• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Radiostyrda Djur

Radiostyrda leksaksdjur samt IR-styrda leksaksdjur som hundar, spindlar, ankor, dinosaurier, delfiner, svanar med mera

Här på Leksakscity.se hittar du fantastiskt roliga radiostyrda leksaksdjur. En gullig radiostyrd hund är supermysig att leka med. Leksakshunden kan gå framåt, skälla med mera. Sedan finns det även fräcka radiostyrda dinosaurier...

Radiostyrda leksaksdjur samt IR-styrda leksaksdjur som hundar, spindlar, ankor, dinosaurier, delfiner, svanar med mera

Här på Leksakscity.se hittar du fantastiskt roliga radiostyrda leksaksdjur. En gullig radiostyrd hund är supermysig att leka med. Leksakshunden kan gå framåt, skälla med mera. Sedan finns det även fräcka radiostyrda dinosaurier, hur kul är inte det :). Med dessa radiostyrda dinosaurier blir leken mer verklig och rolig. Vill barnen leka i vatten så är en radiostyrd anka, delfin eller svan en given RC leksak. Jättegulliga djur till barnens lek. Extra roligt så klart utomhus i en pool, i en sjö eller på havet. Kan absolut även köras i badkaret. Vissa radiostyrda djur styrs via 2,4 Ghz, vilket gör att barnen kan använda och styra flera djur samtidigt. En del djur styrs via IR, Infrarött ljus, vilket också ger väldigt bra kontroll på djuret. Radiostyrda leksaksdjur är så klart några av barnens favoritleksaker. Det känns nästan som riktiga husdjur.

Sedan erbjuder vi även en cool radiostyrd spindel, den ser verkligen jätteläskig ut. En rolig leksaksspindel som man kan skrämma de flesta med. Den är ganska så stor, runt 15 centimeter, så det är ingen liten spindel vi pratar om här, Den ser realistisk ut, med en hårig kropp och håriga ben. Leksaksspindeln styrs enkelt med medföljande handkontroll. Se upp nu kommer en stor spindel, spring och göm er :)

Det finns landlevande djur så som hundar. Hundarna kan gå, röra sig och skälla. De är supersöta och kan bli barnens nya husdjur. Det finns landlevande men numera utdöda djur nämligen den beryktade dinosaurien Tyrannosaurus Rex. Denna dinosaurie är så häftig och speciellt när det är lite mörkt i rummet eftersom ögonen kan lysa. Det finns även ett härligt gäng med vattenlevande djur så som flamingo, delfin, svan och anka. Dessa vattenlevande djur och fåglar kan hänga med när barnen ska bada i badkaret eller i en sjö med mera. Då blir badstunden så mycket roligare. Vi har roliga RC djur för olika tillfällen. Superskojiga leksaker perfekt som julklapp, födelsedagspresent med mera.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 450 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar