• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Middag Leksaksmat

Nu kan barnen laga middag med denna leksaksmat

Här finns mat i stora lass till barnens leksaksspis, leksakskök och minispis. Med denna roliga leksaksmat kan barnen leka att de lagar middag. Leksaksmaten kan kombineras med kastruller, leksaksgrytor, slevar, kökstillbehör och leksaksspisar som finns i vårt sortiment för hemmet. Att leka matlagnin...

Nu kan barnen laga middag med denna leksaksmat

Här finns mat i stora lass till barnens leksaksspis, leksakskök och minispis. Med denna roliga leksaksmat kan barnen leka att de lagar middag. Leksaksmaten kan kombineras med kastruller, leksaksgrytor, slevar, kökstillbehör och leksaksspisar som finns i vårt sortiment för hemmet. Att leka matlagning brukar vara populärt bland många barn. Det är en aktivitet som barnen känner igen från när vuxna lagar mat och det är ju så roligt att få prova på att göra det på sitt eget vis. Barnen kan kombinera leksaksmaten som de vill och fundera ut vilka ingredienser som kan behövas för den mat de ska laga. Kanske lagar de liknande mat som sina föräldrar eller kommer på helt nya maträtter. När barnen leker familjelekar eller leker med dockor kan de också laga mat och servera detta till sina familjemedlemmar i leken.

Det finns massor av kit med leksaksmat. En del är inriktade till att bli en viss måltid så som hamburgare, pannkakor, pizza, sushi eller pasta. I dessa kit ingår det som behövs till just den maträtten. Med flera av dessa kit kan barnen kombinera maten som de vill, till exempel när de lagar hamburgare från Micki så kan de välja vad de vill ha på så som hamburgerkött, sallad, ost och ketchup. Det medföljer även en stekpanna att steka hamburgerköttet i.

En del set med leksaksmiddag ingår en massa olika råvaror och leksaksmat så att barnen kan välja vilken maträtt de vill laga. Leksaksmat till leksakskök 60 delar Play Fun är ett exempel på ett sådant set. Här finns en massa mat så som kycklingklubba, ägg, melon, grönsaker, sallad, juice, efterrätter och mycket mer. Barnen kan kombinera ihop leksaksmaten som de vill och laga en smarrig måltid. På så sätt får barnen möjlighet till kreativitet och får experimentera.

Något som brukar vara riktigt populärt är att leka pizzabagare. Leksakscity erbjuder en Pizzaugn i trä från Juéco. Det medföljer en härlig pizza som barnen enkelt kan slicea. Det medföljer också en mängd olika topping att välja mellan. Barnen kan ta beställningar och så kan de laga pizza utefter kundens önskemål. Blir det en Capricciosa, Hawaii eller kanske barnens egen specialpizza? Det finns bland annat rödlök, champinjoner, bacon, tomat och mycket mer smaskigt. Barnen får laga en god leksaksmiddag och ropa när maten är klar så får alla komma och ta sig en smakbit :-)

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 650 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 32 av 32 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 32 av 32 artiklar