• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Bruder Bondgård

Bondgårdar från Bruder

Bruder tillverkar superfina bondgårdar. Bruder Bondgård med en kossa, bonde och mjölkmaskin 62621 är en jättefin ladugårdsbyggnad med helöppen framsida och gavlarna är delvis öppna. På så sätt är det lätt att komma åt när man leker med figurerna inne i ladugården. På baksidan finns det fönster så att barnen även kan kika ...

Bondgårdar från Bruder

Bruder tillverkar superfina bondgårdar. Bruder Bondgård med en kossa, bonde och mjölkmaskin 62621 är en jättefin ladugårdsbyggnad med helöppen framsida och gavlarna är delvis öppna. På så sätt är det lätt att komma åt när man leker med figurerna inne i ladugården. På baksidan finns det fönster så att barnen även kan kika in därifrån. Den här ladugården har så fin ladugårdsinredning för kor och andra djur. Det finns även vatenkopp där djuren kan dricka, mjölkmaskin som underlättar för bonden under mjölkningen samt andra fina detaljer och tillbehör. Ladugården kan användas separat eller kombineras med Bruders fordonshall. Det är en stor hall med mycket utrymme för bondens traktorer och alla maskiner som behövs för jordbruket. Även i denna maskinhall är det lätt att komma åt att leka då det finns dörr, fönster, portar på två sidor samt avtagbart tak. Här finns även ett flertal tillbehör till leksaksbondgårdar och utöver dessa finns många fordon, maskiner, redskap, djurfigurer och annat som behövs på bondgården.

Från Bruder finns också en mängd leksaker inom häst och ridsport så som stall med box och ett rum där barnen kan leka att figuren ryktar hästen. Vi erbjuder också hinder för hästhoppning, staket stallredskap med mera. 

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 450 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar