• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barbiedockor

Barbiedockor och barbie dockor kan du köpa här på Leksakscity.se

Barbiedocka som leksak till barn är alltid lika populärt, vi erbjuder ett stort utbud till låga priser. Barbie dockor finns i flertalet teman och utföranden. Barbie docka är en underbar modedocka där det också finns mängder med fna tillbehör som dockkkläder, möbler, accessoarer mm...

Barbiedockor och barbie dockor kan du köpa här på Leksakscity.se

Barbiedocka som leksak till barn är alltid lika populärt, vi erbjuder ett stort utbud till låga priser. Barbie dockor finns i flertalet teman och utföranden. Barbie docka är en underbar modedocka där det också finns mängder med fna tillbehör som dockkkläder, möbler, accessoarer mm. Vad gäller just själva dockorna från Barbie har vi ett stort sortiment med alla möjliga dockor från Barbie. Självklart har vi både Barbiedockor och Kendockor. Vi har Barbies med olika utseenden och kroppstyper, prinsessor, feer och sjöjungfrur från det magiska fantasilandet Dreamtopia, Barbies med extra kläder och dockor med massor av roliga tillbehör. Barbiedockor i serien Dreamtopia är helt underbara och färgglada dockor som ibland även har olika funktioner som ljud och färgskiftningar. Köp din barbiedocka på Leksakscity så får du snabb leverans och alltid de rätta priserna.

Barbiefordon som Dream Campingbil, husbil och Glam Pop bil till Barbie

Barbiebilar i alla dess former kan du köpa på Leksakscity.se. En väldigt populär bil är Barbie Dream Campingbil Husbil, en stor rosa bil med massa fina tillbehör. Sedan är så klart Barbiebilen Fiat, en vit mysig bil också väldigt omtyckt. Om man vill ha en cabriolet så kan man köpa en Barbie Glam Pop bil, där Barbie och Ken kan glida runt i en cab. Om Barbie ska ut och flyga så finns det ett flygplan och en helikopter att välja mellan. Dessa två flygmaskiner är verkligen superfina Barbiefordon och kul att ha i sin Barbiesamling. Barbie cykel finns också, att cykla runt på våren och sommaren är alltid lika roligt. OM man vill leka ambulansförare så finns det en fin ambulans där barnen kan leka att Barbie är en sjukvårdare. Hur kul är det inte att kunna köra omkring med sin favoritbarbiedocka i hennes alldeles nya fina bil? Här har vi massor av fina fordon till Barbiedockor, i vissa set ingår till och med en fin docka. Vi har till och med en riktigt häftig radiostyrd rosa Cabriolet från varumärket Nikko som passar till Barbiedockor. Det finns även flera olika typer av Scooter och mopeder till Barbie. Ett smidigt fordon där Barbie kan köra omkring på sommaren och njuta av vinden i håret.

Barbie djur och Barbiehäst

Barbie tycker så mycket om sin fina häst och att rida! Ett roligt lekset är Barbie Drömhäst, Dream horse. Här har vi flera set där det ingår en Barbiedocka och en vacker vit häst och dreamtopia hästar. Självklart ingår även en ridhjälm i en del lekset, säkerhet är viktigt och lite andra roliga tillbehör. Den ena hästen kan till och med interagera med Barbie, den kan bland annat gnägga och gå själv! Vi har även ett fint set med en prinsessa, enhörning och vagn från fantasilandet Dreamtopia och en extra enhörning med vackert tryck som säljs för sig. De är ju bara så vackra. Hästar från Dreamtopia har ofta olika ljus- och ljudfunktioner, som gör att leken blir ännu mer levande och rolig.

Dockhus, dockskåp och Barbiehus till Barbie

Barbie dockhus finns i flertalet olika varianter, väldigt fina dockhus i mysiga färger. Att Barbie vill ha någonstans att bo är ju en självklarhet, hon behöver också ett eget ställe där hon kan vila upp sig efter en dag full av skoj. Här kan man lägga henne ner att sova efter att man har lekt färdigt för dagen. Vi erbjuder dockhus till Barbie i olika modeller, stilar och storlekar. Alla husen är färdigmöblerade på olika sätt med fina sängar och detaljer som gör det så roligt för Barbie att flytta in. Nu kan hon bjuda hem vänner, laga mat och sova i sin egen mjuka säng samtidigt som du sover i din. Vill man komplettera och utöka sitt Barbiehus med en pool, så finns det en pool att köpa till som tillbehör. Vi har även flertalet möbler och olika inredningsdetaljer som man kan köpa till.

Kläder och dockkläder till Barbie

Dockkläder till Barbie är ett givet tillbehör till alla Barbiedockorna. Något av det roligaste med Barbiedockorna är ju faktiskt att barnen kan ta av och på deras kläder och därför styla dockorna så som de själv vill att de ska se ut. Vi erbjuder ett brett sortiment med kläder, skor och accessoarer till Barbiedockor. På så sätt kan din Barbie få den stil som passar just henne. Barbie har ett stort intresse av kläder och mode. Hon tycker verkligen om att fylla garderoben med nya coola outfits. Det finns mer stilrena dockkläder och även väldigt färgglada kläder. Beroende på vilken outfitt som känns rätt för tillfället.

Möbler och inredning för Barbie

Självklart är det roligt att kunna köpa till möbler och tillbehör till sitt Barbie-dockhus eller helt enkelt endast för att det gör leken så mycket roligare. Här kan du köpa allt från set med både Barbiedockor och möbler som olika kök och badrumsset till enbart möbelset så som grillset, strandset och matsalsmöbler. När det medföljer en ny fin Barbiedocka är det ju lite extra roligt. Du kan dessutom köpa små roliga tillbehörsset med detaljer som instrument, sushi, bakredskap, städredskap och smink. Det är ju de små detaljerna som gör allt mer levande. Ett väldigt populärt möbelset är barbie TV-Fåtölj ,ed en tv, ett litet bord och andra fina små tillbehör. Det finns även ett stort kök där barbie kan laga mat och sedan bjuda in sina vänner på en god middag. Inom inredning finns det flertalet olika teman där Barbie tex. är lärare på en skola, kock, barnvakt med tillhörande skötbord, tandläkarlekset, insektforskare, hönsskötare och en lekset där Barbie är veterinär.

Tillbehör som bebisar, små barbiebarn och dockvagnar till Barbie

På Leksakscity finns det massor av tillbehör till Barbie. Allt från kökstillbehör, musikinstrument, spatillbehör och mycket annat. Kanske vill din Barbie utöka familjen med en söt liten hundvalp eller kattunge. Här finns även söta Barbiebebisar med saker till den nyfödda babyn så som filt och nappflaska. Tillbehören gör att leken blir mer varierad och det blir lättare för Barnen att genomföra alla lekdrömmar. med möbler, heminredning och tillbehör till Barbie kan du även inreda Barbies hus, ditt Barbiedockskåp, så att det blir superfint så att barnen trivs. När Barbie ska bada finns det en rolig badring som ser ut som en donut, i paketet ingår även en strandfilt och andra skojiga tillbehör. Det finns även barnvagnar där Barbie kan köra omkring sin lilla bebis i. Med alla dessa tillbehör till Barbie blir leken ännu mer komplett och roligare.


Köp dina Barbie dockor och Barbie tillbehör på Leksakscity.se. Vi ger dig alltid de rätta priserna, snabb leverans och 365 dagars öppet köp.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 3750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 220 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 220 artiklar