My Little Pony

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponnyhästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Varje ponny har sin egen personlighet och karaktärsdrag. Barnen kan leka på så många sätt med ponnyhästarna. Leka i slott, byta kläder, sminka dem, kamma dem och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni saknar en leksak från My Little Pony, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponnyhästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Barnen kan leka på så många olika sätt med ponnysarna. Det finns slott och hus där de kan bo samt massor av tillbehör och rekvisita till leken. Barnen kan återskapa spännande äventyr från filmer och berättelser om My Little Pony, eller skapa helt nya berättelser. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni saknar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Leksakerna har också fått liv i TV-serier, filmer och mycket annat. De är kända för att ha syntetiskt hår i både man och svans som går att borsta osv. Det finns många olika My Little Pony leksaker som vanliga hästar, fantasihästar och mycket mer. Varje karaktär från My Little Pony har ett eget cutie-mark. Det är en symbol som symboliserar deras personlighet och karaktärsdrag. I berättelserna från My Little Pony finns The main six, som består av vännerna Rainbow Dash, Pinkie Pie, Apple Jack, Rarity, Twilight Sparkle och Fluttershy. Vi erbjuder dessa ponnys i en massa olika versioner och kollektioner. Utöver dessa har vi även fler av omtyckta karaktärerna som exempelvis Princess Celestia, Princess Cadance och många fler.

Filter

Pris

125 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Återställ

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar