• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

5km/h-7km/h

Radiostyrda bilar till barn som Volkswagen Beetle, Bugatti, BMW, Lamborghini, McLaren, Ferrari mfl i skala 1:24

Leksaksbilar som är radiostyrda till barn är en av barnens favoritleksaker. Radiostyrda bilar av stora bilmärken som BMW, Bugatti, Ferrari, Lamborghini med flera. Dessa RC Bilar är av mindre storlek och är perfekta att börja med om man inte har en radiostyrd bil sedan innan. De flesta av dessa RC Bilar är i skala 1:24, vilket är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna och de liknar de verkliga bilarna. Bilarna har väldigt fina detaljer utvändigt och är riktigt roliga att köra. Tack vare att de är licenstillverkade med respektive fabrikat så får bilarna ett verklighetstroget utseende.

Det finns tex. en Bugatti Chiron i skala 1:24 är en av de populäraste RC bilarna. En annan favorit rc bil är så klart den radiostyrda Polisbilen, med fräcka dekaler. Barnen tycker alltid det är lika kul att leka polis och att köra en polisbil är så klart riktigt kul. Om vi kollar på radiostyrda bilar med märket Ferrari så är den modellen som heter Ferrari LaFerrari lite extra läcker med sin fräcka design och röda färg. Vill man ha en mer vanlig personbil, så har vi Audi Q7, olika BMW bilar och andra fina bilmärken. Den rosa Volkswagen Beetle är speciell med sin härligt rosa färg och med svarta tonade rutor, den är verkligen extremt omtyckt.

Många barn tycker att det är så roligt att de själva kan styra och köra bilen med hjälp av handkontrollen, nästan som föräldrarna kör sin bil. Sedan kanske inte mamma och pappa har en Bugatti, Lamborghini eller Ferrari, men det kan barnen få ha :). Bilarna är från bland annat märket Jamara som tillverkar superfina leksaksbilar av hög kvalitet till bra priser. Bilarna kan även köras inomhus, för de radiostyrda bilarna i denna storlek går ofta inte så fort. Men med en topphastighet på ca 7 km/h så får man ändå se upp om man kör inomhus, så man inte krockar in i väggar, möbler med mera. Som tur är tål leksaksbilarna en hel del stöttar, för chassit är av stöttålig plast. Vi erbjuder leksaksbilar med öppet köp och full garanti, från bilfabrikat så som Bugatti, Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes, McLaren, Porsche med flera. Välj ditt favoritmärke sen är det bara att tuta och köra :-).

Köp din radiostyrda bil till lågt pris och med snabb leverans på Leksakscity

Hos Leksakscity kan du helt enkelt välja bland massa fina fjärrstyrda leksaksbilar till barnen, alla är minst lika fina och har hög prestanda i förhållande till priserna. Vilken bil du, ni vill ha kanske i slutändan handlar mest om vilken färg ni vill ha på er nya radiostyrda bil. Oavsett vilken bil du väljer så ger vi dig alltid garanti så klart, vi ger dig även en snabb leverans och du kan alltid kontakta oss om du har frågor. Hoppas du hittar just den leksaksbilen du söker hos oss.

Bugatti fjärrstyrd och radiostyrd med handkontroll för

Bugatti är en klass för sig när det gäller fjärrstyrda bilar. De har verkligen ett jättefint chassi, med elegant tonade svarta rutor. På Leksakscity kan du välja mellan olika färger på din Bugatti bil, oavsett vilken du väljer så kommer det bli en rolig körtid. Bilarna finns tex. i svart, blått mm. med vackra detaljer. Bugatti Chiron är en bilmodell vi har, Jamara och Bugatti tog fram den för att den även i verkligheten är väldigt eftertraktad. Med en kvick liten eldriven motor så kan man köra både inomhus och utomhus med dessa fjärrstyrda bilar. Men kör barnen inomhus, så får de se upp så det inte går för fort och att de inte kör in i något. Skulle man krocka lite grann så är det ofta inga problem, bilarna håller rätt så bra. Tack vare en stabil och kraftig konstruktion i bilarna som är anpassade för barnens lek, så tål bilarna lite stötar utan att de går sönder.

Dessa fjärrstyrda leksaksbilar är ca 20 centimeter långa och drivs på vanliga AA eller AAA batterier. Det billigaste i längden är om du köper uppladdningsbara batterier, för då är det bara att ladda så fort det behövs och sedan köra vidare. Barnen vill ofta köra gång på gång, så det kan gå åt mycket batterier, om man inte har uppladdningsbara. Visserligen är körtiden runt en timme, innan batterierna behövs bytas. Det är ganska så lång tid, så barnen hinner säkert vila lite från körningen och göra annat innan de kör leksaksbilen igen. Leksaksbilarna körs med en bekväm handkontroll och det är även enkelt att byta batterierna till den. Handkontrollen drivs oftast även den med AA eller AAA batterier. Handkontrollens batterier förbrukas inte lika fort, så de behöver man inte byta lika ofta som på bilen.

Bugatti är ett stort franskt och välkänt bilmärke från Frankrike, de tillverkar bilar som skeppas och säljs runt om i världen. En ny riktig bil kostar runt 20 till 30 miljoner, beroende på utseende, funktioner och tillval. Så man förstår verkligen att dessa bilar är något alldeles extra. När du ändå köper din fjärrstyrda bil på Leksakscity, så glöm inte att även köpa batterierna som vi har till bilarna. Det är ju så klart roligast om barnen kan komma igång och köra direkt. Okej, i med batterier och sedan kan man glida runt i sin coola Bugatti.

Köp en fjärrstyrd Ferrari bil till barnen på Leksakscity

Fjärrstyrda bilar av märket Ferrari är ju en bil alla barn vill ha. Ferrari som är ett så känt bilmärke, ja det känner även barnen till så klart. Här kan ni välja mellan flera olika Ferrarimodeller, tex. så har vi Ferrari 488 GTB, Ferrari 458 och så har vi så klart den vrålsnygga Ferrarin som kallas för LaFerrari. Alla leksaksbilarna i skala 1:24 är ca 20 centimeter långa och de drivs på AA batterier som du också kan köpa här hos oss. Bilarna har gummidäck för bra grepp, både när man kör inomhus och utomhus. Kör man inomhus så spinner bilarna lättare loss, för att ofta är golven inne halare och slätare med mindre friktion än utomhus på asfalt mm. Kör barnen inomhus, så får man lära säga att inte köra för fort så man inte krockar. De fjärrstyrda bilarna går i ca 7 km/h och inomhus så känns det riktigt fort, särskilt då man kör inomhus, så kör lugnt.

Vill man utnyttja leksaksbilarnas fulla styrka och kraft, ja då ska man så klart köra utomhus och på plana underlag. Bilarna har ganska låg markfrigång, så man ska köra på plant underlag och inte på gräs, grus eller annat underlag som kan ta i under bilarna. Leksakscity har flera olika Ferrari leksaksbilar av hög kvalitet och dessutom till låga priser. Jämför gärna priserna själv på nätet, så ser du att vi har de rätta priserna. Men priset är inte allt, vad händer om det skulle bli något problem med din fjärrstyrda leksaksbil. Jo, handlar du hos Leksakscity så är det inga problem alls, vi hjälper dig gärna och du kan lätt reklamera din bil. Men om du handlar extremt billigt på nätet på en e-butik utanför Sverige, ja då är det ofta extremt svårt att reklamera och få en ny bil skickad till sig. Så tänk på det, handla i en svensk butik för trygghetens skull. Priserna skiljer sig inte så mycket åt ändå och man sparar massa tid på allt krångel som det innebär att handla på någon okänd butik utanför Sverige. Så köp din fjärrstyrda Ferrari hos oss, tryggt, säkert, billigt och med snabb leverans.

Om du ska köpa en fjärrstyrd Lamborghini till ditt barn, kolla då in dessa fräcka fjärrstyrda bilarna

Här har vi supercoola leksaksbilar som är fjärrstyrda med en handkontroll. Ibland säger man fjärrstyrd och ibland radiostyrd, men det är samma sak kan man säga. Det handlar om att leksaksbilarna styrs med en frekvenssignal på oftast 27 Mhz eller 40 Mhz. Radiostyrd heter på engelska Radio Controlled, därav används också förkortningen RC ibland. En fjärrstyrd Lamborghini är en av de fräckaste fjärrstyrda bilarna vi har i vårt sortiment. De är helt enkelt sååå himla fina. Ofta har de den klassiska orangea färgen eller så kanske man vill ha en vit Lamborghini som är ännu mer stilren. Leksaksbilarna drivs med AA batterier och det är enkelt att byta batterier på både bilarna och handkontrollerna. Hjulen är av gummi för att bilarna ska få bästa grepp på plant och slätt underlag. Vill man köra inomhus går det också bra så klart, men se upp, det spinner lätt loss på det glatta golvet.

