• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Plocklådor

Plocklåda, sorteringslåda och klosslåda till barn, roligt och läraorikt för barnens utveckling

Plocklådor som också kallas för soterteringslådor och klosslådor är roliga och lärorika leksaker för barnen som främjar deras utveckling. Med en plocklåda så övar barnen på sin finmotorik och koordinationen, genom att sakta men säkert passa in träklos...

Plocklåda, sorteringslåda och klosslåda till barn, roligt och läraorikt för barnens utveckling

Plocklådor som också kallas för soterteringslådor och klosslådor är roliga och lärorika leksaker för barnen som främjar deras utveckling. Med en plocklåda så övar barnen på sin finmotorik och koordinationen, genom att sakta men säkert passa in träklossarna i rätt hål. När de fått i alla klossarna så kan plocklådorna enkelt tömmas och så kan barnen börja om igen. Det är något speciellt med dessa fina plocklådor i trä, barnen vill bara göra om det igen, igen och igen :). Barnen tränar upp koordinationen mellan öga och hand. Vilket är en viktig del i deras utveckling, genom att lära sig detta så får de mer kontroll på sina rörelser som används mer och mer i deras vardag ju äldre de blir. Plocklådorna är tillverkade i trä i material som Plywood, Bok och gummiträd med mera. Träklossar som medföljer är ofta i form av olika geometriska former som triangel, fyrkant, rektangel och runda klossar med mera. Här kan vuxna även berätta och lära barnen namnen på dessa former, vilket är väldigt bra för dessa former används ofta inom matematiken vilket barnen kommer få lära sig lite längre fram. Genom att klossarna som ska passa in i hålen ofta är i olika färger så kan även barnen lära sig vad färgerna heter, blå, röd, gul, vit, grön osv. Vi har plocklådor i olika utformningar, material och färger som vitt, naturfärg, pastellfärger och mer färgglada starka färger som barnen tycker om. En plocklåda är verkligen en stimulerande träleksak som är en given leksak hemma hos varje småbarnsfamilj, en plocklåda i barnrummet är en toppenleksak där barnen kan ha roligt länge.

Plocklåda i trä från Joueco

Från Juéco finns smarta och praktiska 2-1 träbyggklossar och plocklådor som är stapelbara. Det är träklossar som barnen kan bygga torn och annat skoj med. I klossarna finna också hålrum med plats för geometriska former. Byggklossarna fungerar alltså också som plocklådor där barnen kan lägga i småklossar. Barnen får prova sig fram vilken som passar var. Deras träklossar har också fina motiv med tex. en elefant, ett flygplan, bi och en katt. På vissa sidor finns också siffror så barne kan även på att lära sig siffror.

Plocklådor från Kids Concept

Här finner du superroliga plocklådor och flera av dem har flera funktioner och möjligheter i ett. Exempelvis finns en finfin klosslastbil, plocklastbil som kallas för Aiden från Kids Concept. Denna lastbil kan barnen köra runt med och leka med och de kan även använda flaket som klosslåda. Prova i vilket hål byggklossarna passar i, både kul och lärorikt för barnen. Handla din plocklåda från kända märken som Tooky Toy, Joueco, Jabadabado, Kids Concept, BRIO, Micki m.fl. Vi har ett stort utbud av plocklådor av trä och vi hoppas du hittar vad du söker hos oss.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 350 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar