• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bondgårdsdjur

Djurfigurer till leksaksbondgård och leksaksstall

En bondgård behöver så klart en massa djur av olika slag och här finns leksaksdjur i form av figurer som kan få bo i barnens leksaksbondgård. Varje djur har sitt hem på gården. Korna vill gärna gå ute och beta i hagen hela sommaren. På vintern vill de gärna kunna vara både ute och inne. Barnen ka...

Djurfigurer till leksaksbondgård och leksaksstall

En bondgård behöver så klart en massa djur av olika slag och här finns leksaksdjur i form av figurer som kan få bo i barnens leksaksbondgård. Varje djur har sitt hem på gården. Korna vill gärna gå ute och beta i hagen hela sommaren. På vintern vill de gärna kunna vara både ute och inne. Barnen kan kalla in korna när det är dags för mjölkning. Grisarna vill bo i sin svinstia och också dem mår bra av att få vara ute med. Hästarna kan placeras i en hage och på kvällen får de komma in i stallet över natten. Hönsen vill ha en hönsgård att bo i. Barnen kan också bygga en utegård till hönsen, eller så kan de gå fritt i trädgården under dagen. Det är jättebra för bondens odlingar då de håller borta en hel del olika skadedjur som annars kan äta upp bondens sallad och andra grödor. Dessutom blir odlingarna gödslade på köpet :-) Höns är så smarta för de vet precis när det är dags att gå in för kvällen, nämligen så fort det börjat skymma. Det är bäst så att inte den hungriga räven kommer och tar dem.

En gård behöver ju också en katt som fångar möss. Möss och andra gnagare kan annars ställa till med oreda då de kan äta av bondens säd och de kan även gnaga hål på saker och ting i de olika byggnaderna. Dessutom är ju katterna så sällskapliga och mysiga. Även en hund är roligt att ha som sällskap på gården. Beroende på ras kan det vara bra med en vakthund eller att få hjälp med att valla fåren när de ska få nytt bete.

Vi erbjuder djurfigurer från flera kända varumärken som alla håller en mycket god kvalitet, nämligen Bruder, Kids Globe och Schleich.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 66 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 66 artiklar