• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Höbalar och foder

Höbalar och foder för bondgårdsdjur. Med detta leksaksfoder kan barnen leka att de utfodrar bondgårdsdjuren på sin leksaksbondgård. Här finns silobalar i form av höbalar och ensilagebalar, säckar med majs, set med massor av foder och mycket mer. På den lilla jordbruket kan bonden utfodra djuren med en skottkärra och småsäckar med foder medan det...

Höbalar och foder för bondgårdsdjur. Med detta leksaksfoder kan barnen leka att de utfodrar bondgårdsdjuren på sin leksaksbondgård. Här finns silobalar i form av höbalar och ensilagebalar, säckar med majs, set med massor av foder och mycket mer. På den lilla jordbruket kan bonden utfodra djuren med en skottkärra och småsäckar med foder medan det på det större jordbruket behövs traktorer för utfodring och det behövs stora mängder djurfoder så att det mättar alla hungriga boskap så som kreatur, hästar, grisar, får, höns med mera.

Bruder höbalar och potatis

Från Bruder finns set med höbalar samt set med stora rundbalar som rymmer massor av hö alternativt ensilage som djuren kan mumsa av. Bonden slår höet på sommaren och när det torkat kan de tillverka höbalar som sedan kan lagras under en långt tid och djuren kan äta av det under hela vintern. Om det kommer oönskat regn kan gräset inte torka ordentligt och då är det perfekt att tillverka ensilagebalar. Plasten på ensilagebalarna gör att det inte kommer in något syre och höet konserveras. På så sätt blir det hållbart och kan även lagras under en långt tid så att djuren har att äta av under hela den långa vintern tills det blir grönt ute på markerna igen till våren.

Schleich foderset

Foderseten från Schleich innehåller en bredd av foder av olika slag. På så sätt kan bonden utfodra många djurarter. Det finns nappflaskhinkar som kan användas till kalvar, föl, lamm med mera som inte kan få mjölk från sin mamma. Det finns god mat som grisarna tycker om så som hö, spannmål och grönsaker. Det finns också foderredskap.

Kids Globe hö, ensilage, majs med mera

Verklighetstrogna höbalar i två storlekar, ensilagebalar och fodermajs. Detta foder är så fint utformat att det ser verklighetstroget ut, vilket gör att det blir så roligt att leka med detta. Genom att ha tillgång till denna leksaksmat för djur så får barnen en insikt i att alla djur behöver mat för att leva och må. Olika slags djur äter olika mat och de alla behöver en näringsriktig kost för att må bra.

Siku hö, ensilage, foder

Kvadratiska, rektangulära och runda höbalar från Siku. Finns att beställa styckvis eller som set. Här finns även annat foder som barnen kan leka är majs eller annat spannmål.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 150 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 22 av 22 artiklar