• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Grönsaker & Frukter

Leksaksfrukt och leksaksgrönsaker

Här finns nyttiga och vitaminrika grönsaker och frukter för barnens lek. Det finns leksaksfrukter och leksaksgrönsaker som är tillverkade av trä, tyg eller plast. Dessa vitaminbomber finns i olika set och flera av dessa set levereras i en praktisk förvaringslåda. En del av leksaksmaten som är tillverkad av trä e...

Leksaksfrukt och leksaksgrönsaker

Här finns nyttiga och vitaminrika grönsaker och frukter för barnens lek. Det finns leksaksfrukter och leksaksgrönsaker som är tillverkade av trä, tyg eller plast. Dessa vitaminbomber finns i olika set och flera av dessa set levereras i en praktisk förvaringslåda. En del av leksaksmaten som är tillverkad av trä eller plast består av flera delar som sitter ihop med kardborreband. I en del av paketen medföljer en skärbräda och en leksakskniv så att barnen kan dela maten. Självklart är inte knivarna vassa, de är anpassade för barnen och tillverkade av trä så att det ska vara säkert för barnen att hantera dem.

Med tygfrukt, träfrukt och prastfrukt kan barnen leka att det är fruktstund eller mellanmål. Med leksaksgrönsakerna kan barnen laga god mat och dessa kan kombineras med grytor, kastruller, leksaksspis och leksakslök som också finns i vårt sortiment. Då kan barnen skiva upp grönsakerna och tillsätta dem i grytan tillsammans med andra ingredienser så kan det bli en härlig måltid. Kanske en god gryta eller en varm soppa?

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 18 av 18 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 18 av 18 artiklar