För att använda bilarnas effektiva elmotor och kraft på bästa sätt ska man så klart köra utomhus. Där man gasa med full kraft och köra fort på raksträckor eller genom kurvorna. Bilarna har en maxhastighet på ungefär 7 kilometer i timmen, vilket är helt perfekt på dessa mindre bilar. I och med dess hastighet och storlek så är det många gånger en bra förstabil till de mindre barnen som ska få sin första fjärrstyrda bil. Man kan köra framåt och även bakåt med bilarna och så kan man svänga så klart höger eller vänster :) Körtiden är ca 45-60 minuter innan man behöver byta batterierna. Istället för att köpa vanliga AA batterier, så blir det billigare i längden att köpa uppladdningsbara batterier. De kostar lite mer att köpa, men som sagt, ska barnen köra mycket, vilket de ofta vill göra, så är batterier man kan ladda upp det bästa man kan köpa. Vi har både vanliga AA batterier och uppladdningsbara batterier i vår e-butik, så det är bara att lägga till i kundvagnen då du köper din bil. Köp din radiostyrda Lamborghini hos oss så ger vi dig öppet köp, full garanti och en snabb leverans. Full garanti är alltid bra om det skulle uppstå något problem, tänk på att om du handlar utomlands så kan det med garanti vara ett problem ibland. Därför är det alltid bättre att handla i en leksaksaffär på nätet i Sverige. Okej, hoppas ni blir nöjda med er nya fjärrstyrda Lamborghini!

Köp en billig och bra radiostyrd bil till barnens fartfyllda lek

Många barns favoritleksak är en radiostyrd bil, eller som ibland säger en fjärrstyrd bil. Med en radiostyrd bil så styr man helt enkelt leksaksbilen på avstånd med en fjärrkontroll. Det skickas signaler mellan leksaksbilen och fjärrkontrollen som gör att man får full kontroll på bilen och kan köra den framåt, bakåt och svänga med bilen. Leksaksbilar som är radiostyrda styrs ofta med de vanliga frekvenser på 27 Mhz eller 40 Mhz. En del bilarn styrs även med 2,4 Ghz och de bilarna kostar oftast lite mer, för det är en mer avancerad elektronik som krävs på de RC Bilarna. Leksaksbilarna som är fjärrstyrda drivs ofta på AAA eller AA batterier, det är standard batterier kan man säga som finns att köpa lite här och var. Ni kan faktiskt också köpa batterier här på Leksakscity då ni ändå nu köper er radiostyrda bil här. Så slipper ni åka och köpa batterier i affären sen, då bilen kommer hem till er. Ja, det var lite grundläggande fakta, som ni kanske redan förstår och visste om, men lite fakta är ju alltid bra innan man ska köpa sin radiostyrda bil.

Här kan du köpa en fjärrstyrd BMW, roliga och billiga leksaksbilar till barn

En fjärrstyrd bil eller som man också kallar det, en radiostyrd bil har alltid varit och kommer alltid vara en rolig leksak för barnen. Att köra en radiostyrd BMW är ju extra roligt, för att de är så snygga och de är även lätta att köra med handkontrollen som medföljer. De flesta av dessa fjärrstyrda bilar är från märket Jamara och det innebär hög kvalitet rakt igenom. Leksaksbilarna har gummidäck för bra grepp på plana underlag och fina detaljer utvändigt. Deras chassi är också ganska så stryktåligt, för att Jamara vet att de körs av barn. Det är lätt hänt att man kör in i det ena och det andra och då ska bilarna klara lite smällar.

Bilarna är också licenstillverkade tillsammans med respektive bilmärke, detta gör att de liknar de riktiga bilarna. En riktigt tuff fjärrstyrd BMW är den som kallas för BMW M3 Sport, den har superfräcka dekaler, en sportig bakvinge och en snygg vit färg. Dessutom så har den coola fälgar och svarta rutor. En rolig racingbil att köra med både inomhus och utomhus. Vill man ha en BMW mer åt personbilshållet, så kan man välja en BMW I8 eller en BMW Z4. Dessa bilar har även de i verkligheten starka och kraftiga motorer. Alla leksaksbilar i bilmärket BMW är fina och roliga att leka med för barnen, vilken du ska välja handlar mest om vilken färg du tycker är finast. Köp till batterier också, så kan ni köra med bilen så fort ni får hem den.

Storlek på dessa bilar är ofta i skala 1:24, vilket då innebär att leksaksbilarna är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. De är ca 20 centimeter långa och är lätta att köra med för barnen. De är helt perfekta som förstagångs bil, om barnen inte innan haft en fjärrstyrd bil. Med dess hastighet på ca 7 km/h timmen får barnen lätt kontroll på bilen och då känns det ju extra roligt att köra med sin bil. Tänk också på att ni köper till batterier då ni köper bilen, det är ofta så att batterier inte medföljer mindre radiostyrda bilar. Så det enklaste är att du bara lägger med batterierna i kundkorgen på Leksakscity, så kan ni ha skoj och köra direkt då ni får er fina radiostyrda bil. En annan sak som är minst lika viktigt, vi ger dig självklart öppet köp och garanti på alla leksaksbilarna. Allt för att du ska känna dig trygg då du handlar hos oss.

Radiostyrd Polisbil som är mönstrad i svenskt utförande och radiostyrda bilar som Volkswagen Beetle, Mercedes, Sportbilen Pagani

Nedan så har vi ett stort utbud av supercoola radiostyrda bilar, eller fjärrstyrda bilar om man hellre känner för att säga det. Hur som helst, det är bilar som är anpassade till barnens lekar och de tål rätt tuffa tag. Om man skulle råka köra in i något eller volta runt med bilarna så tål de ofta det, utan att de går sönder. Men att tex, köra ner för trappor gång på gång, njaaa det ska man nog inte göra :). Om vi kollar lite mer på vilka leksaksbilar vi erbjuder så har vi tex. fjärrstyrda bilar som med Polistema, sportbilar, personbilar och andra typer av bilar. De olika bilmärkena är Mini Cooper, Porsche, Audi, Mclaren, Mercedes för att nämna några. Den rosa Bubblan som man kallar den typen av bil, heter egentligen Volkswagen Beetle, det är en söt liten bil i rosa med svarta rutor. Den är väl så populär helt enkelt för att den är så himla vacker. Den röda Mini Coopern är en ganska trevlig liten bil som många tycker om. Sedan har vi så klart en Audi R8 i vitt, en stilren bil som också barnen tycker om. Vill man ha en ännu mer sportig bil, då ska man köpa en McLaren eller en kanske en Pagani. De fjärrstyrda bilarna har ofta ett mer sportig utseende och Paganin har till och med en cool vinge där bak. Om man vill ha en mer vanlig personbil, då kan man köpa en Audi Q7 eller en Mercedes. Även de bilarna har i verkligheten ganska så kraftfulla motorer, så helt "vanliga" personbilar är det inte :).

De flesta av dessa radiostyrda bilar är i skala 1:24 och det innebär att leksaksbilarna är 24 gånger mindre än det verkliga bilarna. det gör också att storlek på bilarna är runt 20 cm, alltså 20 cm långa. Det är en rätt bra storlek på dessa mindre bilar och de passar fint till barn som inte hunnit bli så gamla än. Dess storlek och hastighet på ca 7 km/h gör att de är lite enklare att köra än större radiostyrda bilar. Bilarna har gummidäck med bra däckmönster för att få bra fäste på plant underlag, tex. om man vill köra på garageuppfarten vid huset, eller kanske på villagatan där man bor. Köra inomhus, det är heller inga problem, men med en toppfart på 7 km/h så går det faktiskt ganska fort. Så om barnen kör inomhus så får de kanske ha övat lite utomhus först i det fria, så de kan kontrollera bilen bättre då de kör inomhus. Annars är det lätt hänt att barnen krockar lite för mycket, men vad gör det :) Bilarna är så robusta och tåliga så lite smällar tål dem utan problem.

Radiostyrda personbilar till barn av märken som VW Volkswagen Beetle, Mini Cooper, Audi, Ford mm.

