• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Micki Bondgård

Bondgård, lantgård och hästgård med stall från Micki

I vårt sortiment har vi en superfin hästgård från Micki med tillhörande stall med hästboxar. Stallet kan placeras på en lekplatta med bilder av gräs med mera. Det medföljer även en paddock som kan placeras utanför stallet. Med detta kit kan det bli en varierad hästlek. Det medföljr även hopphi...

Bondgård, lantgård och hästgård med stall från Micki

I vårt sortiment har vi en superfin hästgård från Micki med tillhörande stall med hästboxar. Stallet kan placeras på en lekplatta med bilder av gräs med mera. Det medföljer även en paddock som kan placeras utanför stallet. Med detta kit kan det bli en varierad hästlek. Det medföljr även hopphinder så att barnen kan leka att de hopptränar hästarna.

Från Micki finns även en härlig bondgård med ladugård, mysig lekplatta, staket så att barnen kan bygga upp en hage samt ett skjul som fungerar som regnskydd och solsydd för djuren när de är utomhus. Denna bondgård har många roliga funktioner och detaljer.

I vårt sortiment finns även massor av leksaksdjur, traktorer, maskiner, stalltillbehör med mera som kan beställas som tillbehör.

Läs mer

Filter

Pris

375 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar