• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Schleich Bondgård

Bondgård och tillbehör från Schleich

Här finns en fantastisk lantgård som kallas Farm World från varumärket Schleich. Denna härliga bondgård är ett set med en byggnad som rymmer det mesta och det medföljer även djur och människofigurer. I byggnaden finns boende med flera rum för bönderna och det finns även ett stall där djuren kan bo. Här rymma ...

Bondgård och tillbehör från Schleich

Här finns en fantastisk lantgård som kallas Farm World från varumärket Schleich. Denna härliga bondgård är ett set med en byggnad som rymmer det mesta och det medföljer även djur och människofigurer. I byggnaden finns boende med flera rum för bönderna och det finns även ett stall där djuren kan bo. Här rymma också ett loft där hö och annat foder kan förvaras. Det finns en häftig vinsch för att hissa upp höet till loftet med. Det är ju så mysigt att bo och leva nära intill djuren. Det gör att bönderna kan få en nära och varm koppling till sina djur och djuren får tillsyn många gånger dagligen. Detta set är verkligen fullt med tillbehör av alla de slag så att bondgårdsleken ska bli så varierad, rolig, givande och verklighetstrogen som möjligt.

Bondgården kan placeras på en lekmatta som finns som tillbehör. På så sätt blir gårdens omgivning mer verklighetstroget och barnen kan leka att djuren går och betar på mattans ängar. Det finns även stängsel att beställa som tillbehör så att djuren kan gå och beta utomhus. Schleich erbjuder alltid kvalitativa leksaker och därför erbjuder vi ett brett sortiment av leksaker från Schleich. Fler bondgårdsdjur och lantgårdsredskap kan självklart beställas som tillbehör och användas tillsammans med denna mysiga bondgård.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 1000 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar