. Riktigt roliga RC-leksaker helt enkelt. Little Tikes tillverkar jättefina leksaker. Little Tikes är ett välkänt företag som har funnits under många, många år och som idag säljer leksaker världen över. De är specialiserade på radiostyrda leksaker, aktivitetsleksaker, leksaker för utomhusbruk. Leksakerna i deras sortiment är från 0 år och uppåt. Leksakscity har valt ut några roliga leksaker från deras stora sortiment. Little Tikes startades redan 1969 i USA och har från dag ett tillverkat leksaker av hög kvalitet och leksaker som ger barnen ett högt underhållningsvärde. Skojiga leksaker som ofta har massa fräcka funktioner och där barnen ibland får tänka till lite för att använda dem. Helt klart stimulerande och utvecklande för barnen. De har helt enkelt fantastiska leksaker för inomhuslek och utomhuslek. Från Little Tikes sortiment erbjuder vi en supercool radiostyrd bil med ett tillhörande däck som bilen kan köra i, jättehäftigt :-) Bilen styrs med handkontrollen som medföljer. barnen kan bland annat göra coola volter med bilen i däcket.

Lovely Baby - Bebisdockor och tillbehör

Ett av de omtyckta varumärkena av dockor är Lovely Baby. Deras dockor är så fina och detaljerat utformade. Dockorna har jättesöta kläder och med flera av dem medföljer docktillbehör så att barnen kan ta hand om dockan. Matskål, nappflaska, matstol, babyskydd och annat bra till dockorna finner du här. Dockorna finns i flera storlekar och de alla är så söta.

Lundby - Klassiska svenska dockhus

Det svenska företaget Lundby startades redan år 1945. Lundby är superkända för sina vackra dockhus och för sitt stora utbud av dockhusmöbler och andra roliga tillbehör. Dockskåpen finns i ett flertal modeller och som tillbehör finns mängder av möbler, dockor, husdjur trädgård och annat skoj. Lundby dockhus är mycket hållbara och de har en modern design som ska spegla nutiden. Barnen kan inreda sitt dockhus från Lundby med sina favoritmöbler och belysning så att det blir jättemysigt. Det kommer bli personligt och hemtrevligt för dockorna att bo i sitt nya Lundbyhus. Vi har ett riktigt brett sortiment av dockhus och dockhustillbehör från Lundby.

Marvel figurer som Hulken, Spiderman, Mysterio och andra figurer från Marvel Avengers

Roliga och fina leksaksfigurer från Marvel köper du alltid snabbt och billigt på Leksakscity. Vi har alltid de senaste Spiderman figurerna och andra figurer från Marvel Avengers. Spiderman är förmodligen den mest populära figuren, men även Hulken är en stor favorit bland barnen. Marvelfigurer är roligt för barnen att leka med och en del vuxna samlar även på dem. Vi har alltid de senaste figurerna och trenderna inom Marvel. Så kolla in sidan flera gånger per år, så kommer det löpande nya Marvelfigurer.

Melissa & Doug - Träleksaker och pyssel

Hållbara träleksaker så som leksaksmat för barnens leksaksspis och leksakskök har vi i vårt sortiment från Melissa & Doug. Det finns också superroliga träpussel för barnen. Även deras pysselmaterial så som pärlor med tillbehör för att göra egna smycken och annat kul är populära bland barnen. Melissa & Doug grundades år 1988 i USA och har alltid kvalitet i fokus när de tillverkar sina roliga träleksaker för barnen att leka med. Välj bland våra utvalda favoriter från Melissa & Doug så blir det säkerligen en kreativ och rolig lek med leksaker av hållbart material.

Micki - Hållbara köksleksaker och lekset

Det svenska företaget Micki grundades år 1944 i Gemla i Småland. Leksaksföretaget grundades av Georg Aronsson och hans syskon. Redan från start har Mickis leksaker varit superpopulära bland både barn och vuxna eftersom de är roliga att leka med, praktiska, fina, säkra och hållbara. Kvalitet är superviktigt för Micki. Idag har Micki Leksaker både egna varumärken samt saluför flera andra kända varumärken. Micki har blivit ett av nordens största och bästa företag inom leksaksbranschen. Än idag är Micki Leksaker familjeägt av familjen Aronsson, nu av tredje generationen.

Monchhichi - Klassisk och populär mjukisdocka

Monchhichi behöver knappt någon närmare beskrivning då de är riktigt klassiska leksaker. Dessa leksaksfigurer som är en blandning mellan mjukisdjur och docka kommer från Japan. Grundaren av denna populära apa heter Sekiguchi. Monchhichi lanserades år 1974 och då fanns det två stycken Monchhichi som var tvillingar. Idag finns det suupermånga olika Monchhichi och till och med Bebichhichi som är bebisar till Monchhichi. Monchhichi finns som unga, gamla, flickor, pojkar, stora, små samt med olika färger på sin plysch-päls. De har även olika kläder samt ofta rn napp i handen. Anledningen till att Monchhichi blivit så populära kan vara att de är just en blandning mellan gosedjur och docka. Det gör att barnen både kan leka med dem som dockor samt använda dem som mjukisdjur när de är ledsna eller ska sova. Monchhichi har funnits för barnen i flera generationer och kommer säkerligen att hänga med i många år till.

My First - Hushållsmaskiner för barnens lekkök

Nu kan du inreda barnens leksakskök med finfina hushållsmaskiner, köksmaskiner, vitvaror och kökstillbehör från My First. Köksleksakerna och leksakerna för hemmet har en lekfull design med härliga färger som tilltalar barnen. Nu kan barnen leka att de lagar mat precis som sina föräldrar. Rosta bröd, steka bacon och annat skoj kan barnen göra i sitt leksakskök. Perfekta tillbehör för hemlek, docklek och kökslek. Laga lite mat till den hungriga dockan :-)

My Little Pony - Ponnyfigurer, ponnyhus och massor av tillbehör

Vi har ett riktigt brett utbud av ponnys från My Little Pony. Här finner du alla de roliga karaktärerna från berättelserna om hästarna från Equestria. Rainbow Dash, Fluttershy, Applejack och Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Rarity för att nämna några av alla favoriterna. Nu kan barnen få My little pony vännerna i form av leksaksfigurer som barnen kan leka med. Vi har supermånga figurer och karaktärer. Många av karaktärerna finns i flera varianter samt med många roliga tillbehör. Utöver ponnyfigurer har vi även roliga fordon, lekset, hus, slott, skolbyggnaden school of friendship , pyssel och kreativa leksaker samt gosedjur av mysigt plyschtyg. Helt enkelt allt som behövs för rolig och givande My little pony-lek. Leksakerna är inspirerade av alla de filmer och serier som gjorts om My little pony så som Friendship is magic, My little pony the movie med flera. Att ha figuren som barnen känner igen från favoritfilmen är ju superkul.

My little pony har funnits ända sedan år 1983. De har varit populära i många år och det kommer ständigt nya filmer, serier och kollektioner av roliga leksaker. My little pony har ett mycket viktigt budskap, nämligen att vänskap är magiskt och att tillsammans klarar vi allt bara vi håller ihop och kämpar för godheten. Det är så roligt och spännande att det även finns massor av magiska ponnys som kan utöva magi i Ponyville och Equestria. Detta kan även barnen leka och det blir en så fantasifylld och härlig lek med massor av kreativitet och skojiga äventyr. My little pony visar också att alla är olika, då alla ponnys har sin egen personlighet och egenskaper. Ett viktigt budskap att visa barnen. Alla är vi olika men lika mycket värda.

Nee Doh stressbollar, klämbollar och andra fidgets

Detta varumärke erbjuder helt fantastiska stressleksaker för både vuxna och barn. De är ofta färgglada och sköna att klämma på. NeeDoe är experter på just klämleksaker, mjuka och goa saker att pyssla med. Nuydlar och Ramen Nudlar Noodlies är häftiga nudlar i gummi som man kan dra och tänja i. Köp NeeDoh fidgets hos oss.

Nerf vattengevär och vattenpistoler till barnens vattenkrig

Nerf är väl nummer ett runt vattenleksaker, de är kända för sina häftiga vattenpistoler som barnen verkligen gillar att leka med. Köp Nerf vattengevär till barnen, så får de ett vattengevär som håller i längden och som kan spruta vatten riktigt långt. Nerf finns också med temat Fortnite, som verkligen är populärt efter spelet Fortnite.

New Ray - Fordonsleksaker och radiostyrda entreprenadfordon

New Ray är ett amerikanskt företag som tillverkar leksaksfordon. De har radiostyrda fordon så som arbetsfordon. Grävmaskin, hjullastare och andra entreprenadmaskiner som är RC styrda. Dessa kan barnen köra med både inne och ute. New Ray tillverkar också leksaksfordon som modellfordon. Med dessa kan barnen köra omkring och leka att de ska utföra jobb med dumper och lyftkran. Även coola modeller av snöskoter och andra fordon. New Ray har funnits ända sedan 1987 och är idag mycket kända leksakstillverkare.

Nikko - Superhäftiga radiostyrda bilar

Nikko är ett Japanskt företag som grundades år 1958. De har lång erfarenhet av att tillverka radiostyrda fordon för barn. Dessa leksaksfordon har verkligen hög körglädje. Flera av bilarna är off road bilar som kan spinna loss i gruset. En det går på larver vilket gör att de kan ta sig fram riktigt bra. Velocitrax är en av storfavoriterna från Nikko. Det finns även fina licenstillverkade sportbilar. Alla bilarna har superhäftig design och det finns även andra radiostyrda fordon så som en häftig båt.

Ninco raiodtyrda bilar och radiostyrda båtar

Radiostyrd båt Pitiusa är en superpopulär leksaksbåt som barnen kan köra i sjön och havet. Den radiostyrda bilen Ninco Ranger är den mest omtyckta bilen från Ninco, en superhäftig radiostyrd bil i kamouflagefärg. Ninco är verkligen kända för deras radiostyrda leksaker, hög kvalitet till riktigt bra priser. Köp Ninco radiostyrt hos oss för snabb leverans och lågt pris.

Papo figurer som dinosauriefigurer och figurer i form av havsdjur och vilda djur

Handmålade och detaljerade figurer från kända Papo i Frankrike. Dessa figurer är verkligen roliga att leka med för barnen och att ha hyllan och samla på för vuxna. Vi erbjuder alltid de senaste och mest efterfrågade figurerna från Papo. De har även hundar, katter och andra fina leksaksdjur. Köp dina leksaksfigurer redan idag.

Peg Perego eltraktor John Deere

Eltraktor John Deere från Peg Perego är verkligen superfina eltraktorer. Robusta, fina detaljer, roliga funktioner och hur skoj som helst för barnen att köra med.

Pippileksaker så som Villa Villekulla dockskåp och flera roliga leksaker med Pippi Långstrump

Pippi är en av Astrid Lindgrens första och mest omtyckta sagokaraktärer. Första berättelsen om Pippi skrevs redan år 1944. Sedan dess har det kommit många filmer, TV-serier, böcker med mera om Pippi Långstrump och hennes liv i Villa Villekulla. Vi erbjuder superroliga Pippileksaker som licenstillverkas av det svenska leksaksföretaget Micki Leksaker. Villa Villekulla som dockskåp har blivit suuuperpopulärt bland barnen. Det är ett dockhus som ser precis ut som Pippis hus. Till detta dockhus finns massvis med figurer av de omtyckta karaktärerna i berättelserna om Pippi. Tommy och Anika, Herr Nilsson och Lilla Gubben, tjuvar, pirater och många fler små dockor. Även dockmöbler finns samt även det häftiga skeppet Hoppetossa som styrs av kaptenen Efraim som är Pippis pappa.

Play Fun - Ett mycket brett sortiment av roliga leksaker

Play Fun har verkligen ett brett utbud av leksaker, så det finns något för allas tycke och smak :-) Både pyssel, leksaker för rollekar, leksaker för hemlek och kökslek samt utomhusleksaker. Här finner du leksaksdjur så som dinosauriefigurer, bondgårdsdjur med flera. Även doktorsleksaker så som doktorsset, doktorsväskor och doktorskläder. Till hemlekarna finner du massor av leksaker för barnens lekkök. Köksredskap, grytor, köksutrustning, leksaksmat, leksaksfika med mera. Fler leksaker som finns är radiostyrda fordon, robotar med IR-styrning, musikinstrument som lekinstrument för barnen att spela på, leksaksverktyg för den lilla snickaren, utomhusleksaker så som grävskopa till sandlåda, stylinghuvud, sminkhuvud, leksakssmink, hårleksaker så som hårspännen, pysselmaterial, pärlor och set för att skapa egna smycken och accessoarer. Ja ni förstår.. helt enkelt ett riktigt brett sortiment av leksaker för alla barn :-)

Playmobil - Klassiska och flexibla lekset

Playmobil är ett riktigt klassiskt varumärke som har tillverkat leksaker sedan 1974. Genom åren har dessa lekset lanserats med massor av olika teman. Playmobil består av de klassiska figurerna samt massor av tillbehör till dessa. Det finns teman så som skidskola, brandgårstema, draktema med mera. Lekseten är flexibla och så roliga att leka med. Välj din favorit eller samla flera och så kan en hel Playmobil-värld byggas upp. Perfekt för fantasilekar, rollekar och även mer verklighetstrogna lekar.

Ponsse - Licenstillverkade skogsmaskiner

Ponsse är ett finskt företag som tillverkar skogbruksmaskiner. Leksaksföretaget Emek tillverkar modeller av Ponsse skogsmaskiner. Här finns skotare med larver eller hjul samt skördare. Maskinerna är licenstillverkade och är lika originalfordonen från Ponsse. Superfina och kvalitativa modelleksaker för barnen. Barnen kan leka att de hugger träd i skogen och transporterar virket med mera.

Rastar - Elbilar, radiostyrda bilar och sparkbilar

Rastar är ett av världens mest kända företag som tillverkar fordon för barn. Deras elfordon är mycket populära. Det är elbilar i sportmodeller som barnen kan sitta i och styra med ratten. Så coolt att köra sin egen sportbil! Det medföljer även fjärrkontroll till bilarna. Licenstillverkade med riktigt häftiga funktioner och prestanda. Drivs av 9 volt eller 12 volt batteri som är uppladdningsbara.

Även radiostyrda bilar från Rastar är superhäftiga. Licenstillverkade för en rad kända bilmärken som BMW, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Audi med mera. Styrs med medföljande fjärrkontroll. Rastar tillverkar också sparkbilar, eller gåbilar som de också kallas. Barnens första egna bil kan bli en gåbil från Ferrari, hur söt som helst :-)

Rolly Toys tramptraktor

Tramptraktor till barnen från Rooly Toys, det är verkligen en rolig leksakstraktor. Rooly Toys är verkligen kända för deras höga kvalitet och deras tramptraktorer. John Deere, Fendt, Massey Ferguson, är några märken bland dessa fina tramptraktorer.

Studsmattor från Salta Trampolines

Köp er studsmatta hos oss. Vi har väldigt fina studsmattor från märket Salata Trampolines. Dessa studsmattor är så klart extra roliga att hoppa på under våren och sommarens lek. En studsmatta är inte bara roligt, barnen kommer ut i friska luften och får även aktivera och röra på sig.

Siku - Brett utbud av leksaksfordon med hållbar metallkonstruktion

Siku är ett ledande varumärke med leksaksfordon och modellfordon. Passar både som leksaker för barnen och som samlarobjekt för vuxna. Riktigt fina och kvalitativa fordon som är tillverkade av metall och har detaljer av slagtålig plast. Detta gör att de är riktigt gedigna och hållbara. Dessa fordonsleksaker har en riktigt fin design med många detaljer. Siku tillverkar leksaksfordon inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och massvis med lastbilar med mera. Arbetsfordon, entreprenadfordon, bilar, lastbilar, bussar, traktorer, traktorredskap, skördetröskor, terrängfordon och mycket mer. Även byggnader och lekplattor så att barnen kan bygga upp en lekmiljö. Både skogsmiljö för skogsmaskinerna och lantbruksmiljö för jordbruksmaskiner med redskap. Siku har även riktigt häftiga radiostyrda fordon så som traktorer, lastbil och grävmaskin för både inomhusbruk och utomhusbruk. Siku har verkligen helheten och detaljerna. In och kika på det stoora sortimentet :-)

Schleich - Leksaksfigurer och lekvärldar med häst, bondgårdsdjur och dinosauriefigurer. Högsta kvalitet.

Schleich tillverkar massvis med djurfigurer och tillbehör. Schleich är ett företag som grundades i Tyskland år 1935. I många, många år har de tillverkat sina klassiska djurfigurer och lekvärldar med byggnader och detaljer som gör leken till en helhet. Vi erbjuder massor av lantbruksdjur från Schleich. En av storfavoriterna är leksakshästar. Vi har allt inom tema häst, bondgårdsdjur och jordbruk. Däribland djurfigurer, människofigurer, ladugård, stall, stängsel, stallutrustning, djurfoder, fordon och mycket mer. En annan storfavorit är dinosauriefigurer från Schleich. Schleich figurer är helgjutna, hållbara, har en noga utformad design som gör att de ser ut nästan precis som verkliga djur. De är till och med handmålade. Med djurfigurer och tillbehör kan barnen bygga upp sin egen lekvärld med ett visst tema. Hästhoppning, cowboy, hunduppfödning, bondgård, veterinär, ridskola, dinosaurievärld och mycket mer. Det blir säkerligen en lek med massor av kreativitet när barnen hittar på vad som ska ske i leken. Mycket roligt och utvecklande för barnen på så många punkter. Roligt att leka med själv och även tillsammans med andra.

SES barnpyssel

Barnen gillar å klart att pyssla, klippa och klistra. Märket SES är experter på just barnpyssel, de har i stort sett hur mycket som helst inom pyssel för barn. Vi på Leksakscity har valt deras mest kända och omtyckta pysselpaket. Exempel på pyssel är, göra smycken kit, göra slime kit, bygga konstruktioner i trä, pennor, klippa och klistra set och mycket annat. Köp SES barnpyssel snabbt och smidigt hos oss.

Silverlit - Robotar och fordon med IR-styrning eller radiostyrning samt interaktiva leksaksdjur

Silverlit leksaksrobotar och radiostyrda bilar köper du lätt på Leksakscity.se. Silverlit är kända främst för sina leksaksrobotar och deras häftiga radsiotyrda bilar. De ha räven fräcka drönare och radiostyrda flygplan.

Skrållan docka

Köp din Skrållan docka hos oss. Vi har alltid den senaste Skrållan och Lillan dockan i vårt sortiment. Skrållan är en docka som kan prata och är väldigt fin och populär.

Syma drönare

Radiostyrda drönare från Syma är verkligen fina drönare i hög kvalitet. Köp redan idag hos oss.

Tooky Toy träleksaker

Fantastiska träleksaker till barn i alla åldrar. Tooky Toy har fina och pedagogiska träleksaker till låga priser.

Tronico byggsatster i metall

Leksakstraktorer i metall oms barnen själva bygger ihop. Riktigt roliga leksaker som även är utvecklande för barnen.

Leksakskök och andra träleksaker från Woodi World Toy

Köp ert leksakskök från Woodi World Toy, så får ni ett väldigt fint lekkök till ett bra pris.

Zuro Robo Alive interaktiva dinosaurier, ormar och ödlor

En interaktiv leksak som rör på sig, som tex. en leksaksödla, leksaksorm. har ljus- och ljudeffekter är alltid lika roligt för barnen. Köp en interaktiv leksak från Zuro Alive hos oss.

Leksaksfält från The Field är lekmattor och hagar med konstgräs

The Field lekmattor

Leksaker till barn från kända varumärken på Leksakscity.se

Leksakscity erbjuder leksaker från en mängd varumärken, som Bruder, Siku, Barbie, Nikko, Ninco, Marvel, DC Comics. Tack vare samarbetet med alla dessa leksakstillverkare och varumärken kan vi erbjuda ett riktigt stort sortiment av leksaker. Vårt sortiment är både brett och djupt. Här finner du både välkända varumärken som har funnits i många år samt nyare varumärken som nyligen slagit igenom på marknaden. Vissa av dessa varumärken har en global leksaksförsäljning över hela världen medan andra mindre företag har specialiserat sig på den svenska eller europeiska marknaden. Några riktigt stora och globala varumärken är Barbie som tillverkar dockor, Jamara som är specialiserade på radiostyrda och elstyrda fordon, Carrera som tillverkar bilbanor, leksaksfordon från Injusa, Kids Globe lantbruksleksaker, My Little Pony hästfigurer och tillbehör, Baby Born som är experter på dockor, Schleich kvalitativa djurfigurer och bondgårdsdjur, Rastar radiostyrda fordon samt Siku som är världskända för sina fordonsmodeller så som traktorer och lastbilar. Vi är också glada över alla svenska företag som designar och tillverkar kvalitativa leksaker i världsklass, däribland BRIO, Jabadabado, Lundby, Kids Concept, Micki, Pippi med flera. Vissa varumärken nedan kan ha utgått och då finns det oftast likvärdiga varumärken och likvärdiga leksaker.