Vill du köpa en snygg radiostyrd bil i form av en personbil till barn? Då har du hittat rätt, för på Leksakscity finns det prisvärda och eleganta radiostyrda bilar från flertalet märken. Leksaksbilarna är licensierade tillsammans med respektive bilmärke och håller en hög kvalitet. Bilarna som är i skala 1:24 är ca 20 centimeter långa och har en toppfart på ungefär 7 km/h. Vill man ha en större bil så ska man köpa en radiostyrd bil i skala 1:14. De är runt 30 centimeter långa och dessutom har de ofta lampor som lyser både fram och bak. Radiostyrda bilar i skalan 1:14 har också kraftfullare elektriska motorer som gör att de kan nå en topp fart runt 10 km/h. Det går verkligen undan och man kan sladda runt uthomhus eller inomhus om man nu vill det :). Kör man inomhus gäller det att se upp och svänga fort, så man inte krockar in i möblerna eller i en vägg. Radiostyrda bilar tänker många är en leksak för vårens och sommarens lek. Men det är minst lika roligt att köra med dessa bilar utomhus på hösten och vintern. Bara det är snöfritt, så är det bara att ge sig ut och gasa.

Styrningsfrekvenser 27 Mhz, 40 mHz och 2,4 Ghz

Det man ska tänka på är att bilar med 27 Mhz och 40 Mhz, där kan man inte köra fler bilar samtidgt om man är några kompisar som vill köra tillsammans. Det är alltid så med alla leksaksbilar på marknaden som har de styrningsfrekvensera. Med 27 Mhz och 40 Mhz, så stör signalerna varandra och det innebär att handkontrollen inte riktigt vet vilken bil den ska styra. Men köper man en radiostyrd bil med styrningsfrekvens på 2,4 Ghz, så kan upp till 10 personer köra var sin bil samtidigt och tävla mot varandra. Med bilar som har 27 Mhz eller 40 Mhz, kan man ju ändå tävla mot varandra. Genom att tex. bygga en bilbana och se vem som snabbast kör ett eller flera varv. Med 2,4 Ghz styrning kan man som sagt köra flera bilar samtidigt, så här kan man verkligen tävla och raca mot varandra. Preja varandra på en bana, kör om varandra och mycket mer skojigt som man kan hitta på tillsammans.

Populära radiostyrda leksaksbilar till låga priser

En lite extra populär är vår storsäljare, nämligen en Volkswagen Bettel i en snygg rosa färg. Den är populär för den är lite unik med sin härliga färg och den är också perfekt som en nybörjar bil till de mindre barnen. Sedan så är självklart den radiostyrda polisbilen en rolig leksaksbil. Att leka polis och jaga tjuvar är ju alltid lika roligt. En annan söt liten bil som är en favorit är Mini Cooper bilen från Jamara. Med sin röda fina färg och ett vitt tak får man en liten mysig bill att leka med. Det finns också en bil som är tillverkad i metall, Die-Cast,, nämligen en VW Beatle i skala 1:18. En riktig klassiker som så klart många vuxna köper som samlarbil att ha i bokhyllan. Den är också väldigt rolig att köra, kul att köra med inomhus då ens riktiga bil står i garaget under vintern, så man får lite goo bilkänsla även under vinterhalvåret. En audui Q7 är är även den väldigt pmtyckt, med sin stilrena design och vackra detaljer. Vill man ha en terrängliknande radiostyrd bil, så är en Landrover Defender ett givet val. Med sin mörkgröna färg och höga markfrigång så kan man köra i måttlig terräng. Den har också öppningsbara dörrar och bagagedörren baktill är även den öppningsbar. Det roliga med den bilen är också att den har LED-Lampor både fram och bak. Som på många andra fjärrstyrda bilar i skala 1:14 har den en toppfart på ca 10 km/h timmen och är rikitgt rolig att köra. Robotbilarna är också en sorts personbil då de intar formen som en bil. Man kan enkelt göra om dem till en supertuff robot via en knapp på handkontrollen. Klassiska bilar som BMW och Mercedes finns också i vårt sortiment. Fräcka leksaksbilar med gedigen design och dessutom är de billiga att köpa. Här finns en radiostyrd bil för alla, vilken färg man vill och vilket bilmärke är det enda som styr vad man ska köpa. Alla leksaksbilar är av hög kvalitet och du har så klart 2 års garanti på alla bilar. Dessutom ger vi dig alltid öppet köp, så du i lugn och ro kan testa din bil och se om du blir nöjd. Köp din radiostyrda bil på Leksakscity, tryggt enkelt och billigt.

Här kan du köpa radiostyrda personbilar till låga priser

Dessa radiostyrda bilar är så klart väldigt omtyckta, för att de är så fina, har bra prestanda och de kostar inte så mcyket. Leksaksbilarna är ca 20 centimeter långa och flera av dem är i skala 1:24. Det är perfekta bilar att börja med, om man inte haft en radiostyrd bil innan. De går i ca 7 km/h och är lätta att köra med bra och bekväma handkontroller. Många av bilarna är officiellt licensierade tillsammans med respektive bilmärke och samarbetet har gjorts tillsammans med ett känt leksaksföretag som finns i Tyskland som heter Jamara. Jamara är kända för deras radiostyrda bilar och de säljs över hela Euoropa med hundratusentals kunder i flertalet länder.

Billiga radiostyrda leksaksbilar som Mni Cooper, Audi Q7, BMW

Om man ska nämna några roliga RC bilar från Jamara så är det Mini Copper med sin söta röda färg, Audi Q7 med en stilren design, BMW är en väldigt skojig bil också. Har mamma och pappa en BMW vill ju barnen ha en likadan bil som sina föräldrar. Sedan finns det även Mercedes bilar i läckra färger, både BMW och Mercedes har i verkligheten ganska kraftiga motorer med många hästkrafter. Dessa personbilar har ett sportigt utseende så man kan nästan säga att de är som sportbilar också. Den rosa Volkswagen Bubblan, är något extra, med en tjusig rosa färg och svarta tonade rutor så får man en alldels underbar liten radiostyrd bil. En lite extra rolig bil är en bil från märket Play Fun, en tuff fjärrstyrd polisbil. Den har en vit kaross med fräcka polisdekaler, där det står Polis på svenska och med gula och blåa dekaler. Nu kan barnen leka polis, köra fort i en biljakt och jaga tjuvarna. Leksakscity har alltid bra priser på dessa leksaksbilar, ni kan enkelt jämföra själva på nätet, så ser ni att vi ofta är billigast. Dessutom så har vi alltid snabba leveranser, öppet köp och självklart full garanti på alla våra radiostyrda bilar. Så valet är enkelt, klart du ska handla radiostyrda bilar hos oss. Vi ger dig full support hela vägen och en nöjda kund är det bäsat vi vet.

Kolla in dessa fräcka radiostyrda personbilar för barnens billek

Radiostyrda bilar till barn från bland annat märket Jamara, är verkligen RC Bilar av hög klass. De har ofta lysen både fram och bak och ett tåligt stöttåligt chassi i plast. De har en toppfart på ungefär 10 km/h, vilket kör billeken riktigt rolig för barnen. I vårt sortiment har vi tex. en superläcker blå Ford Shelby GT500, en riktig muskelbil i verkligheten som är otroligt populär, särskilt i USA där den kommer ifrån. Sedan har vi även en skogsgrön landrover med härliga detaljer både invändigt och utvändigt. det roliga med Landrovern är att man kan lasta lite av varje i bagaget för att dörren baktill går att öppna och stänga. Den har också något högre markfrigång och kan ta sig över viss terräng. Vill man ha enriktig klassiker, ja då måste man ju bara köpa en Volkswagen buss. Den är sååå himla fin med alla dess kromade små detaljer och med lamporna kan man även se då amn kör i mörkret. Den kommer i den underbara färgen rött och krämvitt, precis som en klassisk Volkswagen buss. Vill man ha en lite extra skojig radiostyrd bil, då ska man köap en robotbil. Där kan barnen välja mellan att köra en tuff bil eller vara en robot som åker omkring på uppdrag. Det ser riktigt fräckt ut då bilen förvandlas till en robot, bara att trycka på en knapp så sker förvandlingen mellan bil och robot.

Batterier och körtid på dessa radiostyrda bilar

De flesta av dessa bialr drivs på vanliga AA batterier 1,5 volt och det är enkelt att yta batterier både på handkontrollen och till bilen. Vill man köra en längre stund i sträck, så är det en bra ide att köpa uppladdningsbara batterier. Då man enkelt kan skifta batterier, några batterier är på laddning medans man kör med andra batterier. Sedan är det bara att byta då de man kör med börjar ta slut. Körtiden på dessa radiostyrda bilar är ca 45 minuter till 60 minuter, så det är rätt länge man kan köra innan man behöver byta batterier. Bilarna är inte bra fina utvändigt, även invändigt att tillverkarna tänkt till och skapat detaljrika interiörer, allt för att få en mer verklighetstrogen känsla.

