• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Hästar Leksaksdjur

Leksakscity erbjuder riktigt fina leksakshästar i många olika modeller. Här finns olika hästraser, det finns också både sto, ponny, vallack och hingstar. Här finner du även en hel del tillbehör till leksakshästar och skötsel av dessa. Hästarna finns i flera skalor. Välj samma skala på hästar och tillbehör som du har på det stall, ladugård, bondg...

Leksakscity erbjuder riktigt fina leksakshästar i många olika modeller. Här finns olika hästraser, det finns också både sto, ponny, vallack och hingstar. Här finner du även en hel del tillbehör till leksakshästar och skötsel av dessa. Hästarna finns i flera skalor. Välj samma skala på hästar och tillbehör som du har på det stall, ladugård, bondgård osv som leksakshästarna ska användas till. På så sätt passar de bra att användas tillsammans. Hästarnas storlek är då anpassade för att exempelvis kunna få plats att gå genom dörrarna i stallet och de är lagom stora för stallboxarna.

Leksakshästar från Schleich

Leksakshästar från varumärket Schleich är mycket detaljerade och verklighetstrogna. De finns i flera storlekar och är tillverkade av hög kvalitet i material som håller för barnens lek. Det finns ett brett utbud med olika hästraser så att barnen kan välja sin favorit, eller varför inte blanda flera fina hästar. Här finns även jättefina föl, set med både häst och ryttare samt även massor av tillbehör till barnens Schleich-hästar.

Leksakshästar Kids Globe

Varumärket Kids Globe har leksakshästar i skala 1:24 och 1:32. Dessa fina hästar passar till leksaksstall, stallutrustning med mera i samma skala. Här finns även finfina set med flera hästar, ryttare eller med stängsel.

Bruder hästfigurer

Bruder leksakshästar i skala 1:16, dessa är alltså av lite större modell och passar till stall, ladugård, bondgård med mera som har skalan 1:16. Hästfigurer samt tillbehör för skötsel av hästar så som stallkit och staket.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 350 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 108 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 108 artiklar