Inneleksaker som Barbie, interaktiva leksaker och fidgetleksaker

Vi erbjuder en mängd dockor, figurer, fidgets, hemvrå, lekset, pyssel, träleksaker och massor av andra roliga leksaker för inomhusbruk. En typ av leksak som är mycket populärt är träleksaker. Tooky Toy är ett av våra mest populära varumärken inom träleksaker. De har verkligen en fantastisk bredd av träleksaker av alla de slag. Aktivitetsleksaker, byggklossar, dockhus, leksaksfordon, leksakskök och mycket mer. Att leka med leksaker som är tillverkade av trä ger verkligen en gedigen känsla. Leksakerna blir riktigt hållbara och kvalitativa. På så sätt kan barnen leka med dessa leksaker under många år framöver och de kan gå i arv mellan flera barn.

Ett annat område som är riktigt populärt är såklart dockor. Vi erbjuder många olika slags dockor och tillbehör till dockor från varumärken så som Baby Annabell, Baby Born, Barbie, Dolls Dream, Dolls Room, Dolls World, Fleur, Lovely Baby, Moncchichi med flera. Det finns både dockor av olika slag, dockkläder, tillbehör och accessoarer till dockor, dockmöbler, dockhus och mycket annat. Dockhus finns från bland annat klassiska varumärket Lundby, Barbie, Kidkraft med flera.

Hem och hemvrå är något som barn i alla tider varit intresserade av att leka lekar inom. Här finns lekkök med spis och mycket annat skoj, hushållsmaskiner, köksutrustning så som grytor, kastruller, slevar med mera. Ett brett sortiment av leksaksmat av trä eller plast. Barnen kan leka affär, restaurang, bageri, café eller leka att de lagar mat hemma till familjen, nallarna eller dockorna.

Leksaksfordon som Bruder, Siku och Jamara

Leksakscity erbjuder ett stort sortiment av leksaksfordon och leksaksmaskiner. Här finns bilbanor, träfordon, leksaksbilar, radiostyrda bilar, terrängfordon, lantbruksfordon, fordon inom entreprenad med mera. Exempelvis är leksakslastbilar från Emek mycket populära. Lastbilar från Volvo och Scania. Även radiostyrda leksaker är en storfavorit och vi erbjuder radiostyrda fordon från exempelvis Nikko, Gear4Play, Feilun med flera. Radiostyrda fordon som finns är bilar, båtar, drönare, entreprenadfordon, traktorer, helikopter, monstertruck med flera.

Vi har också massvis med leksaker inom lantbruk. Både fordon, fordonsredskap, djurfigurer, byggnader så som ladugård, stall maskinhallar med mera. Detta är populära leksaker och de finns från varumärken så som Kids Globe, Bruder, Euro Play, Ideal Farm, Ponsse, Siku, Schleich med flera.

Uteleksaker och sommarleksaker som eltraktor och elfyrhjulingar

Självklart tycker barnen om att leka utomhus och därför har vi massvis med roliga leksaker som är perfekta för utomhusanvändning. Elfordon som barnen själva kan köra är mycket populära. Det finns flera roliga leksaker från varumärken så som Injusa, Azeno och Rastar. Välj bland eltraktorer, elbilar, elmotorcyklar, elfyrhjulingar med mera, det finns något för alla. Även grävskopor från Dino Cars , sparkfordon och trampfordon från populära Rolly Toys. Vi har allt för den roligaste uteleken.

Se alla varumärken nedan.

Bruder - Lantbruksleksaker så som leksakstraktorer

Bruder är från Tyskland och de har specialiserat sig på lantbruksleksaker och leksaksfordon. Här finner du massor av arbetsfordon så som hjullastare med mera. Det finns också leksakstraktorer, bilar, lastbilar, terrängfordon, skogsmaskiner, skördetröska, truckar och andra roliga fordon. Det finns  traktorredskap så som vagnar, hövändare, balpress med mera. Fordonsmodellerna är verkligen detaljerat utformade och tillverkade i högsta kvalitet. Det finns även människofigurer som Bruder och med dessa kan barnen leka att de ska köra traktorn, lastbilen eller andra fordon. Barnen kan leka att figurerna är bonden som ska köra traktorn eller gå in i ladugården och mjölka korna med mera. För att göra lekupplevelsen extra rolig finns det även ett flertal lantbruksbyggnader så att barnen kan bygga upp en hel bondgård. Här finns det ladugård, fordonshall och maskinhall, häststall, stängsel med mera. Alla dessa roliga leksaker från Bruder skapar tillsammans en helhet med ett liv på landet. Det är därför roligt för barnen att samla på leksaker från Bruder så blir det ännu roligare att leka. Det finns så mycket skoj att upptäcka och superfräcka tillbehör. Detta är verkligen kvalitativa leksaker som ger en stor lekglädje. Roligt för alla barn som gillar leksaksfordon av olika slag, att leka med figurer, att leka med lekset, djur och som är intresserade av lantliv. Leksakerna från Bruder kan också kombineras med leksaker i samma skala från andra varumärken, så som ladugård, häststall med mera från Kids Globe.

Amewi radiostyrda leksaker

Radiostyrda grävmaskiner, hjullastare och andra radiostyrda arbetsfordon från Amewi kan du köpa på Leksakscity.se. Amewi står verkligen för hög kvalitet och har väldigt fina radiostyrda leksaker med fina detaljer. De har även flertalet olika radiostyrda bilar och lastbilar. Deras fokus är terrängbilar och terrängfordon. Radiostyrda flygplan, radiostyrda helikoptrar och radiostyrda båtar finns också från Amewi. En lite annorlunda radiostyrd leksak är en haj, som verkligen är en superrolig leksak till sommarens lek. Perfekt att köra med i sjön, havet eller i poolen. Radiostyrda stridsvagnar i plast eller metall finns också att köpa från Amewi.

3D Skeleton Dinosaur - Dinosaurieleksaker

Dinosaurieleksaker från 3D Skeleton Dinosaur. Dinosaurieleksaker är mycket populärt bland barnen. Här finns bland annat utgrävnings-set där barnen kan leka att de ska göra en historisk utgrävning. Det blir spännande att se om barnen hittar någon dinosauriefossil som gömts i stenblocket. Rolig, kreativ och spännande lek för alla som gillar dinosaurier och att pyssla. Dinosaurieleksaker från 3D Skeleton Dinosaur tillverkar bland annat gipsblock där barnen kan gräva ut en dinosauriefossil. De är experter på just dinosaurieleksaker och därför är konstruktionen, designen och hållbarheten av hög kvalitet. Deras utgrävnings-gipsblock innehåller roliga skelett av dinosaurier. Med dessa block medföljer också verktyg för att gräva och putsa sig fram genom blocket, precis som en riktig paleontolog. De har också dinosauriefigurer som är helgjutna i hårdplast, roliga och fina färger som barnen tycker om att leka med. Vi på Leksakscity har de roligaste leksakerna från 3D Skeleton Dinosaur i vårt sortiment. Härliga leksaker där barnen kan sitta och pyssla och förväntas fullt ser de fram mot att få fram dinosauriefossilen. Hur roligt som helst! Att leka med dinosaurieleksaker är givande då det är spännande att tänka sig att det faktiskt funnits dinosaurier på vår jord en gång i tiden. Barnen får då en historisk inblick genom att lära sig mer om de dinosaurier som levde här. Hur såg de ut? Var bodde de? Hur stora var de? Vad åt dinosaurierna? Ja det finns många intressanta frågeställningar att forska vidare på för att lära sig mer om dinosaurier och hur de levde. Det finns såå många olika slags dinosaurier och det är mycket spännande att läsa om dem alla.

4D MASTER - Dinosauriefigurer

Leksaksdinosaurier från 4D MASTER. Här finns anatomiska modeller av dinosaurier samt det omtyckta 4D puzzle, ett 3D-pussel som barnen kan bygga ihop. Det kan stimulera barnens motoriska utveckling och även den kognitiva utvecklingen samt problemlösningsförmåga. 4D MASTER är en varumärke från Fame Master som grundades 1997. De tillverkar bland annat detaljerade leksaksfigurer och massvis med fräcka dinosaurier. De utformar figurerna så detaljerat med skulptering och färgsättning så att de liknar verkliga djur.

Azeno - Elfordon

Elfordon från Azeno finner du här. Elbilar, elmotorcyklar och elfyrhjulingar som barnen kan köra omkring med. Jätteroliga utomhusleksaker för barnen. Elfordonen har roliga funktioner och det finns riktigt många att välja mellan så att du kan finna just din favorit. Fordonen drivs av uppladdningsbart batteri så det är bara att tuta och köra :-)

Baby Annabell - Dockor

Baby Annabell är ett varumärke från Zapf Creation. De tillverkar dockor och docktillbehör så som nappflaska, blöjor, badkar med mera. Zapf Creation är ett tyskt företag som har tillverkat dockor i över 85 år. Dockorna från Zapf Creation säljs idag över hela världen och de är kända för sin goda kvalitet. Baby Annabell är en riktig storsäljare och många, många barn världen över har lekt i många timmar med sin Baby Annabell-docka. Människor i flera generationer har lekt med dockor från Zapf Creation. Vill du ha en riktigt fin docka som håller i längden så satsa på Baby Annabell.

Baby Born - Dockleksaker

Baby Born är ett varumärke från det tyska företaget Zapf Creation. Företaget grundades redan år 1932 av herr och fru Zapf. Sedan dess har företaget expanderat ordentligt och idag är Zapf Creation ett mycket välkänt varumärke bland dockor och dockleksaker. Zapf Creation tillverkar dockor i flera varumärken och just Baby Born har funnits sedan 1991. Baby Born är den mest sålda dockan i Tyskland och har så varit i flera, flera år. Den är även en riktig storsäljare i andra länder runt om i Europa och världen. I vårt sortiment hittar du flera typer av Baby Born. Här finns bland annat My Little Baby Born, Baby Born baddocka, Baby Born syster och bror med flera.

Bamse - Bamsebyn och flera roliga Bamseleksaker

Bamse är en riktig klassiker och en björn som gillas av många barn. Bamses skapare heter Rune Andreasson och han föddes år 1925. Karaktären Bamse lanserades år 1962 då det visades som serie i tidningar. År 1966 visades sex filmer om bamse på TV för första gången och Bamse fick en egen serietidning år 1973. Serietidningen har släppts i supermånga upplagor. Idag är Bamse en riktig klassiker bland sagokaraktärer. Bamse blir mycket stark när han äter dunderhonung. Den som är stark behöver också vara snäll och det vet Bamse. Han vill alltid att godheten ska segra och att alla ska ha det bra. Berättelserna om Bamse och hans vänner rymmer många härliga karaktärer. Idag finns Bamse som tidningar, filmer, leksaker, figurer och mycket mycket mer. På Leksakcity finner du den populära Bamsebyn med lekplatta från Micki som tillverkar Bamseleksaker. Till detta omtyckta lekset finns också Bamse och många av Bamses vänner som figurer. Dessa figurer kan bo i Bamsebyn och barnen kan leka roliga lekar med massor av äventyr. Farmor kan laga dunderhonung, Lille Skutt kan odla goda morötter i morotslandet, Skalman kan uppfinna saker men när mat- och sovklockan ringer är det dags att ta sig en tupplur. Bamsebyn och andra superroliga leksaker från Bamse finner du på Leksakscity.

Barbie - Barbiedockor, dockskåp, docktillbehör, kläder med mera

Vet du vem vi menar när vi säger Barbara Millicent Roberts? Inte säkert, men när vi säger hennes smaknamn - Barbie, ja då kan jag lova att du vet precis vem vi menar. Den kända dockans fullständiga namn är nämligen Barbara Millicent Roberts. Skaparen av Barbie, Ruth Handler, namngav dockan utefter sin dotter Barbara. Barbie lanserades redan år 1959 och blev genast populär. Idag är Barbie ett av de absolut mest kända varumärkena bland leksaker världen över. När Barbie skapades var hon den första dockan i sitt slag på marknaden. Förut hade det bara funnits bebisdockor som den som leker skulle ta hand om, mata med mera. Barbie var något nytt, nämligen en vuxen kvinnodocka som barnen inte behövde ta hand om utan istället klä i fina kläder och leka med som en vuxen docka. Barbie träffar sina vänner, bor i sitt Barbiehus med pojkvännen Ken och hon har genom åren jobbat inom många olika yrken. Syftet med Barbie var att tillverka en docka som var en blandning mellan klippdocka och vanlig docka. Det är en tredimensionell klippdocka kan man säga. Syftet var då att tillverka massor av olika kläder till Barbie så att barnen kan klä henne till många alla olika tillfällen. Ingen annan docka i världen har idag så mycket kläder och accessoarer som finns till Barbie. Genom tiderna har också syftet med Barbie varit att visa barn att de kan bli precis vad de vill. Detta visar Barbie genom att testa på alla slags olika yrken. Hon vill visa att kvinnor kan uppnå sina yrkesdrömmar på samma sätt som män, vilket inte var en självklarhet när Barbie lanserades.

Idag finns det massvis med Barbiedockor och Kendockor i flera utföranden. I vårt sortiment har vi också massvis med tillbehör till Barbie. Vi erbjuder ett flertal dockhus där Barbie kan bo. Här finns även Barbiebilar och andra fordon, Barbiemöbler, inredning, tillbehör samt Barbiedjur och husdjur. Självklart har vi även massvis med kläder och accessoarer till dockorna. Barbie är superkul att samla på då det alltid kommer nya dockor, tillbehör och kläder med mera till Barbie. Välj och vraka i vårt stora Barbiesortiment :-)

Bestway badleksaker, baddjur, flytleksaker

Badleksaker och vattenleksaker till leken i vattnet på sommaren från Bestway. De har även snorkelset, barnpooler, badboll med mera. Skojiga badleksaker som gör vattenleken ännu roligare. De är kända för sina baddjur som flamingo, enhörning osv. Köp Bestway badleksaker till barnens lek på sommaren.

Britains - Radiostyrda leksakstraktorer

Britains är ett engelskt bolag och ett riktigt gediget varumärke som grundades redan år 1893. De är specialister på leksakstraktorer som de säljer världen över. Vi erbjuder Britains populära radiostyrda traktorer som barnen kan styra med fjärrkontroll. Det är så kul att styra traktorn och köra omkring med den. Dessa RC leksakstraktorer är av högsta kvalitet och de är verkligen detaljerat utformade. De ser ut som riktiga traktorer. Britains första radiostyrda leksakstraktor lanserades år 2008 och sedan dess har de sålts i massvis med exemplar. Britains arbetar ständigt med att vidareutveckla sina leksaker så att de alltid hänger med i utvecklingen av ny teknik och design. Kvaliteten står så klart alltid i fokus. Beställ din Britains traktor här så blir du garanterat nöjd.

BRIO - Klassiska lekkök och tågbana

BRIO är ett svenskt företag som grundades i Osby som ligger i Skåne. BRIO grundades redan är 1884 och har sedan dess tillverkat massvis med leksaker och även barnvagnar. I vårt sortiment finner du de riktiga klassikerna så som BRIO's leksaksspis och leksakskök. Dessa lekspisar har barn i ett flertal generationer lekt mycket med. Även tågbana är en klassisk leksak från BRIO. Hållbar tågräls av trä som barnen kan bygga ihop till den form och längd de önskar. Sedan kan tåget med lok och tågvagnar köra runt på spåret. BRIO står alltid för kvalitet och de tillverkar leksakerna i mycket hållbara material så som trä. Det gör att leksakerna är tåliga och håller i många år. På så sätt kan flera barn leka med dessa leksaker.

Cayee - Leksaksverktyg för barn

Cayee är ett företag som tillverkar leksaksverktyg för barnen. Nu kan barnen få sin egen skruvdragare, borrmaskin, verktygslåda med mera som är anpassade för barn. Beställ ett leksaksverktyg, handverktyg eller ett helt set med roliga verktyg så kan barnen vara med och snickra där hemma. Barnen kan leka att de skruvar, sågar, mäter och hamrar med mera. Flera av verktygen är batteridrivna så att de blir extra verklighetstrogna. Verktygen har då rörelsefunktioner så att det blir ännu roligare att leka med dem.

Carrera - Carrera GO!!! bilbanor med mera

Carrera är så klart kända för sina häftiga bilbanor. Carrera grundades i Österrike år 1920 och än idag ligger huvudkontoret kvar där. Vi erbjuder massor av olika bilbanor från Carrera GO!!! och andra roliga bilbanor från Carrera. Bilbanorna finns i flera längder och med olika uppbyggnad så som loops, raksträckor, kurvor med mera. Det finns bilbanor för barn i olika åldrar, Carrera First är anpassade för de yngre barnen. Det finns bilbanor med flera teman så som Super Mario, Cars med flera. Att köra bilbana är roligt och barnen får öva på att manövrera bilen med handkontrollen. Det gäller att ha lagom hastighet för att hålla sig kvar på banan och ha en chans att vinna loppet. Barnen kan köra själva eller så blir det en spännande match mellan syskon, vänner eller med sin förälder.

Clementoni leksaksrobotar

Att leka med en leksaksrobot är alltid lika roligt för barnen. Det roliga med Clementoni leksaksrobotar är här kan man även själv bygga ihop sin robot. Det gör att man får två nöjen, dels bygga roboten och dels sedan leka med den. Robotorna har ofta ljud- och ljusfunktioner som gör dem ännu häftigare. Köp en leksaksrobot från Clementoni så kommer ni får mycket skoj.

DC Comics figurer som Batman, Joker, Batmobile, Flash, The Riddle och andra superhjältar och superskurkar

Batman figurer är så klart en av favoriterna, Batman är ju superhjälten som bekämpar brottsligheten i Gotham City. Tre kända superskurkar är Joker, The Penguin och The Riddler. De har alltid något fuffens på gång och Batman, Robin, Nightwing och flash måste göra allt för att stoppa dem. DC Comics figurer är roliga att leka med för barnen och vuxna samlar även på dem. Vi har alltid de senaste figurerna i vårt sortiment.

Dickie Toys - Leksaksfordon

Leksaksföretaget Dickie Toys grundades år 1971 och är från Tyskland. De är specialiserade inom leksaksfordon och tillverkar fordon i olika storlekar och modeller. Med över 40 års erfarenhet utvecklar och tillverkar Dickie Toys superroliga leksaker med häftiga funktioner. Vi erbjuder exempelvis radiostyrda bilar samt sladdstyrda grävmaskiner från Dickie Toys. En av deras storsäljare är bilen Lightning McQueen från Disney Filmen Cars som du hittar i vårt sortiment.

Dino Cars - utomhusleksaker, tramptraktorer och grävskopa

Dino Cars har över 20 års erfarenhet av att tillverka trampleksaker. Företaget utvecklar och tillverkar alla leksakerna i sin egen fabrik i Tyskland. Det gör att de har full kontroll på tillverkningen från skiss till färdig produkt. Deras leksaker är alltid tillverkade av de bästa materialen och en design som gör att leksakerna håller otroligt länge. Pedalfordonen som barnen kan köra utomhus har en cool design som gör körupplevelsen så rolig och häftig. Dessa pedalfordon är riktigt säkra då Dino Cars alltid har barns säkerhet i fokus när de utvecklar sina trampfordon och andra leksaker. Med utomhusleksaker får barnen röra på sig och får massvis med frisk luft som gör gott för kropp och själ. Dino Cars tillverkar också grävare som används i sandlåda. Perfekt både hemma, på förskolor, fritidshem med mera.

Dinosaur ERA - Dinosauriefigurer

Dinosauriefigurer från Dinosaur ERA är slagtåliga figurer i form av dinosaurier. De är hållbara och häftiga urtidsdjur som barnen kan leka många roliga lekar med. Här finns flera olika utvalda dinosaurier som brukar vara favoriter hos barnen. Samla gärna på flera av dem så att barnen kan leka att dinosaurierna möts och hittar på äventyr tillsammans. Endast fantasin sätter gränser för denna lek. Kanske kan barnen bygga upp en dinosaurievärld i lekrummet :-)

Dolls Dream - Dockvagnar och sulky

Ett brett sortiment av dockvagnar och sulkys finner du på Leksakscity. Dessa dockvagnar är tillverkade av Dolls Dream som är experter på dockvagnar och docktillbehör. Vi har valt ut våra favoriter ur deras breda sortiment. Massor av vagnar av olika slag så att barnen kan köra runt sina dockor och kanske söva dockan i vagnen. En docklek blir så rolig när banren har tillgång till tillbehör så som dockvagn med mera. Det blir mer verklighetstroget i leken och dessa vagnar har detaljer som även riktiga vagnar har. Kombinera gärna med dockor från exempelvis Dolls World, Dolls Room, Baby Born, Baby Annabell med flera.

Dolls Room - Dockor och docktillbehör

Dockor, docktillbehör och dockmöbler har vi ett brett sortiment av från Dolls Room. Vi erbjuder hela sortimentet av docktillbehör så som blöjor, nappflaskor och annat skoj. Med en docka och docktillbehör kan barnen ta hand om dockan på bästa sätt. Mata, leka, söva, gå promenader och mycket mer. Docklek är givande för barnen och kan bidra till språkutveckling, utvecklad empati och många andra betydande egenskaper och färdigheter. Helt enkelt superbra lek för barnen och så roligt och mysigt.

Dolls World - Bebisdockor och småbarnsdockor

Från Dolls World har vi både bebisdockor och lite äldre småbarnsdockor. Dessa dockor levereras med finfina kläder och vissa har även medföljande tillbehör. Dolls World är ett varumärke från England och dockorna säljs i hela Europa. Företaget som äger varumärket har tillverkat leksaker ända sedan 1948. De satsar alltid på kvalitet och tillverkar dockor som liknar riktiga bebisar. Nu kan barnen välja sin favoritdocka bland de många dockorna från Dolls World.

Duracell - Batterier

Självklart behövs det batterier till många av leksakerna som barnen har. Då är det perfekt att välja batterier från Duracell. De har tillverkat kvalitetsbatterier i många, många år. Företaget startade redan på 1920-talet och sedan dess har de arbetat med att utveckla sina batterier. Batterier från Duracell har mycket lång livslängd, vilket symboliseras av den supersnabba rosa Duracellkaninen som du säkert känner igen.

Educa sällskapsspel

Varumärket Educa är kända för alla deras roliga sällskapsspel. Ett av de mest populära spelen är Vildkatten och vildkatten i Peppa Pig tema. Roliga spel för hela familjen. Leksakscity har valt att erbjuda deras mest omtyckta Educa Spel.

Emek - Leksakslastbilar Volvo, Scania och Ponsse skogsmaskiner

Företaget Emek är från Finland och har tillverkat leksaksfordon sedan 1982. Emek är hejare på leksaksfordon och deras leksakslastbilar går inte av för hackor. Vi har ett brett sortiment av deras licenstillverkade lastbilar från Volvo och Scania, som är storfavoriter bland lastbilsmärken. Lastbilarna finns i många olika utföranden och med roliga funktioner. Det finns exempelvis lastbilar med tippbara släp, kranbilar och mycket mer. Perfekt leksak för alla fordonsintresserade barn som tycker om lastbilar och andra fordon. Barnen kan lasta saker på flaket och brumma omkring med lastbilarna såväl inomhus som utomhus. Emek licenstillverkar även skogsbruksmaskiner för skogsmaskinsföretaget Ponsse som är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner.

Eofauna dinosauriefigurer

Fina handmålade figurer i form av olika dinosaurier. Eofauna är från Spanien och har verkligen lyckats skapa de mest fantastiska dinosauriefigurerna. Varje figur är unik, för de är handmålade. Figurerna har väldigt fina detaljer och dess yta är verkligen superfin. Roliga dinosaurier att leka med för barnen eller att samla på för vuxna.

Euro Play - Radiostyrda lantbruksfordon

Finfina radiostyrda leksaksfordon från Euro Play finner du i vårt sortiment. Dessa RC-fordon är licenstillverkade tillsammans med CLAAS som tillverkar jordbruksmaskiner så som traktorer och andra fordon. Vi har valt ut storfavoriterna från Euro Play och just dessa leksaker finns i vårt sortiment. Barnen kan styra sin radiostyrda traktor eller skördetröska med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt blir det mer verklighetstroget när barnen leker lantbruk. Barnen kan leka att det är bonden som sitter och kör i traktorn och att bonden ska ut på åkern och skörda sina grödor med mera, superskoj!

Fairwood dinosaurier i gummi

Dessa dinosauriefigurer är tillverkade i naturgummi från gummiträd. De är även Fair Trade godkända, vilket gör att tillverkningen sker under vissa regler och rätta arbetsförhållanden. Dessa dinosaurier tillverkas helt för hand och målas självklart för hand. De är mjuka med stoppning och helt fantastiska detaljer. Köp en Fairwood dinosaurie så kommer barnen verkligen bli nöjda.

Feilun - Radiostyrda båtar

Feilun tillverkar radiostyrda båtar av rang. Båtarna är supersnabba, superhäftiga och supersportiga. Båtarna har olika maxhastigheter så att du kan välja den som passar bäst för ert ändamål. Ut och glida eller köra race på vattnet. Båtarna är jätteroliga att köra för både barn och vuxna. Det är en härlig känsla att se båten glida över vågorna på en sjö, i havet eller annat vatten. Perfekt aktivitet på sommarhalvåret. Superbra för alla som vill aktivera sig med något roligt på stranden. Välj din favoritbåt så kör vi! :-)

FurReal - Interaktiva leksaksdjur

Leksaker från FurReal är en storfavorit just nu! Deras leksaker är nämligen interaktiva. Det innebär att de kan interagera med barnen. När barnen pratar med dessa leksaksdjur eller gör en handling så som en rörelse eller rör vid djuret så reagerar dem genom ljud, läten, rörelser, dans och mycket annat skoj. Detta är leksaker med supermånga funktioner och de är nästan som levande djur då de visar känslor och sin egen personlighet. Det finns många slags djur, både klassiska husdjur så som katt och hund men även exotiska djur som björn, lejon, apa med mera. Vem vill inte ha en egen häftig papegoja hemma som kan prata, dansa och göra en riktig show tillsammans med barnen hemma i vardagsrummet. Perfekta husdjur för barnen som tycker om djur men som kanske har allergi eller inte har möjlighet att ha djur av andra skäl. Visst är det smidigt med leksaksdjur som barnen kan leka med när de känner för det och sedan stänga av mellan lektillfällena :-) Här finns leksaksdjur som passar alla då du kan välja just din favorit. FurReal är ett varumärke som ingår i koncernen Hasbro. Hasbro är ett amerikanskt leksaksföretag och de är en av världens allra största leksakstillverkare. Genom åren har de tillverkat många favoritleksaker åt barn över hela världen. De hänger alltid med i utvecklingen och är med på tåget när det kommer ny innovation. Tack vare det har de kunnat utveckla dessa FurReal realistiska djurleksaker som är interaktiva och av god kvalitet.

Gear4Play - radiostyrda och IR-styrda leksaker

Gear4Play har ett brett sortiment av radiostyrda leksaker. De är verkligen experter inom radiostyrda leksaker. Här finns fordon så som båtar, bilar, drönare och arbetsfordon som är RC-styrda. Det finns alltså fordon som kan färdas på marken, i luften och i vatten! Välj den som passar bäst för just ditt ändamål. Vi erbjuder även IR-styrda robotar från Gear4Play. De styrs med infrarött ljus, som är en mycket effektiv styrningsmetod. Detta är leksaker med den senaste tekniken och passar för alla barn som gillar när de kan styra leksakerna på olika sätt så att de rör sig och tar sig framåt.

Gidygo Pony - Mekaniska riddjur

Här finns supersöta mekaniska hästar och andra mekaniska riddjur som barnen kan rida på. Gidygo tillverkar roliga riddjur och har alltid säkerheten som största fokus. Här finns massvis med fina hästar och andra roliga riddjur så som bondgårdsdjur och exotiska djur. Så häftigt att ha ett eget lejon där hemma som barnen kan rida på :-) Välj barnens favoritdjur så kan barnen rida, kamma djuret, leka att de ger djuret mat med mera. Det blir en fin vän till barnen som de kan ha mycket kul med. Barnen kan leka cowboy eller leka att de hopptävlar med hästen, eller något annat skoj.

Greta Gris - Peppa Pig

Den skära grisen Greta Gris, eller Peppa Pig som hon kallas på Engelska, är en härlig karaktär som barnen säkert känner igen från TV-serien om Greta Gris. Karaktären Greta Gris skapades år 2000 och har sänts på TV sedan år 2004. Hon blev en storfavorit direkt och är idag världskänd. Barnprogrammen är så mysiga och handlar om Greta Gris, hennes familj och hennes vänner. De utför vardagliga aktiviteter som barnen säkert känner igen sen i. Idag finns Greta Gris inte bara som TV-serie utan också med en mängd roliga och lärorika leksaker. Vi erbjuder några av dessa fina leksaker i vårt sortiment. Barnen blir säkerligen glada för en Peppa Pig-leksak.

Hama pärlor

Att leka med pärlor och skapa egna figurer och andra saker är alltid lika kul att pyssla med för barnen. Hama har många färgglada pärlor och färdiga pärlkit. Pärlkit finns även i olika teman som Cars, Peppa Pig, Unicorn, bondgårdstema och andra teman. Köp Hama pärlor för en rolig pysseldag.

Hape träleksaker för de små barnen

Hape är kända för deras fina träleksaker och på Leksakscity kan du köpa tex. Hape Baby Einstein Magic Touch trummoir och Hape piano. Vi har även fina kulbanor i trä, leksaksmat mm.

HGL Fidgetleksaker

En fidgetleksak är ju alltid roligt för barnen att leka med och att koppla av med för vuxna. HGL är kända för deras klämdjur, slime, stretchy sand, Putty slime och Pop It. De har även hoppdjur som enhörning och drake, riktigt roligt för barnen att hoppa omkring med. Toalett, prutt toalett med slime är väldigt omtyckt. Köp dina fidgetleksaker från HGL så får ni underbara och skojiga fidgetleksaker som man kan greja, pilla med länge.

Ideal Farm - Leksakstraktorer och traktorredskap

Vi erbjuder fina leksakstraktorer från Ideal Farm. Det finns även roliga tillbehör till dessa, nämligen traktorredskap som kan hängas efter traktorn. Barnen kan leka att bonden ska ut och köra på åkern och utföra olika arbetsuppgifter på gården. Bondgårdsfordon från Ideal Farm är prisvärda leksaker. Dessa fordonsleksaker är perfekta att använda till lantbruksbyggnader från Kids Globe, så som bondgård och ladugård med mera.

Hörby Bruk gungor

Att gunga har ju alltid varit lika roligt och med Hörby Bruks gungor blir det ännu roligare. Hörby Bruk är kända för sina starka konstruktion och dess utformning. De har även sandlådor, skottkärror och klätterställningar. De har trägungor och även gungor i metall. Rutschkanor är även en uteleksak, uteredskap man kan köpa från Hörby Bruk.

Injusa - Elfordon och trampfordon som barnen kan åka i

Här finns ett brett sortiment av fordon som barnen själva kan köra, hur kul är inte det? Injusa är ett företag från Spanien och företaget grundades år 1947. Med över 70 års erfarenhet inom branschen är de en av de bästa inom elfordon och trampfordon. De har en egen fabrik i Spanien där alla leksakerna tillverkas. Det gör att de har kontroll över tillverkningen och alltid kan hålla toppkvalitet. De började tillverka elfordon för barn i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. Idag är det ett av deras största fokusområden. Leksaker från Injusa säljs idag i över 120 länder världen över. Både elfordon och trampfordon är mycket populära idag. De trampfprdon som vi erbjuder är tramptraktor och go-kart. De elfordon som vi erbjuder från Injusa är elbilar, elmotorcyklar, elfyrhjulingar och eltrehjulingar. Detta är uteleksaker som lämpar sig perfekt för barnen att köra ute på tomten, på en gräsplätt eller grusgång med mera. Kvalitet och säkerhet är ledord som är viktiga för Injusa så att både barn och föräldrar kan känna sig trygga och nöjda med deras leksaker.

Intex badleksaker, flytleksaker och baddjur

En flamingo, haj, pingvin, deflin, krokodil som flytleksak gör badningen på sommaren ännu roligare. Med dessa fantastiska flytleksaker kan barnen lättare lära sig att simma och även ta vattenleken till en ny nivå. Intex är kända över hela världen för deras höga kvalitet och deras baddjur är de mest populära vattenleksakerna. Köp de fina baddjuren från Intex hos oss.

Jabadabado

Jabadabado är ett svenskt företag som har en intressant historia. Företaget grundades av makarna Eva och Calle Eliasson år 1993. Från början designade och tillverkade Eva alla leksakerna på egen hand hemma i deras hus. Det började som en hobby att tillverka träleksaker med fin och tidlös design. Ryktet om de superfina leksakerna spred sig till vänner och bekanta. Även Calle var intresserad av leksaker och hade länge drömt om att öppna en egen leksaksaffär. Sagt och gjort öppnade deras gemensamma butik i Landskrona. Det var dock svårt att få det att gå runt då de fortfarande tillverkade alla leksaker själva. Det tar mycket tid att både designa och tillverka alla leksaker. År 2000 startade de samarbete med ett gäng fabriker som började tillverka deras leksaker. Detta var perfekt för Eva och Calle då de kunde fokusera på att utforma och designa leksakerna. Än idag har de samarbete med många av fabrikerna som hängt med ända sedan millenieskiftet. Idag tillverkas leksakerna av 22 fabriker men design, utformning och färgsättning görs fortfarande i Landskrona. Det nära samarbetet möjliggör kontroll över tillverkningen av leksaker och inredning i världsklass. Jabadabado har både leksaker och heminredning för barnrum med mera. Leksakerna är alla mycket dekorativa och så fina att ha stående framme. Leksakerna är som inredningsdetaljer eftersom de är så fina. De har en mjuk och härlig färgsättning med ljusa pastellfärger. Leksakerna är tillverkade av kontrollerade och hållbara material så som trä. Från Jabadabado har vi många olika roliga leksaker. Det finns leksaksmat, musikinstrument, spel, pussel, träfordon, träklossar och byggleksaker samt mycket annat skoj. Leksakerna håller en så högkvalitet att de kan gå i arv mellan barnen.

Jamara

Jamara är ett familjeföretag som drivs av familjen Natterer i Tyskland, företaget grundades först hemma i familjens hus i Leutkirch och sedan dess har de stadigt utvecklats framåt, de byggde sitt första riktiga lager år 1999 som var ca 700 m² stort och här börjar deras resa på riktigt. Ungefär samtidigt utökade de också sin försäljning till både Asien och Frankrike. Idag har de utökat till många fler länder världen över, bland annat Spanien, Italien, Nederländerna och Sverige. Jamara är idag ett mycket populärt och uppskattat varumärke som många känner till, de har ett bra sinne för kvalitet och de vet precis vad som går hem hos barnen just nu. De har över 100 anställda och 15 000 unika produkter, allt från radiostyrda bilar till elbilar och trampfordon och många av dessa leksaker hittar ni här hos oss på Leksakscity, vi har bland annat radiostyrda bilar och anläggningsfordon, elbilar, elmotorcyklar, robotar och interaktiva djur. det finns något för alla i Jamaras sortiment. jamaras leksaker är av mycket hög kvalitet och garanterar flera timmar av roligheter för barnen såväl för de yngre som för de äldre, att leka är något av det viktigaste för ett barns utveckling och detta vet familjen Netterer vilket man kan se i deras breda sortiment av kvalitetsleksaker för barn. 

Jovi - Kreativt skapande med Plastilina, Patmache, Leklera, ansiktsfärg

Jovi är ett spanskt företag som grundades för hela 80 år sedan, år 1939. De båda unga vännerna José Salvador och Vicente Tejedo från Barcelona startade företaget. De namngav företaget utefter början av sina namn. Inledningsvis tillverkade Jovi färgpennor som barn använde i skolan och produktionen skedde hemma hos grundarna. Efter några år kunde de flytta till andra lokaler och med tiden har deras produktion expanderat. De började tillverka Plastilina år 1964 och leran blev mycket populär. Denna lera är superpopulär på marknaden än idag. År 1983 tog vännernas söner över företaget och nu började de producera både ansiktsfärg och modellera med mera. Idag har Jovi massvis med produkter inom skapande, pyssel, lera, färger med mera. Vi erbjuder Plastilina, leklera, Patmache, tillbehör och redskap för lera, ansiktsfärger för ansiktsmålning med mera.

Jouéco - Träleksaker

Jouéco har sitt säte i Nederländerna och de tillverkar superfina leksaker av trä. Det finns många slags leksaker så som leksakskök med tillbehör, byggleksaker så som klossar, kreativa leksaker som pärlor med mera. Leksakerna är riktigt hållbara och gedigna, vilket gör att de håller för massor av lek och kan användas av flera barn. Leksakerna har en fin färgsättning som passar bra in i barnens rum. Välj bland neutrala toner eller mer färgglada leksaker. Träleksaker med hög finish och en härlig design. Dessutom är många av leksakerna miljöcertifierade. Med Jouéco träleksaker kan barnen ha superkul. Kreativa, roliga och lärande leksaker för barnen.

Jungle Gym klätterställningar och gungor

Fantastiska gungor, klätterställningar och lekredskap från jungle Gym köper du alltid till låga priser hos oss. Jungle Gym är verkligen specialiserade på utelek och de har skojiga funktioner. Klätterhus, rep, stegar, rutschkanor och många fler uteredskap till barnens lek utomhus på våren coh sommaren.

Jurassic World - Dinosauriefigurer och dinosaurieleksaker inspirerade av filmerna

Varumärket Jurassic World känner ni säkert igen från filmen filmerna med samma titel. Dessa filmer är efterföljare av den populära och klassiska filmen Jurassic Park. Den första Jurassic Park hade biopremiär år 1993. Idag finns det hela fem filmer i denna spännande filmserie. Filmerna handlar om en dinosauriepark med utställningsdinosaurier. De som jobbar där får idén att försöka få fram levande dinosaurier med hjälp av DNA. Dessa äventyrsfilmer är så spännande och de har varit riktigt populära under många år. En ny film beräknas komma och populariteten fortsätter säkerligen. Från varumärket Jurassic World erbjuder vi superoliga dinosauriefigurer och dinosaurieleksaker. Flera av dem har superfräcka funktioner.

Kapla byggstavar och kaplastavar i trä

Med kaplastavar kan man bygga massa olika skapelser, här sätts fantasin på prov. Med barnens kreativitet kan de skapa de mest fantastiska sakerna med byggstavarna i trä. Det klassiska är att försöka bygga ett torn så högt det bara går innan det rasar. Köp kaplastavar hos oss för snabb leverans.

KidKraft - Rejäla och kvalitativa dockskåp och lekkök

KidKraft grundades för 50 år sedan i USA och idag har de försäljning av sina leksaker runt om i världen i hela 90 länder. De tillverkar inspirerande leksaker som väcker barnens lekglädje och fantasi. Från KidKraft erbjuder vi bland annat dockskåp och leksakskök med tillbehör. Konstruktionerna är gedigna och rejäla. Många av leksakerna är tillverkade av trä. När barnen får utforska och upptäcka med hjälp av leksakerna blir leken så rolig och fantasin stimuleras. Det kommer bli massor av fantasifyllda och superroliga lekar med dessa fina leksaker från KidKraft.

Kids Concept - Designleksaker, träleksaker

Kids Concept är ett svenskt företag som grundades år 2007. De tillverkar superfina leksaker och inredningsdetaljer i hållbart trä och andra gedigna material. Dessa träleksaker håller en mycket hög standard. De har en väl genomtänkt design och utformning. Säkerhet, trygghet och miljö är alltid viktigt för Kids Concept. De designar själva sina leksaker och har full kontroll från skiss till färdig leksak, vilket gör det mycket tryggt. Leksakerna har superfin design och färgsättningen med de dova pastelltonerna och naturliga färgerna är verkligen så fin och lugnande för ögat. Från Kids Concept erbjuder vi kulbanor, leksaksbilar, låtsasmat för lekkök, musikinstrument, träklossar och mycket annat.

Kids Globe

Kids Globe är ett familjeföretag som har specialiserat sig på att tillverka lantbruksleksaker så som häststall, ladugårdar, maskinhallar i trä. Deras leksaker är av mycket god kvalitet och passar såväl till barn som vuxna, deras produkter är anpassade för att kunna användas till leksaker från Schleich, Siku, Bruder och många fler varumärken. De har inte bara stall och maskinhallar, även om det är vad de är mest kända för så har de mycket annat också. Det finns allt från leksakshästar, leksakskor och foder till traktorer, bilar och andra roliga tillbehör som barnen kan leka och ha riktigt roligt med. Kids Globe har tillverkat leksaker i flera år och de säljer nu sina produkter över hela världen, alla deras leksaker har en unik konstruktion av hög kvalitet. De är också skalenligt tillverkade och mycket verklighetstrogna till utseendet vilket gör leksakerna väldigt roliga att leka med för barnen. Med de här leksakerna kan barn bygga upp sin alldeles egna gård med olika leksaksdjur och alla de tillbehör som behövs på gården, de får möjlighet att leva ut sina fantasier och kreativitet medans de bygger upp sin drömgård i lekrummet. Hos oss hittar du flera av Kids Globes leksaker till fantastiska priser, vi har allt fån stall, maskinhallar och traktorer till bilar, hästtransporter och leksaksdjur, allt för den lille bonden.

King Me World - Dinosauriefigurer

Vi har massor av roliga dinosauriefigurer från King Me World. De är experter på att tillverka dinosaurieleksaker så som coola figurer av dinosaurer. Här finns bland annat dinosaurier från King Me Explore. Figurerna är hållbara och det finns set med många dinosaurier i ett. Att leka med dinosaurier är spännande och det är roligt att jämföra de olika slags dinosaurierna. Det fanns ju så himla många olika häftiga dinosaurier :-)

Klein - Bosch leksaksverktyg

Klein är ett tyskt företag som grundades år 1949. Klein levererad idag sina leksaker till över 70 länder och deras leksaker är mycket populära bland barn världen över. De tillverkar idag massvis med olika leksaker och vi har valt ut våra favoriter ur deras breda sortiment. Vi har bland annat många leksaksverktyg som barnen kan leka med och låtsas vara hantverkare eller hemmafixare och göra renoveringar, finsnickeri och massa skoj. Verktygen är anpassade för barn och har roliga  funktioner. De är licenstillverkade för Bosch och kallas för Bosch Mini.

Lexibook Leksaksrobot

Köp din leksaksrobot från Lexibook. Roboten kan prata svenska och en ganska stor robot. Lexibook robot är interaktiv och barnen kan ställa frågor och prata med roboten. Den har även ljus- och ljudeffekter som gör leken ännu roligare.

Loopy Looper fidgettoys och fidgetleksaker

Fidgetleksaken Loopy Looper är som en rund bana där en kula kan snurra inuti den. Lägg i kulan i glidbanan och sedan skaka, snurra på Loopy Loopern så åker kulan snabbt runt inuti den. Hur roligt som helst!

Little Tikes - Radiostyrd bil med mera

Little Tikes är ett leksaksföretag från USA och det grundades år 1969. De tillverkar bland annat radiostyrda leksaker och vi har valt ut våra favoriter ur deras sortiment. Radiostyrda bilar och andra fordon är så roliga för barnen att köra och styra. Att manövrera fjärrkontrollen är kul och barnen kan köra roliga tricks med bilen. Riktigt roliga RC-leksaker helt enkelt. Little Tikes tillverkar jättefina leksaker. Little Tikes är ett välkänt företag som har funnits under många, många år och som idag säljer leksaker världen över. De är specialiserade på radiostyrda leksaker, aktivitetsleksaker, leksaker för utomhusbruk. Leksakerna i deras sortiment är från 0 år och uppåt. Leksakscity har valt ut några roliga leksaker från deras stora sortiment. Little Tikes startades redan 1969 i USA och har från dag ett tillverkat leksaker av hög kvalitet och leksaker som ger barnen ett högt underhållningsvärde. Skojiga leksaker som ofta har massa fräcka funktioner och där barnen ibland får tänka till lite för att använda dem. Helt klart stimulerande och utvecklande för barnen. De har helt enkelt fantastiska leksaker för inomhuslek och utomhuslek. Från Little Tikes sortiment erbjuder vi en supercool radiostyrd bil med ett tillhörande däck som bilen kan köra i, jättehäftigt :-) Bilen styrs med handkontrollen som medföljer. barnen kan bland annat göra coola volter med bilen i däcket.

Lovely Baby - Bebisdockor och tillbehör

Ett av de omtyckta varumärkena av dockor är Lovely Baby. Deras dockor är så fina och detaljerat utformade. Dockorna har jättesöta kläder och med flera av dem medföljer docktillbehör så att barnen kan ta hand om dockan. Matskål, nappflaska, matstol, babyskydd och annat bra till dockorna finner du här. Dockorna finns i flera storlekar och de alla är så söta.

Lundby - Klassiska svenska dockhus

Det svenska företaget Lundby startades redan år 1945. Lundby är superkända för sina vackra dockhus och för sitt stora utbud av dockhusmöbler och andra roliga tillbehör. Dockskåpen finns i ett flertal modeller och som tillbehör finns mängder av möbler, dockor, husdjur trädgård och annat skoj. Lundby dockhus är mycket hållbara och de har en modern design som ska spegla nutiden. Barnen kan inreda sitt dockhus från Lundby med sina favoritmöbler och belysning så att det blir jättemysigt. Det kommer bli personligt och hemtrevligt för dockorna att bo i sitt nya Lundbyhus. Vi har ett riktigt brett sortiment av dockhus och dockhustillbehör från Lundby.

Marvel figurer som Hulken, Spiderman, Mysterio och andra figurer från Marvel Avengers

Roliga och fina leksaksfigurer från Marvel köper du alltid snabbt och billigt på Leksakscity. Vi har alltid de senaste Spiderman figurerna och andra figurer från Marvel Avengers. Spiderman är förmodligen den mest populära figuren, men även Hulken är en stor favorit bland barnen. Marvelfigurer är roligt för barnen att leka med och en del vuxna samlar även på dem. Vi har alltid de senaste figurerna och trenderna inom Marvel. Så kolla in sidan flera gånger per år, så kommer det löpande nya Marvelfigurer.

Melissa & Doug - Träleksaker och pyssel

Hållbara träleksaker så som leksaksmat för barnens leksaksspis och leksakskök har vi i vårt sortiment från Melissa & Doug. Det finns också superroliga träpussel för barnen. Även deras pysselmaterial så som pärlor med tillbehör för att göra egna smycken och annat kul är populära bland barnen. Melissa & Doug grundades år 1988 i USA och har alltid kvalitet i fokus när de tillverkar sina roliga träleksaker för barnen att leka med. Välj bland våra utvalda favoriter från Melissa & Doug så blir det säkerligen en kreativ och rolig lek med leksaker av hållbart material.

Micki - Hållbara köksleksaker och lekset

Det svenska företaget Micki grundades år 1944 i Gemla i Småland. Leksaksföretaget grundades av Georg Aronsson och hans syskon. Redan från start har Mickis leksaker varit superpopulära bland både barn och vuxna eftersom de är roliga att leka med, praktiska, fina, säkra och hållbara. Kvalitet är superviktigt för Micki. Idag har Micki Leksaker både egna varumärken samt saluför flera andra kända varumärken. Micki har blivit ett av nordens största och bästa företag inom leksaksbranschen. Än idag är Micki Leksaker familjeägt av familjen Aronsson, nu av tredje generationen.

Monchhichi - Klassisk och populär mjukisdocka

Monchhichi behöver knappt någon närmare beskrivning då de är riktigt klassiska leksaker. Dessa leksaksfigurer som är en blandning mellan mjukisdjur och docka kommer från Japan. Grundaren av denna populära apa heter Sekiguchi. Monchhichi lanserades år 1974 och då fanns det två stycken Monchhichi som var tvillingar. Idag finns det suupermånga olika Monchhichi och till och med Bebichhichi som är bebisar till Monchhichi. Monchhichi finns som unga, gamla, flickor, pojkar, stora, små samt med olika färger på sin plysch-päls. De har även olika kläder samt ofta rn napp i handen. Anledningen till att Monchhichi blivit så populära kan vara att de är just en blandning mellan gosedjur och docka. Det gör att barnen både kan leka med dem som dockor samt använda dem som mjukisdjur när de är ledsna eller ska sova. Monchhichi har funnits för barnen i flera generationer och kommer säkerligen att hänga med i många år till.

My First - Hushållsmaskiner för barnens lekkök

Nu kan du inreda barnens leksakskök med finfina hushållsmaskiner, köksmaskiner, vitvaror och kökstillbehör från My First. Köksleksakerna och leksakerna för hemmet har en lekfull design med härliga färger som tilltalar barnen. Nu kan barnen leka att de lagar mat precis som sina föräldrar. Rosta bröd, steka bacon och annat skoj kan barnen göra i sitt leksakskök. Perfekta tillbehör för hemlek, docklek och kökslek. Laga lite mat till den hungriga dockan :-)

My Little Pony - Ponnyfigurer, ponnyhus och massor av tillbehör

Vi har ett riktigt brett utbud av ponnys från My Little Pony. Här finner du alla de roliga karaktärerna från berättelserna om hästarna från Equestria. Rainbow Dash, Fluttershy, Applejack och Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Rarity för att nämna några av alla favoriterna. Nu kan barnen få My little pony vännerna i form av leksaksfigurer som barnen kan leka med. Vi har supermånga figurer och karaktärer. Många av karaktärerna finns i flera varianter samt med många roliga tillbehör. Utöver ponnyfigurer har vi även roliga fordon, lekset, hus, slott, skolbyggnaden school of friendship , pyssel och kreativa leksaker samt gosedjur av mysigt plyschtyg. Helt enkelt allt som behövs för rolig och givande My little pony-lek. Leksakerna är inspirerade av alla de filmer och serier som gjorts om My little pony så som Friendship is magic, My little pony the movie med flera. Att ha figuren som barnen känner igen från favoritfilmen är ju superkul.

My little pony har funnits ända sedan år 1983. De har varit populära i många år och det kommer ständigt nya filmer, serier och kollektioner av roliga leksaker. My little pony har ett mycket viktigt budskap, nämligen att vänskap är magiskt och att tillsammans klarar vi allt bara vi håller ihop och kämpar för godheten. Det är så roligt och spännande att det även finns massor av magiska ponnys som kan utöva magi i Ponyville och Equestria. Detta kan även barnen leka och det blir en så fantasifylld och härlig lek med massor av kreativitet och skojiga äventyr. My little pony visar också att alla är olika, då alla ponnys har sin egen personlighet och egenskaper. Ett viktigt budskap att visa barnen. Alla är vi olika men lika mycket värda.

Nee Doh stressbollar, klämbollar och andra fidgets

Detta varumärke erbjuder helt fantastiska stressleksaker för både vuxna och barn. De är ofta färgglada och sköna att klämma på. NeeDoe är experter på just klämleksaker, mjuka och goa saker att pyssla med. Nuydlar och Ramen Nudlar Noodlies är häftiga nudlar i gummi som man kan dra och tänja i. Köp NeeDoh fidgets hos oss.

Nerf vattengevär och vattenpistoler till barnens vattenkrig

Nerf är väl nummer ett runt vattenleksaker, de är kända för sina häftiga vattenpistoler som barnen verkligen gillar att leka med. Köp Nerf vattengevär till barnen, så får de ett vattengevär som håller i längden och som kan spruta vatten riktigt långt. Nerf finns också med temat Fortnite, som verkligen är populärt efter spelet Fortnite.

New Ray - Fordonsleksaker och radiostyrda entreprenadfordon

New Ray är ett amerikanskt företag som tillverkar leksaksfordon. De har radiostyrda fordon så som arbetsfordon. Grävmaskin, hjullastare och andra entreprenadmaskiner som är RC styrda. Dessa kan barnen köra med både inne och ute. New Ray tillverkar också leksaksfordon som modellfordon. Med dessa kan barnen köra omkring och leka att de ska utföra jobb med dumper och lyftkran. Även coola modeller av snöskoter och andra fordon. New Ray har funnits ända sedan 1987 och är idag mycket kända leksakstillverkare.

Nikko - Superhäftiga radiostyrda bilar

Nikko är ett Japanskt företag som grundades år 1958. De har lång erfarenhet av att tillverka radiostyrda fordon för barn. Dessa leksaksfordon har verkligen hög körglädje. Flera av bilarna är off road bilar som kan spinna loss i gruset. En det går på larver vilket gör att de kan ta sig fram riktigt bra. Velocitrax är en av storfavoriterna från Nikko. Det finns även fina licenstillverkade sportbilar. Alla bilarna har superhäftig design och det finns även andra radiostyrda fordon så som en häftig båt.

Ninco raiodtyrda bilar och radiostyrda båtar

Radiostyrd båt Pitiusa är en superpopulär leksaksbåt som barnen kan köra i sjön och havet. Den radiostyrda bilen Ninco Ranger är den mest omtyckta bilen från Ninco, en superhäftig radiostyrd bil i kamouflagefärg. Ninco är verkligen kända för deras radiostyrda leksaker, hög kvalitet till riktigt bra priser. Köp Ninco radiostyrt hos oss för snabb leverans och lågt pris.

Papo figurer som dinosauriefigurer och figurer i form av havsdjur och vilda djur

Handmålade och detaljerade figurer från kända Papo i Frankrike. Dessa figurer är verkligen roliga att leka med för barnen och att ha hyllan och samla på för vuxna. Vi erbjuder alltid de senaste och mest efterfrågade figurerna från Papo. De har även hundar, katter och andra fina leksaksdjur. Köp dina leksaksfigurer redan idag.

Peg Perego eltraktor John Deere

Eltraktor John Deere från Peg Perego är verkligen superfina eltraktorer. Robusta, fina detaljer, roliga funktioner och hur skoj som helst för barnen att köra med.

Pippileksaker så som Villa Villekulla dockskåp och flera roliga leksaker med Pippi Långstrump

Pippi är en av Astrid Lindgrens första och mest omtyckta sagokaraktärer. Första berättelsen om Pippi skrevs redan år 1944. Sedan dess har det kommit många filmer, TV-serier, böcker med mera om Pippi Långstrump och hennes liv i Villa Villekulla. Vi erbjuder superroliga Pippileksaker som licenstillverkas av det svenska leksaksföretaget Micki Leksaker. Villa Villekulla som dockskåp har blivit suuuperpopulärt bland barnen. Det är ett dockhus som ser precis ut som Pippis hus. Till detta dockhus finns massvis med figurer av de omtyckta karaktärerna i berättelserna om Pippi. Tommy och Anika, Herr Nilsson och Lilla Gubben, tjuvar, pirater och många fler små dockor. Även dockmöbler finns samt även det häftiga skeppet Hoppetossa som styrs av kaptenen Efraim som är Pippis pappa.

Play Fun - Ett mycket brett sortiment av roliga leksaker

Play Fun har verkligen ett brett utbud av leksaker, så det finns något för allas tycke och smak :-) Både pyssel, leksaker för rollekar, leksaker för hemlek och kökslek samt utomhusleksaker. Här finner du leksaksdjur så som dinosauriefigurer, bondgårdsdjur med flera. Även doktorsleksaker så som doktorsset, doktorsväskor och doktorskläder. Till hemlekarna finner du massor av leksaker för barnens lekkök. Köksredskap, grytor, köksutrustning, leksaksmat, leksaksfika med mera. Fler leksaker som finns är radiostyrda fordon, robotar med IR-styrning, musikinstrument som lekinstrument för barnen att spela på, leksaksverktyg för den lilla snickaren, utomhusleksaker så som grävskopa till sandlåda, stylinghuvud, sminkhuvud, leksakssmink, hårleksaker så som hårspännen, pysselmaterial, pärlor och set för att skapa egna smycken och accessoarer. Ja ni förstår.. helt enkelt ett riktigt brett sortiment av leksaker för alla barn :-)

Playmobil - Klassiska och flexibla lekset

Playmobil är ett riktigt klassiskt varumärke som har tillverkat leksaker sedan 1974. Genom åren har dessa lekset lanserats med massor av olika teman. Playmobil består av de klassiska figurerna samt massor av tillbehör till dessa. Det finns teman så som skidskola, brandgårstema, draktema med mera. Lekseten är flexibla och så roliga att leka med. Välj din favorit eller samla flera och så kan en hel Playmobil-värld byggas upp. Perfekt för fantasilekar, rollekar och även mer verklighetstrogna lekar.

Ponsse - Licenstillverkade skogsmaskiner

Ponsse är ett finskt företag som tillverkar skogbruksmaskiner. Leksaksföretaget Emek tillverkar modeller av Ponsse skogsmaskiner. Här finns skotare med larver eller hjul samt skördare. Maskinerna är licenstillverkade och är lika originalfordonen från Ponsse. Superfina och kvalitativa modelleksaker för barnen. Barnen kan leka att de hugger träd i skogen och transporterar virket med mera.

Rastar - Elbilar, radiostyrda bilar och sparkbilar

Rastar är ett av världens mest kända företag som tillverkar fordon för barn. Deras elfordon är mycket populära. Det är elbilar i sportmodeller som barnen kan sitta i och styra med ratten. Så coolt att köra sin egen sportbil! Det medföljer även fjärrkontroll till bilarna. Licenstillverkade med riktigt häftiga funktioner och prestanda. Drivs av 9 volt eller 12 volt batteri som är uppladdningsbara.

Även radiostyrda bilar från Rastar är superhäftiga. Licenstillverkade för en rad kända bilmärken som BMW, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Audi med mera. Styrs med medföljande fjärrkontroll. Rastar tillverkar också sparkbilar, eller gåbilar som de också kallas. Barnens första egna bil kan bli en gåbil från Ferrari, hur söt som helst :-)

Rolly Toys tramptraktor

Tramptraktor till barnen från Rooly Toys, det är verkligen en rolig leksakstraktor. Rooly Toys är verkligen kända för deras höga kvalitet och deras tramptraktorer. John Deere, Fendt, Massey Ferguson, är några märken bland dessa fina tramptraktorer.

Studsmattor från Salta Trampolines

Köp er studsmatta hos oss. Vi har väldigt fina studsmattor från märket Salata Trampolines. Dessa studsmattor är så klart extra roliga att hoppa på under våren och sommarens lek. En studsmatta är inte bara roligt, barnen kommer ut i friska luften och får även aktivera och röra på sig.

Siku - Brett utbud av leksaksfordon med hållbar metallkonstruktion

Siku är ett ledande varumärke med leksaksfordon och modellfordon. Passar både som leksaker för barnen och som samlarobjekt för vuxna. Riktigt fina och kvalitativa fordon som är tillverkade av metall och har detaljer av slagtålig plast. Detta gör att de är riktigt gedigna och hållbara. Dessa fordonsleksaker har en riktigt fin design med många detaljer. Siku tillverkar leksaksfordon inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och massvis med lastbilar med mera. Arbetsfordon, entreprenadfordon, bilar, lastbilar, bussar, traktorer, traktorredskap, skördetröskor, terrängfordon och mycket mer. Även byggnader och lekplattor så att barnen kan bygga upp en lekmiljö. Både skogsmiljö för skogsmaskinerna och lantbruksmiljö för jordbruksmaskiner med redskap. Siku har även riktigt häftiga radiostyrda fordon så som traktorer, lastbil och grävmaskin för både inomhusbruk och utomhusbruk. Siku har verkligen helheten och detaljerna. In och kika på det stoora sortimentet :-)

Schleich - Leksaksfigurer och lekvärldar med häst, bondgårdsdjur och dinosauriefigurer. Högsta kvalitet.

Schleich tillverkar massvis med djurfigurer och tillbehör. Schleich är ett företag som grundades i Tyskland år 1935. I många, många år har de tillverkat sina klassiska djurfigurer och lekvärldar med byggnader och detaljer som gör leken till en helhet. Vi erbjuder massor av lantbruksdjur från Schleich. En av storfavoriterna är leksakshästar. Vi har allt inom tema häst, bondgårdsdjur och jordbruk. Däribland djurfigurer, människofigurer, ladugård, stall, stängsel, stallutrustning, djurfoder, fordon och mycket mer. En annan storfavorit är dinosauriefigurer från Schleich. Schleich figurer är helgjutna, hållbara, har en noga utformad design som gör att de ser ut nästan precis som verkliga djur. De är till och med handmålade. Med djurfigurer och tillbehör kan barnen bygga upp sin egen lekvärld med ett visst tema. Hästhoppning, cowboy, hunduppfödning, bondgård, veterinär, ridskola, dinosaurievärld och mycket mer. Det blir säkerligen en lek med massor av kreativitet när barnen hittar på vad som ska ske i leken. Mycket roligt och utvecklande för barnen på så många punkter. Roligt att leka med själv och även tillsammans med andra.

SES barnpyssel

Barnen gillar å klart att pyssla, klippa och klistra. Märket SES är experter på just barnpyssel, de har i stort sett hur mycket som helst inom pyssel för barn. Vi på Leksakscity har valt deras mest kända och omtyckta pysselpaket. Exempel på pyssel är, göra smycken kit, göra slime kit, bygga konstruktioner i trä, pennor, klippa och klistra set och mycket annat. Köp SES barnpyssel snabbt och smidigt hos oss.

Silverlit - Robotar och fordon med IR-styrning eller radiostyrning samt interaktiva leksaksdjur

Silverlit leksaksrobotar och radiostyrda bilar köper du lätt på Leksakscity.se. Silverlit är kända främst för sina leksaksrobotar och deras häftiga radsiotyrda bilar. De ha räven fräcka drönare och radiostyrda flygplan.

Skrållan docka

Köp din Skrållan docka hos oss. Vi har alltid den senaste Skrållan och Lillan dockan i vårt sortiment. Skrållan är en docka som kan prata och är väldigt fin och populär.

Syma drönare

Radiostyrda drönare från Syma är verkligen fina drönare i hög kvalitet. Köp redan idag hos oss.

Tooky Toy träleksaker

Fantastiska träleksaker till barn i alla åldrar. Tooky Toy har fina och pedagogiska träleksaker till låga priser.

Tronico byggsatster i metall

Leksakstraktorer i metall oms barnen själva bygger ihop. Riktigt roliga leksaker som även är utvecklande för barnen.

Leksakskök och andra träleksaker från Woodi World Toy

Köp ert leksakskök från Woodi World Toy, så får ni ett väldigt fint lekkök till ett bra pris.

Zuro Robo Alive interaktiva dinosaurier, ormar och ödlor

En interaktiv leksak som rör på sig, som tex. en leksaksödla, leksaksorm. har ljus- och ljudeffekter är alltid lika roligt för barnen. Köp en interaktiv leksak från Zuro Alive hos oss.

Leksaksfält från The Field är lekmattor och hagar med konstgräs

The Field lekmattor

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 16900 kr

Rek. ålder

1 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 3420 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 3420 artiklar