• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

15 - 150 gram

Plastilina modellera 15 - 150 gram

Paket med flera förpackningar av Plastilina modellera. Den enskilda förpackningen varierar från 15 gram upp till 150 gram och det kan vara allt från 6 st till 30 st småpaket i hela paketet. Att förpackningarna med lera är lite mindre gör att man kan få fler olika färger. Lekleran finns i såå många fina färger o...

Plastilina modellera 15 - 150 gram

Paket med flera förpackningar av Plastilina modellera. Den enskilda förpackningen varierar från 15 gram upp till 150 gram och det kan vara allt från 6 st till 30 st småpaket i hela paketet. Att förpackningarna med lera är lite mindre gör att man kan få fler olika färger. Lekleran finns i såå många fina färger och nyanser, den finns till och med i neonfärger. På så sätt kan barnen skapa massor av olika figurer med härliga färger.

Plastilina leklera är tillverkad av vegetabiliska oljor och är giftfri. Med Plastilina leklera slipper du göra eller köpa ny lera vid varje tillfälle som barnen vill leka med lera. Leran kan användas gång på gång utan att förlora sin elasticitet. Mycket smidigt och praktiskt.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 200 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar