Schleich

Schleich är ett superfint varumärke från Tyskland som tillverkar olika typer av leksaksdjur, figurer, byggnader etc. Företaget grundades redan 1935 och har sedan dess salufört djurleksaker av hög kvalitet. De är väldigt kända för alla dessa djur som är formgjutna i plast och de säljs över hela världen. Kul för barnen att leka med och kul för vuxna att samla på. Hästar, kor och andra djur från Schleich passar perfekt till Kids Globe häststall och ladugårdar.

Schleich är ett superfint varumärke från Tyskland som tillverkar olika typer av leksaksdjur, figurer, byggnader etc. Företaget grundades redan 1935 och har sedan dess salufört djurleksaker av hög kvalitet. De är väldigt kända för alla dessa djur som är formgjutna i plast, leksakerna uppskattas av både barn och vuxna.

Kul för barnen att leka med och kul för vuxna att samla på. Hästar, kor och andra djur från Schleich passar perfekt till Kids Globe häststall och ladugårdar. Vi erbjuder framförallt hästar, kreatur, grisar och lantbruksleksaker från Schleich.

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 1500 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Återställ

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 149 artiklar
Visar 1 - 48 av 149 artiklar