• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

350 gram

Stora paket med den härliga lekleran Plastilina från varumärket Jovi. Med denna lera kan barnen skapa många stora och roliga former och figurer. Endast fantasin sätter gränser. Kanske vill barnen göra en avbild av sig själv, en sol, en regnbåde, ett djur eller en sagofigur med massor av fantasiegenskaper. Leran kommer i paket om 350 gram och kan...

Stora paket med den härliga lekleran Plastilina från varumärket Jovi. Med denna lera kan barnen skapa många stora och roliga former och figurer. Endast fantasin sätter gränser. Kanske vill barnen göra en avbild av sig själv, en sol, en regnbåde, ett djur eller en sagofigur med massor av fantasiegenskaper. Leran kommer i paket om 350 gram och kan beställas styckvis. Leran finns även som set med 15 stycken förpackningar med lera á 350 gram. Det finns förpackningar där all lera har samma färg. Det finns även förpackningar med lera i fem färger, eller med hela 15 färger. Med många härliga färger fås en bred variation. 

Plastilina leklera är tillverkad av vegetabiliska oljor och är giftfri. Med Plastilina leklera slipper du göra eller köpa ny lera vid varje tillfälle som barnen vill leka med lera. Leran kan användas gång på gång utan att förlora sin elasticitet. Mycket smidigt och praktiskt.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 27 av 27 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 27 av 27 artiklar