Köp din radiostyrd bil tryggt, säkert och till ett lågt pris på Leksakscity

När du köper en radiostyrd bil på Leksakscity så får du alltid öppet köp, en snabb leverans och det viktigaste, du får en radiostyrd bil som håller i längden och som är superskojig att leka med för barnen. Du kommer garanterat bli nöjd med ditt köp och så du vet, så har vi bra priser på alla våra RC Personbilar, det är enkelt att jämföra priseran på nätet. Så kolla gärna våra priser, så ser du att vi har bra priser. Du kan känna dig trygg med att handla hos oss, vi är en certifierad e-handelsbutik, med bra support, full garanti om något skulle hända med din radiostyrda bil.

Radiostyrda leksaksbilar till barn i olika sportmodeller Bugatti, BMW, Mercedes AMG

Här kan du köpa supertuffa radiostyrda bilar som är licensierade tillsammans med kända sportbilsmärken. Leksakscity erbjuder ett brett sortiment med RC sportbilar av hög kvalitet till barnens lek eller som samlarbilar till vuxna. Märken som Bugatti, Porsche, Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes AMG och många fler märken finns att välja på. Bugatti Chiron är verkligen en superfin leksaksbil som finns i flera färger. Sedan är så klart även klassiker som Ferrari och Lamborghini väldigt populära. Vi har även en stilren svart sportbil från McLaren, den är också väldigt rolig att köra och dessutom är den en riktigt snygg radiostyrd leksaksbil. Bilarna drivs ofta på AA batterier och körtiden är ca 45 minuter till 60 minuter. Topphastigheten varierar något, många leksaksbilar går i ca 7 km/h. Det är en lagom fart på dessa bilar och de passar fint för mindre barn som nybörjarbil. De är enkla att styra med ergonomiska handkontroller och de har snygga detaljer utvändigt. Oavsett vilken sportbil du väljer att köpa, så kommer du få en skojig bil som både du och barnen blir nöjda med.

Radiostyrd Bugatti en superfin leksaksbil till barn som är 20 centimeter lång

En Bugatti Grand Sport i svart och orange färg är en av de mest sålda radiostyrda bilarna hos oss. Varför det? Jo, för den är så himla fin och cool. Med sin eleganta design och stilrena utformning får man en verkligen en jättefin leksaksbil, där barnen kommer ha mycket roligt i många timmar. Vi erbjude rockså två andra härliga Bugatti leksaksbilar i blått och svart. Den blåa med metallic färg är minst lika poulär som Grand Sport modellen, om inte ännu mer omtyckt, Den har en stilren kaross med snyggt kombinerade färger. Med alla dessa radiostyrda Bugatti modeller medföljer en bra handkontroll som är skön att hålla i. Vilket gör att det är inga problem att köra under långa stunder. Till bialrna behövs det batterier, ofta i storleken AA som är en av de vanligaste typerna av batterier till radiostyrda bilar. Vi har självklart även batterier, så du enkelt kan köpa dem tillsammans med bilen. För då när du hämtar ut din bil så är det bara att sätta i batterierna och ge sig iväg och köra. Körtiden på leksaksbilarna är ungefär 45-60 minuter innan man behöver byta batterier. Det är ganska lång tid att köra i ett sträck. Vill man kan man köpa batterier som man kan ladda, det blir billigare i längden och även uppladdningsbara batterier hittar du i vår e-butik till bra priser.

Radiostyrda leksaksbilar av märket Ferrari från leksaksföretaget Jamara

Vi säger bara WOW när vi ser de radiostyrda leksaksbilarna från Ferrari. Vem har inte drömt om att köra en Ferrari? Nu kan barnen få sin egen lilla Ferrari i skala 1:24 som de kan köra med handkontroll. Dessa bilar kommer i den klassiska färgen röd och de finns i flera välkända modeller. Välj din favorit och sedan är det bara att ge sig ut och köra. De går allra bäst på plant underlag så som asfalt, betong och liknande underlag. En av favorit bilarna är så klart modellen som heter LaFerrari, en extra tuff Ferrari med coolt chassi och snygg deisgn. Den klassiska 488:an och 458:an är även de riktigt fina RC bilar som även mindre barn kan köra. De är enkla att styra med en bra utformad fjärrkontroll och går i ca 7 km/h, perfekt som en första radiostyrd bil.

Radiostyrd bil Lamborghini från märket Jamara i skala 1:24 och ungefär 20 centimeter långa

Radiostyrda bilar av bilmärket Lamborghini är supertuffa Rc bilar som har en toppfart på ca 7 km/h. Vi erbjuder några av de mest kända bilmodellerna från Lamborghini så som Aventador och Huracán. Dessa bilar är i skala 1:24 och är alltså 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. Leksaksbilarna har en längd på ca 20 centimeter och är lite mindre bilar, men likväl fantastiskt roliga att köra och att leka med. Leksaksbialrna är licenstillverkade och det innebär att de är mycket lika bilarna med originalstorlek, de verkliga sportbilarna från Lamborghini. Dessa leksaksbilar styrs med en ergonomisk handkontroll och är väldigt lätta att köra. Det är så roligt för barnen att köra omkring med dessa lyxiga bilar. Kör både inomhus och utomhus, men se upp om ni kör inne så det inte går för fort :). Ute kan man bygga en racingbana av små kvistar, stenar med mera och se vem som snabbast kör genom banana. Här kan abrnen tävla med sig själva och försöka slå personbästa runt banan, eller tävla mot vänner. Vem kör snabbast genom racingbanan?

McLaren radiostyrd bil i skala 1:24 är ca 20 centimeter lång och är från varumärket Jamara

Radiostyrda bilar av bilmärket Mclaren från Jamara finns att köpa här på Leksakscity. Leksaksbilarna är i skala 1:24, vilket innebär att dessa bilar är 24 gånger mindre än de riktiga sportbilarnaa. McLaren är ett bilmärke från Great Britain och de tillverkar sportbilar som är riktigt tuffa. Dessa leksaksbilar är licensierade ihop med McLaren och det innebär att de ser verklighetstrogna ut och liknar de rikitga bilarna. Med dessa bilar kan barnen cruisa runt och njuta av friheten. Vi erbjuder radiostyrda bilar av modellen McLaren P1 som finns i flera färger så att barnen kan välja sjn favorit. Båda leksaksbialrna är lika fina och ahr samma prestanda, en toppfart på 7 km/h och en snygg design. Vilken färg tycker du är finast? Köp din radiostyrda bil hos oss så får du en billig leksaksbil där barnen får många roliga körtimmar.

Radiostyrda sportiga bilar i skala 1:24, de är ca 20 centimeter långa från Jamara

Här finns massor av olika sportiga bilmärken. Alla de häftiga bilarna är radiostyrda och styrd med handkontroll. De kan köras av barnen och även så klart av de vuxna som också brukar uppsatta dessa häftiga sportbilar. De är tillverkade i skala 1:24 och är alltså 24 gånger mindre än de riktiga originalbilarna. Med en toppfart på ca 7 kilometer i timmen så är dessa leksaksbilar riktigt roliga att köra med, både inomhus och utomhus. Här finns leksaksbilar från en mängd olika bilmärken så som Pagani, BMW, Porsche med med flera. Välj din favoritbil sedan är det bara att tuta och köra. Glöm inte att köpa till batterier också, så ni kan börja köra direkt då ni får er leksaksbil.

Porsche radiostyrda sportbilar från Jamara i skala 1:24

Porsche är ett klassiskt sportbilsmärke, dessa bilarna är anpassade till barnens lek och de är alla radiostyrda. En radiostyrd bil styrs ofta med en viss frekvens som tex. 27 Mhz, 40 Mhz osv. De styrs med den medföljande tuffa handkontroller i en design som passar respektive bil. Barnen kan köra ute på asfalt eller andra släta underlag. Där går det bäst att köra. De kan även användas inne om de inte körs så fort så klart. Bilarna från Porsche finns i flera modeller och färger, alla är supercoola. Leksaksbilarna är i skala 1:24 och är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. Leksaksbilarna kommer ifrån ett känt leksaksföretag som heter Jamara som ligger i Tyskland. Bilarna har en genomgående hög kvalitet och körs med fördel på plana underlag som asfalt, betong eller hemma på golven i huset. Kör amn inomhus så spinner bilarna lättare loss, för ofta är golvet halare än tex. asfalt utomhus. Okej, dags att hoppa in i Porschen och gasa iväg!

Radiostyrda bilar till barn som Volkswagen Beetle, Bugatti, BMW, Lamborghini, McLaren, Ferrari mfl i skala 1:24

Leksaksbilar som är radiostyrda till barn är en av barnens favoritleksaker. Radiostyrda bilar av stora bilmärken som BMW, Bugatti, Ferrari, Lamborghini med flera. Dessa RC Bilar är av mindre storlek och är perfekta att börja med om man inte har en radiostyrd bil sedan innan. De flesta av dessa RC Bilar är i skala 1:24, vilket är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna och de liknar de verkliga bilarna. Bilarna har väldigt fina detaljer utvändigt och är riktigt roliga att köra. Tack vare att de är licenstillverkade med respektive fabrikat så får bilarna ett verklighetstroget utseende.

Det finns tex. en Bugatti Chiron i skala 1:24 är en av de populäraste RC bilarna. En annan favorit rc bil är så klart den radiostyrda Polisbilen, med fräcka dekaler. Barnen tycker alltid det är lika kul att leka polis och att köra en polisbil är så klart riktigt kul. Om vi kollar på radiostyrda bilar med märket Ferrari så är den modellen som heter Ferrari LaFerrari lite extra läcker med sin fräcka design och röda färg. Vill man ha en mer vanlig personbil, så har vi Audi Q7, olika BMW bilar och andra fina bilmärken. Den rosa Volkswagen Beetle är speciell med sin härligt rosa färg och med svarta tonade rutor, den är verkligen extremt omtyckt.

Många barn tycker att det är så roligt att de själva kan styra och köra bilen med hjälp av handkontrollen, nästan som föräldrarna kör sin bil. Sedan kanske inte mamma och pappa har en Bugatti, Lamborghini eller Ferrari, men det kan barnen få ha :). Bilarna är från bland annat märket Jamara som tillverkar superfina leksaksbilar av hög kvalitet till bra priser. Bilarna kan även köras inomhus, för de radiostyrda bilarna i denna storlek går ofta inte så fort. Men med en topphastighet på ca 7 km/h så får man ändå se upp om man kör inomhus, så man inte krockar in i väggar, möbler med mera. Som tur är tål leksaksbilarna en hel del stöttar, för chassit är av stöttålig plast. Vi erbjuder leksaksbilar med öppet köp och full garanti, från bilfabrikat så som Bugatti, Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes, McLaren, Porsche med flera. Välj ditt favoritmärke sen är det bara att tuta och köra :-).

Köp din radiostyrda bil till lågt pris och med snabb leverans på Leksakscity

Hos Leksakscity kan du helt enkelt välja bland massa fina fjärrstyrda leksaksbilar till barnen, alla är minst lika fina och har hög prestanda i förhållande till priserna. Vilken bil du, ni vill ha kanske i slutändan handlar mest om vilken färg ni vill ha på er nya radiostyrda bil. Oavsett vilken bil du väljer så ger vi dig alltid garanti så klart, vi ger dig även en snabb leverans och du kan alltid kontakta oss om du har frågor. Hoppas du hittar just den leksaksbilen du söker hos oss.

Bugatti fjärrstyrd och radiostyrd med handkontroll för

Bugatti är en klass för sig när det gäller fjärrstyrda bilar. De har verkligen ett jättefint chassi, med elegant tonade svarta rutor. På Leksakscity kan du välja mellan olika färger på din Bugatti bil, oavsett vilken du väljer så kommer det bli en rolig körtid. Bilarna finns tex. i svart, blått mm. med vackra detaljer. Bugatti Chiron är en bilmodell vi har, Jamara och Bugatti tog fram den för att den även i verkligheten är väldigt eftertraktad. Med en kvick liten eldriven motor så kan man köra både inomhus och utomhus med dessa fjärrstyrda bilar. Men kör barnen inomhus, så får de se upp så det inte går för fort och att de inte kör in i något. Skulle man krocka lite grann så är det ofta inga problem, bilarna håller rätt så bra. Tack vare en stabil och kraftig konstruktion i bilarna som är anpassade för barnens lek, så tål bilarna lite stötar utan att de går sönder.

Dessa fjärrstyrda leksaksbilar är ca 20 centimeter långa och drivs på vanliga AA eller AAA batterier. Det billigaste i längden är om du köper uppladdningsbara batterier, för då är det bara att ladda så fort det behövs och sedan köra vidare. Barnen vill ofta köra gång på gång, så det kan gå åt mycket batterier, om man inte har uppladdningsbara. Visserligen är körtiden runt en timme, innan batterierna behövs bytas. Det är ganska så lång tid, så barnen hinner säkert vila lite från körningen och göra annat innan de kör leksaksbilen igen. Leksaksbilarna körs med en bekväm handkontroll och det är även enkelt att byta batterierna till den. Handkontrollen drivs oftast även den med AA eller AAA batterier. Handkontrollens batterier förbrukas inte lika fort, så de behöver man inte byta lika ofta som på bilen.

Bugatti är ett stort franskt och välkänt bilmärke från Frankrike, de tillverkar bilar som skeppas och säljs runt om i världen. En ny riktig bil kostar runt 20 till 30 miljoner, beroende på utseende, funktioner och tillval. Så man förstår verkligen att dessa bilar är något alldeles extra. När du ändå köper din fjärrstyrda bil på Leksakscity, så glöm inte att även köpa batterierna som vi har till bilarna. Det är ju så klart roligast om barnen kan komma igång och köra direkt. Okej, i med batterier och sedan kan man glida runt i sin coola Bugatti.

Köp en fjärrstyrd Ferrari bil till barnen på Leksakscity

Fjärrstyrda bilar av märket Ferrari är ju en bil alla barn vill ha. Ferrari som är ett så känt bilmärke, ja det känner även barnen till så klart. Här kan ni välja mellan flera olika Ferrarimodeller, tex. så har vi Ferrari 488 GTB, Ferrari 458 och så har vi så klart den vrålsnygga Ferrarin som kallas för LaFerrari. Alla leksaksbilarna i skala 1:24 är ca 20 centimeter långa och de drivs på AA batterier som du också kan köpa här hos oss. Bilarna har gummidäck för bra grepp, både när man kör inomhus och utomhus. Kör man inomhus så spinner bilarna lättare loss, för att ofta är golven inne halare och slätare med mindre friktion än utomhus på asfalt mm. Kör barnen inomhus, så får man lära säga att inte köra för fort så man inte krockar. De fjärrstyrda bilarna går i ca 7 km/h och inomhus så känns det riktigt fort, särskilt då man kör inomhus, så kör lugnt.

Vill man utnyttja leksaksbilarnas fulla styrka och kraft, ja då ska man så klart köra utomhus och på plana underlag. Bilarna har ganska låg markfrigång, så man ska köra på plant underlag och inte på gräs, grus eller annat underlag som kan ta i under bilarna. Leksakscity har flera olika Ferrari leksaksbilar av hög kvalitet och dessutom till låga priser. Jämför gärna priserna själv på nätet, så ser du att vi har de rätta priserna. Men priset är inte allt, vad händer om det skulle bli något problem med din fjärrstyrda leksaksbil. Jo, handlar du hos Leksakscity så är det inga problem alls, vi hjälper dig gärna och du kan lätt reklamera din bil. Men om du handlar extremt billigt på nätet på en e-butik utanför Sverige, ja då är det ofta extremt svårt att reklamera och få en ny bil skickad till sig. Så tänk på det, handla i en svensk butik för trygghetens skull. Priserna skiljer sig inte så mycket åt ändå och man sparar massa tid på allt krångel som det innebär att handla på någon okänd butik utanför Sverige. Så köp din fjärrstyrda Ferrari hos oss, tryggt, säkert, billigt och med snabb leverans.

Om du ska köpa en fjärrstyrd Lamborghini till ditt barn, kolla då in dessa fräcka fjärrstyrda bilarna

Här har vi supercoola leksaksbilar som är fjärrstyrda med en handkontroll. Ibland säger man fjärrstyrd och ibland radiostyrd, men det är samma sak kan man säga. Det handlar om att leksaksbilarna styrs med en frekvenssignal på oftast 27 Mhz eller 40 Mhz. Radiostyrd heter på engelska Radio Controlled, därav används också förkortningen RC ibland. En fjärrstyrd Lamborghini är en av de fräckaste fjärrstyrda bilarna vi har i vårt sortiment. De är helt enkelt sååå himla fina. Ofta har de den klassiska orangea färgen eller så kanske man vill ha en vit Lamborghini som är ännu mer stilren. Leksaksbilarna drivs med AA batterier och det är enkelt att byta batterier på både bilarna och handkontrollerna. Hjulen är av gummi för att bilarna ska få bästa grepp på plant och slätt underlag. Vill man köra inomhus går det också bra så klart, men se upp, det spinner lätt loss på det glatta golvet.

För att använda bilarnas effektiva elmotor och kraft på bästa sätt ska man så klart köra utomhus. Där man gasa med full kraft och köra fort på raksträckor eller genom kurvorna. Bilarna har en maxhastighet på ungefär 7 kilometer i timmen, vilket är helt perfekt på dessa mindre bilar. I och med dess hastighet och storlek så är det många gånger en bra förstabil till de mindre barnen som ska få sin första fjärrstyrda bil. Man kan köra framåt och även bakåt med bilarna och så kan man svänga så klart höger eller vänster :) Körtiden är ca 45-60 minuter innan man behöver byta batterierna. Istället för att köpa vanliga AA batterier, så blir det billigare i längden att köpa uppladdningsbara batterier. De kostar lite mer att köpa, men som sagt, ska barnen köra mycket, vilket de ofta vill göra, så är batterier man kan ladda upp det bästa man kan köpa. Vi har både vanliga AA batterier och uppladdningsbara batterier i vår e-butik, så det är bara att lägga till i kundvagnen då du köper din bil. Köp din radiostyrda Lamborghini hos oss så ger vi dig öppet köp, full garanti och en snabb leverans. Full garanti är alltid bra om det skulle uppstå något problem, tänk på att om du handlar utomlands så kan det med garanti vara ett problem ibland. Därför är det alltid bättre att handla i en leksaksaffär på nätet i Sverige. Okej, hoppas ni blir nöjda med er nya fjärrstyrda Lamborghini!

Köp en billig och bra radiostyrd bil till barnens fartfyllda lek

Många barns favoritleksak är en radiostyrd bil, eller som ibland säger en fjärrstyrd bil. Med en radiostyrd bil så styr man helt enkelt leksaksbilen på avstånd med en fjärrkontroll. Det skickas signaler mellan leksaksbilen och fjärrkontrollen som gör att man får full kontroll på bilen och kan köra den framåt, bakåt och svänga med bilen. Leksaksbilar som är radiostyrda styrs ofta med de vanliga frekvenser på 27 Mhz eller 40 Mhz. En del bilarn styrs även med 2,4 Ghz och de bilarna kostar oftast lite mer, för det är en mer avancerad elektronik som krävs på de RC Bilarna. Leksaksbilarna som är fjärrstyrda drivs ofta på AAA eller AA batterier, det är standard batterier kan man säga som finns att köpa lite här och var. Ni kan faktiskt också köpa batterier här på Leksakscity då ni ändå nu köper er radiostyrda bil här. Så slipper ni åka och köpa batterier i affären sen, då bilen kommer hem till er. Ja, det var lite grundläggande fakta, som ni kanske redan förstår och visste om, men lite fakta är ju alltid bra innan man ska köpa sin radiostyrda bil.

Här kan du köpa en fjärrstyrd BMW, roliga och billiga leksaksbilar till barn

En fjärrstyrd bil eller som man också kallar det, en radiostyrd bil har alltid varit och kommer alltid vara en rolig leksak för barnen. Att köra en radiostyrd BMW är ju extra roligt, för att de är så snygga och de är även lätta att köra med handkontrollen som medföljer. De flesta av dessa fjärrstyrda bilar är från märket Jamara och det innebär hög kvalitet rakt igenom. Leksaksbilarna har gummidäck för bra grepp på plana underlag och fina detaljer utvändigt. Deras chassi är också ganska så stryktåligt, för att Jamara vet att de körs av barn. Det är lätt hänt att man kör in i det ena och det andra och då ska bilarna klara lite smällar.

Bilarna är också licenstillverkade tillsammans med respektive bilmärke, detta gör att de liknar de riktiga bilarna. En riktigt tuff fjärrstyrd BMW är den som kallas för BMW M3 Sport, den har superfräcka dekaler, en sportig bakvinge och en snygg vit färg. Dessutom så har den coola fälgar och svarta rutor. En rolig racingbil att köra med både inomhus och utomhus. Vill man ha en BMW mer åt personbilshållet, så kan man välja en BMW I8 eller en BMW Z4. Dessa bilar har även de i verkligheten starka och kraftiga motorer. Alla leksaksbilar i bilmärket BMW är fina och roliga att leka med för barnen, vilken du ska välja handlar mest om vilken färg du tycker är finast. Köp till batterier också, så kan ni köra med bilen så fort ni får hem den.

Storlek på dessa bilar är ofta i skala 1:24, vilket då innebär att leksaksbilarna är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. De är ca 20 centimeter långa och är lätta att köra med för barnen. De är helt perfekta som förstagångs bil, om barnen inte innan haft en fjärrstyrd bil. Med dess hastighet på ca 7 km/h timmen får barnen lätt kontroll på bilen och då känns det ju extra roligt att köra med sin bil. Tänk också på att ni köper till batterier då ni köper bilen, det är ofta så att batterier inte medföljer mindre radiostyrda bilar. Så det enklaste är att du bara lägger med batterierna i kundkorgen på Leksakscity, så kan ni ha skoj och köra direkt då ni får er fina radiostyrda bil. En annan sak som är minst lika viktigt, vi ger dig självklart öppet köp och garanti på alla leksaksbilarna. Allt för att du ska känna dig trygg då du handlar hos oss.

Radiostyrd Polisbil som är mönstrad i svenskt utförande och radiostyrda bilar som Volkswagen Beetle, Mercedes, Sportbilen Pagani

Nedan så har vi ett stort utbud av supercoola radiostyrda bilar, eller fjärrstyrda bilar om man hellre känner för att säga det. Hur som helst, det är bilar som är anpassade till barnens lekar och de tål rätt tuffa tag. Om man skulle råka köra in i något eller volta runt med bilarna så tål de ofta det, utan att de går sönder. Men att tex, köra ner för trappor gång på gång, njaaa det ska man nog inte göra :). Om vi kollar lite mer på vilka leksaksbilar vi erbjuder så har vi tex. fjärrstyrda bilar som med Polistema, sportbilar, personbilar och andra typer av bilar. De olika bilmärkena är Mini Cooper, Porsche, Audi, Mclaren, Mercedes för att nämna några. Den rosa Bubblan som man kallar den typen av bil, heter egentligen Volkswagen Beetle, det är en söt liten bil i rosa med svarta rutor. Den är väl så populär helt enkelt för att den är så himla vacker. Den röda Mini Coopern är en ganska trevlig liten bil som många tycker om. Sedan har vi så klart en Audi R8 i vitt, en stilren bil som också barnen tycker om. Vill man ha en ännu mer sportig bil, då ska man köpa en McLaren eller en kanske en Pagani. De fjärrstyrda bilarna har ofta ett mer sportig utseende och Paganin har till och med en cool vinge där bak. Om man vill ha en mer vanlig personbil, då kan man köpa en Audi Q7 eller en Mercedes. Även de bilarna har i verkligheten ganska så kraftfulla motorer, så helt "vanliga" personbilar är det inte :).

De flesta av dessa radiostyrda bilar är i skala 1:24 och det innebär att leksaksbilarna är 24 gånger mindre än det verkliga bilarna. det gör också att storlek på bilarna är runt 20 cm, alltså 20 cm långa. Det är en rätt bra storlek på dessa mindre bilar och de passar fint till barn som inte hunnit bli så gamla än. Dess storlek och hastighet på ca 7 km/h gör att de är lite enklare att köra än större radiostyrda bilar. Bilarna har gummidäck med bra däckmönster för att få bra fäste på plant underlag, tex. om man vill köra på garageuppfarten vid huset, eller kanske på villagatan där man bor. Köra inomhus, det är heller inga problem, men med en toppfart på 7 km/h så går det faktiskt ganska fort. Så om barnen kör inomhus så får de kanske ha övat lite utomhus först i det fria, så de kan kontrollera bilen bättre då de kör inomhus. Annars är det lätt hänt att barnen krockar lite för mycket, men vad gör det :) Bilarna är så robusta och tåliga så lite smällar tål dem utan problem.

Radiostyrda personbilar till barn av märken som VW Volkswagen Beetle, Mini Cooper, Audi, Ford mm.

