• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Kids Globe Häststall

Häststall från varumärket Kids Globe

Kids Globe har ett brett utbud av leksaksstall för hästfigurer. Stallen har öppningsbara luckor i taket vilket gör att det är lätt att komma åt att leka med hästarna inne i stallet. Stallen har också dörrar och fönster. I häststallen finns bland annat hästboxar där hästarna kan sova om natten. Varje häst kan ...

Häststall från varumärket Kids Globe

Kids Globe har ett brett utbud av leksaksstall för hästfigurer. Stallen har öppningsbara luckor i taket vilket gör att det är lätt att komma åt att leka med hästarna inne i stallet. Stallen har också dörrar och fönster. I häststallen finns bland annat hästboxar där hästarna kan sova om natten. Varje häst kan ha varsin box och i stallen finns olika antal boxar, 2, 7 eller 9 stycken stallboxar. I stallen finns också utrymme för foderförvaring så som hö. I stallen finns också utrymme för att rykta hästen med mera. De större stallen har en korridor mellan boxarna. De mindre stallen har en mysig veranda med tak på utsidan. Här kan leksaksfigurerna stå och klappa de fina hästarna även när det regnar ute.

Några av stallen är tillverkade i skala 1:24 medan andra är tillverkade i skala 1:32. Vi har en mängd olika leksakshästar som kan beställas som tillbehör. Hästar från varumärkena Kids Globe, Schleich och andra märken i skala 1:24 respektive 1:32 kan användas till stallen. Vi har också ett brett utbud av traktorer, traktorredskap, stalltillbehör, hästtillbehör som kan beställas som tillbehör.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 1200 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar