• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Övriga Bondgårdar

Leksaksbondgård av hållbart trä från Tooky Toy och andra lantgårdar

Här kan du köpa leksaksbondgårdar från en rad olika märken. Väldigt fina bondgårdar till barnens bondelek, barnen gillar att leka med djur och bondgårdar. Alltid lika roligt att leka bonde och att ta hand om djuren på gården. Köra traktor på fälten och göra andra gårdssysslor. ...

Leksaksbondgård av hållbart trä från Tooky Toy och andra lantgårdar

Här kan du köpa leksaksbondgårdar från en rad olika märken. Väldigt fina bondgårdar till barnens bondelek, barnen gillar att leka med djur och bondgårdar. Alltid lika roligt att leka bonde och att ta hand om djuren på gården. Köra traktor på fälten och göra andra gårdssysslor. Vi erbjuder tex. superfina leksakslantgårdar från Tooky Toy och Melissa and Doug som tillverkar hållbara träleksaker för barn. Tooky Toy och Melissa Bondgård och lekplatta i trä med bondgårdsdjur, dessa leksaker är rejäla och passar utmärkt för de lite yngre barnen eftersom leksaksdjuren och alla tillbehör är greppvänliga. Bondgårdsdjuren kan bo i den finfina ladugården som har två våningar. Det är enkelt att komma åt att leka från olika håll i byggnaden eftersom en sida är öppen och på två andra sidor finns ett flertal öppningar. Lekplattan består av pusselbitar som barnen kan pussla ihop. Tack vare denna fina lekplatta kan djuren även vara utomhus i det fina landskapet. En hage kan byggas upp, ankan kan bada i dammen och alla djuren kan ha det såå bra här.

Tooky Toy Bondgård och Lantgård i trä för barn med leksaksdjur, detta set innehåller en bondgårdsbyggnad med två våningar och här kan djuren bo och ha det bra. Det ingår också staket så att bönderna kan bygga upp en mysig hage när djuren skall vara ute. Det medföljer ett helt gäng med bondgårdsdjur så att gården blir levande och barnen kan lära sig massor om de olika djuren.

Bondgård leksak från Jamara och Britains

Bondgårdar som leksak från Jamara och Britains är fina lekset där man får en bondgård, traktor, figurer och leksaksdjur i ett och samma paket. Dessa lekset gör leken ännu roligare för barnen för man får flera roliga bondgårdsleksaker i samma paket. Till dessa bondgårdar kan man även köpa till bondgårdsdjur från Kids Globe, Play Fun, Britains med flera. Lekseten kan också kompletteras med leksaksträd från Siku och skogsset med lekplatta mm. Köp din leksaksbondgård på Leksakscity så får du en fin bondgård för barnen att leka med.

Läs mer

Filter

Pris

250 kr - 900 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar