• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Micki Häststall

Leksaksstall med paddock och lekplatta från Micki

Micki är ett Svenskt mycket populärt varumärke som tillverkar kvalitativa leksaker så som denna härliga hästgård. En superfin hästgård med stallbyggnad, lekplatta, paddock med staket och hopphinder. I stallet finns tre stallboxar där hästarna kan sova om natten samt bli ryktade med mera. På morgo...

Leksaksstall med paddock och lekplatta från Micki

Micki är ett Svenskt mycket populärt varumärke som tillverkar kvalitativa leksaker så som denna härliga hästgård. En superfin hästgård med stallbyggnad, lekplatta, paddock med staket och hopphinder. I stallet finns tre stallboxar där hästarna kan sova om natten samt bli ryktade med mera. På morgonen kan hästbonden släppa ut hästarna på bete och de kan även rida en lång härlig tur. Sedan är det dags för rolig hästhoppning med medföljande hinder.

En mängd olika leksakshästar kan beställas som tillbehör. Hästar från varumärkena Kids Globe, Schleich och hästfigurer från andra varumärken med liknande storlek kan användas till stallet. Vi har också ett brett utbud av traktorer, traktorredskap, stalltillbehör, hästtillbehör som kan beställas som tillbehör.

Läs mer

Filter

Pris

375 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel