• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Tooky Toy

Tooky Toy grundades år 2004 med visionen att tillverka superbra träleksaker och att leksakerna ska stimulera barnens kreativitet. Sagt och gjort, idag är Tooky Toy ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta...

Tooky Toy grundades år 2004 med visionen att tillverka superbra träleksaker och att leksakerna ska stimulera barnens kreativitet. Sagt och gjort, idag är Tooky Toy ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Tooky Toy har träleksaker för olika åldrar och allt tillverkas självklart i en egen fabrik och är av toppkvalitet!

Vårt sortiment från Tooky Toy ökar kontinuerligt och det är verkligen leksaker i trä som håller i längden. Bra funktioner, användarvänlighet och en riktigt fin kvalitet!


Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 1000 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 123 artiklar
Visar 1 - 48 av 123 artiklar