Vill du köpa en snygg radiostyrd bil i form av en personbil till barn? Då har du hittat rätt, för på Leksakscity finns det prisvärda och eleganta radiostyrda bilar från flertalet märken. Leksaksbilarna är licensierade tillsammans med respektive bilmärke och håller en hög kvalitet. Bilarna som är i skala 1:24 är ca 20 centimeter långa och har en toppfart på ungefär 7 km/h. Vill man ha en större bil så ska man köpa en radiostyrd bil i skala 1:14. De är runt 30 centimeter långa och dessutom har de ofta lampor som lyser både fram och bak. Radiostyrda bilar i skalan 1:14 har också kraftfullare elektriska motorer som gör att de kan nå en topp fart runt 10 km/h. Det går verkligen undan och man kan sladda runt uthomhus eller inomhus om man nu vill det :). Kör man inomhus gäller det att se upp och svänga fort, så man inte krockar in i möblerna eller i en vägg. Radiostyrda bilar tänker många är en leksak för vårens och sommarens lek. Men det är minst lika roligt att köra med dessa bilar utomhus på hösten och vintern. Bara det är snöfritt, så är det bara att ge sig ut och gasa.

Styrningsfrekvenser 27 Mhz, 40 mHz och 2,4 Ghz

Det man ska tänka på är att bilar med 27 Mhz och 40 Mhz, där kan man inte köra fler bilar samtidgt om man är några kompisar som vill köra tillsammans. Det är alltid så med alla leksaksbilar på marknaden som har de styrningsfrekvensera. Med 27 Mhz och 40 Mhz, så stör signalerna varandra och det innebär att handkontrollen inte riktigt vet vilken bil den ska styra. Men köper man en radiostyrd bil med styrningsfrekvens på 2,4 Ghz, så kan upp till 10 personer köra var sin bil samtidigt och tävla mot varandra. Med bilar som har 27 Mhz eller 40 Mhz, kan man ju ändå tävla mot varandra. Genom att tex. bygga en bilbana och se vem som snabbast kör ett eller flera varv. Med 2,4 Ghz styrning kan man som sagt köra flera bilar samtidigt, så här kan man verkligen tävla och raca mot varandra. Preja varandra på en bana, kör om varandra och mycket mer skojigt som man kan hitta på tillsammans.

Populära radiostyrda leksaksbilar till låga priser

En lite extra populär är vår storsäljare, nämligen en Volkswagen Bettel i en snygg rosa färg. Den är populär för den är lite unik med sin härliga färg och den är också perfekt som en nybörjar bil till de mindre barnen. Sedan så är självklart den radiostyrda polisbilen en rolig leksaksbil. Att leka polis och jaga tjuvar är ju alltid lika roligt. En annan söt liten bil som är en favorit är Mini Cooper bilen från Jamara. Med sin röda fina färg och ett vitt tak får man en liten mysig bill att leka med. Det finns också en bil som är tillverkad i metall, Die-Cast,, nämligen en VW Beatle i skala 1:18. En riktig klassiker som så klart många vuxna köper som samlarbil att ha i bokhyllan. Den är också väldigt rolig att köra, kul att köra med inomhus då ens riktiga bil står i garaget under vintern, så man får lite goo bilkänsla även under vinterhalvåret. En audui Q7 är är även den väldigt pmtyckt, med sin stilrena design och vackra detaljer. Vill man ha en terrängliknande radiostyrd bil, så är en Landrover Defender ett givet val. Med sin mörkgröna färg och höga markfrigång så kan man köra i måttlig terräng. Den har också öppningsbara dörrar och bagagedörren baktill är även den öppningsbar. Det roliga med den bilen är också att den har LED-Lampor både fram och bak. Som på många andra fjärrstyrda bilar i skala 1:14 har den en toppfart på ca 10 km/h timmen och är rikitgt rolig att köra. Robotbilarna är också en sorts personbil då de intar formen som en bil. Man kan enkelt göra om dem till en supertuff robot via en knapp på handkontrollen. Klassiska bilar som BMW och Mercedes finns också i vårt sortiment. Fräcka leksaksbilar med gedigen design och dessutom är de billiga att köpa. Här finns en radiostyrd bil för alla, vilken färg man vill och vilket bilmärke är det enda som styr vad man ska köpa. Alla leksaksbilar är av hög kvalitet och du har så klart 2 års garanti på alla bilar. Dessutom ger vi dig alltid öppet köp, så du i lugn och ro kan testa din bil och se om du blir nöjd. Köp din radiostyrda bil på Leksakscity, tryggt enkelt och billigt.

Här kan du köpa radiostyrda personbilar till låga priser

Dessa radiostyrda bilar är så klart väldigt omtyckta, för att de är så fina, har bra prestanda och de kostar inte så mcyket. Leksaksbilarna är ca 20 centimeter långa och flera av dem är i skala 1:24. Det är perfekta bilar att börja med, om man inte haft en radiostyrd bil innan. De går i ca 7 km/h och är lätta att köra med bra och bekväma handkontroller. Många av bilarna är officiellt licensierade tillsammans med respektive bilmärke och samarbetet har gjorts tillsammans med ett känt leksaksföretag som finns i Tyskland som heter Jamara. Jamara är kända för deras radiostyrda bilar och de säljs över hela Euoropa med hundratusentals kunder i flertalet länder.

Billiga radiostyrda leksaksbilar som Mni Cooper, Audi Q7, BMW

Om man ska nämna några roliga RC bilar från Jamara så är det Mini Copper med sin söta röda färg, Audi Q7 med en stilren design, BMW är en väldigt skojig bil också. Har mamma och pappa en BMW vill ju barnen ha en likadan bil som sina föräldrar. Sedan finns det även Mercedes bilar i läckra färger, både BMW och Mercedes har i verkligheten ganska kraftiga motorer med många hästkrafter. Dessa personbilar har ett sportigt utseende så man kan nästan säga att de är som sportbilar också. Den rosa Volkswagen Bubblan, är något extra, med en tjusig rosa färg och svarta tonade rutor så får man en alldels underbar liten radiostyrd bil. En lite extra rolig bil är en bil från märket Play Fun, en tuff fjärrstyrd polisbil. Den har en vit kaross med fräcka polisdekaler, där det står Polis på svenska och med gula och blåa dekaler. Nu kan barnen leka polis, köra fort i en biljakt och jaga tjuvarna. Leksakscity har alltid bra priser på dessa leksaksbilar, ni kan enkelt jämföra själva på nätet, så ser ni att vi ofta är billigast. Dessutom så har vi alltid snabba leveranser, öppet köp och självklart full garanti på alla våra radiostyrda bilar. Så valet är enkelt, klart du ska handla radiostyrda bilar hos oss. Vi ger dig full support hela vägen och en nöjda kund är det bäsat vi vet.

Kolla in dessa fräcka radiostyrda personbilar för barnens billek

Radiostyrda bilar till barn från bland annat märket Jamara, är verkligen RC Bilar av hög klass. De har ofta lysen både fram och bak och ett tåligt stöttåligt chassi i plast. De har en toppfart på ungefär 10 km/h, vilket kör billeken riktigt rolig för barnen. I vårt sortiment har vi tex. en superläcker blå Ford Shelby GT500, en riktig muskelbil i verkligheten som är otroligt populär, särskilt i USA där den kommer ifrån. Sedan har vi även en skogsgrön landrover med härliga detaljer både invändigt och utvändigt. det roliga med Landrovern är att man kan lasta lite av varje i bagaget för att dörren baktill går att öppna och stänga. Den har också något högre markfrigång och kan ta sig över viss terräng. Vill man ha enriktig klassiker, ja då måste man ju bara köpa en Volkswagen buss. Den är sååå himla fin med alla dess kromade små detaljer och med lamporna kan man även se då amn kör i mörkret. Den kommer i den underbara färgen rött och krämvitt, precis som en klassisk Volkswagen buss. Vill man ha en lite extra skojig radiostyrd bil, då ska man köap en robotbil. Där kan barnen välja mellan att köra en tuff bil eller vara en robot som åker omkring på uppdrag. Det ser riktigt fräckt ut då bilen förvandlas till en robot, bara att trycka på en knapp så sker förvandlingen mellan bil och robot.

Batterier och körtid på dessa radiostyrda bilar

De flesta av dessa bialr drivs på vanliga AA batterier 1,5 volt och det är enkelt att yta batterier både på handkontrollen och till bilen. Vill man köra en längre stund i sträck, så är det en bra ide att köpa uppladdningsbara batterier. Då man enkelt kan skifta batterier, några batterier är på laddning medans man kör med andra batterier. Sedan är det bara att byta då de man kör med börjar ta slut. Körtiden på dessa radiostyrda bilar är ca 45 minuter till 60 minuter, så det är rätt länge man kan köra innan man behöver byta batterier. Bilarna är inte bra fina utvändigt, även invändigt att tillverkarna tänkt till och skapat detaljrika interiörer, allt för att få en mer verklighetstrogen känsla.

