• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

My Little Pony

My Little Pony leksaker, figurer, fordon, slott och mycket mer

My Little Pony är en serie med leksaker och figurer av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och blev extremt populära under 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker ...

My Little Pony leksaker, figurer, fordon, slott och mycket mer

My Little Pony är en serie med leksaker och figurer av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och blev extremt populära under 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Barnen kan leka på så många sätt med ponnyhästarna. Hitta på äventyr med ponnyvännerna, kamma deras man, leka i My Little Pony hus och slott, byta kläder och mycket mer.

My Little Pony tillverkas av det amerikanska företaget Hasbro som grundades år 1923 och som idag är världens näst största leksaksföretag. Hasbro grundades av de tre bröderna Hassenfeld, Henry, Hillel och Herman. Namnet är en förkortning av brödernas efternamn samt bro som i brothers. Hasbro har egna varumärken samt samarbetar med många andra leksaksvarumärken. Hasbro har fått pris för att vara ett av världens ledande företag inom ansvarstagande och etik.

Ponnysarna har återlanserats flera gånger nämligen år 1997, 2003 och 2014. Vid dessa tillfällen har nya designen uppdaterats och moderniserats för att passa in i vår tid just nu. Det finns både filmer och TV-serier om My Little Pony. Den första filmen och serien kom år 1986. När den fjärde generationen ponnys lanserades år på 2010-talet kom My Little Pony: Friendship is magic. Detta barnprogram har nu släppts i många säsonger och även ett antal filmer har gjorts. Vänskap är magisk har fått stor genomslagskraft och är mycket populär både som barnprogram och som leksaker. Vänskap är magisk har ett så fint och viktigt budskap, nämligen att vi är starka tillsammans och att det är viktigt att alltid ställa upp för sina vänner. Tillsammans klarar vi allt!

Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony. Massvis med ponnyfigurer, fordon, gosedjur, pyssel, slott, hus med mera. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni saknar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Figurer

x

Fordon

x

Gosedjur

x

Pyssel

x

Slott och hus

x

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 86 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 86 artiklar