Köp din radiostyrd bil tryggt, säkert och till ett lågt pris på Leksakscity

När du köper en radiostyrd bil på Leksakscity så får du alltid öppet köp, en snabb leverans och det viktigaste, du får en radiostyrd bil som håller i längden och som är superskojig att leka med för barnen. Du kommer garanterat bli nöjd med ditt köp och så du vet, så har vi bra priser på alla våra RC Personbilar, det är enkelt att jämföra priseran på nätet. Så kolla gärna våra priser, så ser du att vi har bra priser. Du kan känna dig trygg med att handla hos oss, vi är en certifierad e-handelsbutik, med bra support, full garanti om något skulle hända med din radiostyrda bil.

Radiostyrda leksaksbilar till barn i olika sportmodeller Bugatti, BMW, Mercedes AMG

Här kan du köpa supertuffa radiostyrda bilar som är licensierade tillsammans med kända sportbilsmärken. Leksakscity erbjuder ett brett sortiment med RC sportbilar av hög kvalitet till barnens lek eller som samlarbilar till vuxna. Märken som Bugatti, Porsche, Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes AMG och många fler märken finns att välja på. Bugatti Chiron är verkligen en superfin leksaksbil som finns i flera färger. Sedan är så klart även klassiker som Ferrari och Lamborghini väldigt populära. Vi har även en stilren svart sportbil från McLaren, den är också väldigt rolig att köra och dessutom är den en riktigt snygg radiostyrd leksaksbil. Bilarna drivs ofta på AA batterier och körtiden är ca 45 minuter till 60 minuter. Topphastigheten varierar något, många leksaksbilar går i ca 7 km/h. Det är en lagom fart på dessa bilar och de passar fint för mindre barn som nybörjarbil. De är enkla att styra med ergonomiska handkontroller och de har snygga detaljer utvändigt. Oavsett vilken sportbil du väljer att köpa, så kommer du få en skojig bil som både du och barnen blir nöjda med.

Radiostyrd Bugatti en superfin leksaksbil till barn som är 20 centimeter lång

En Bugatti Grand Sport i svart och orange färg är en av de mest sålda radiostyrda bilarna hos oss. Varför det? Jo, för den är så himla fin och cool. Med sin eleganta design och stilrena utformning får man en verkligen en jättefin leksaksbil, där barnen kommer ha mycket roligt i många timmar. Vi erbjude rockså två andra härliga Bugatti leksaksbilar i blått och svart. Den blåa med metallic färg är minst lika poulär som Grand Sport modellen, om inte ännu mer omtyckt, Den har en stilren kaross med snyggt kombinerade färger. Med alla dessa radiostyrda Bugatti modeller medföljer en bra handkontroll som är skön att hålla i. Vilket gör att det är inga problem att köra under långa stunder. Till bialrna behövs det batterier, ofta i storleken AA som är en av de vanligaste typerna av batterier till radiostyrda bilar. Vi har självklart även batterier, så du enkelt kan köpa dem tillsammans med bilen. För då när du hämtar ut din bil så är det bara att sätta i batterierna och ge sig iväg och köra. Körtiden på leksaksbilarna är ungefär 45-60 minuter innan man behöver byta batterier. Det är ganska lång tid att köra i ett sträck. Vill man kan man köpa batterier som man kan ladda, det blir billigare i längden och även uppladdningsbara batterier hittar du i vår e-butik till bra priser.

Radiostyrda leksaksbilar av märket Ferrari från leksaksföretaget Jamara

Vi säger bara WOW när vi ser de radiostyrda leksaksbilarna från Ferrari. Vem har inte drömt om att köra en Ferrari? Nu kan barnen få sin egen lilla Ferrari i skala 1:24 som de kan köra med handkontroll. Dessa bilar kommer i den klassiska färgen röd och de finns i flera välkända modeller. Välj din favorit och sedan är det bara att ge sig ut och köra. De går allra bäst på plant underlag så som asfalt, betong och liknande underlag. En av favorit bilarna är så klart modellen som heter LaFerrari, en extra tuff Ferrari med coolt chassi och snygg deisgn. Den klassiska 488:an och 458:an är även de riktigt fina RC bilar som även mindre barn kan köra. De är enkla att styra med en bra utformad fjärrkontroll och går i ca 7 km/h, perfekt som en första radiostyrd bil.

Radiostyrd bil Lamborghini från märket Jamara i skala 1:24 och ungefär 20 centimeter långa

Radiostyrda bilar av bilmärket Lamborghini är supertuffa Rc bilar som har en toppfart på ca 7 km/h. Vi erbjuder några av de mest kända bilmodellerna från Lamborghini så som Aventador och Huracán. Dessa bilar är i skala 1:24 och är alltså 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. Leksaksbilarna har en längd på ca 20 centimeter och är lite mindre bilar, men likväl fantastiskt roliga att köra och att leka med. Leksaksbialrna är licenstillverkade och det innebär att de är mycket lika bilarna med originalstorlek, de verkliga sportbilarna från Lamborghini. Dessa leksaksbilar styrs med en ergonomisk handkontroll och är väldigt lätta att köra. Det är så roligt för barnen att köra omkring med dessa lyxiga bilar. Kör både inomhus och utomhus, men se upp om ni kör inne så det inte går för fort :). Ute kan man bygga en racingbana av små kvistar, stenar med mera och se vem som snabbast kör genom banana. Här kan abrnen tävla med sig själva och försöka slå personbästa runt banan, eller tävla mot vänner. Vem kör snabbast genom racingbanan?

McLaren radiostyrd bil i skala 1:24 är ca 20 centimeter lång och är från varumärket Jamara

Radiostyrda bilar av bilmärket Mclaren från Jamara finns att köpa här på Leksakscity. Leksaksbilarna är i skala 1:24, vilket innebär att dessa bilar är 24 gånger mindre än de riktiga sportbilarnaa. McLaren är ett bilmärke från Great Britain och de tillverkar sportbilar som är riktigt tuffa. Dessa leksaksbilar är licensierade ihop med McLaren och det innebär att de ser verklighetstrogna ut och liknar de rikitga bilarna. Med dessa bilar kan barnen cruisa runt och njuta av friheten. Vi erbjuder radiostyrda bilar av modellen McLaren P1 som finns i flera färger så att barnen kan välja sjn favorit. Båda leksaksbialrna är lika fina och ahr samma prestanda, en toppfart på 7 km/h och en snygg design. Vilken färg tycker du är finast? Köp din radiostyrda bil hos oss så får du en billig leksaksbil där barnen får många roliga körtimmar.

Radiostyrda sportiga bilar i skala 1:24, de är ca 20 centimeter långa från Jamara

Här finns massor av olika sportiga bilmärken. Alla de häftiga bilarna är radiostyrda och styrd med handkontroll. De kan köras av barnen och även så klart av de vuxna som också brukar uppsatta dessa häftiga sportbilar. De är tillverkade i skala 1:24 och är alltså 24 gånger mindre än de riktiga originalbilarna. Med en toppfart på ca 7 kilometer i timmen så är dessa leksaksbilar riktigt roliga att köra med, både inomhus och utomhus. Här finns leksaksbilar från en mängd olika bilmärken så som Pagani, BMW, Porsche med med flera. Välj din favoritbil sedan är det bara att tuta och köra. Glöm inte att köpa till batterier också, så ni kan börja köra direkt då ni får er leksaksbil.

Porsche radiostyrda sportbilar från Jamara i skala 1:24

Porsche är ett klassiskt sportbilsmärke, dessa bilarna är anpassade till barnens lek och de är alla radiostyrda. En radiostyrd bil styrs ofta med en viss frekvens som tex. 27 Mhz, 40 Mhz osv. De styrs med den medföljande tuffa handkontroller i en design som passar respektive bil. Barnen kan köra ute på asfalt eller andra släta underlag. Där går det bäst att köra. De kan även användas inne om de inte körs så fort så klart. Bilarna från Porsche finns i flera modeller och färger, alla är supercoola. Leksaksbilarna är i skala 1:24 och är 24 gånger mindre än de riktiga bilarna. Leksaksbilarna kommer ifrån ett känt leksaksföretag som heter Jamara som ligger i Tyskland. Bilarna har en genomgående hög kvalitet och körs med fördel på plana underlag som asfalt, betong eller hemma på golven i huset. Kör amn inomhus så spinner bilarna lättare loss, för ofta är golvet halare än tex. asfalt utomhus. Okej, dags att hoppa in i Porschen och gasa iväg!

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

150 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 24 av 24 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 24 av 24 artiklar