• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Monstertruck

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att kör...

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att köra dessa RC bilar. Det finns monstertrucks med olika typer av uppladdningsbara batterier, vanligast är Lipo, NiMh och Litium Jon batterier. De Monstertrucks som har LiPo batterier kostar ofta lite mer för ett LiPo har högre prestanda än andra batterier. Dessa modeller av Monstertrucks går också ofta fortare än övriga leksaker, pga. dessa batterier och att de också ofta har borstlösa motorer. Deras maxhastighet ligger på ca 60-70 km/h.

RC Monstertrucks med NiMh batterier är också väldigt kraftfulla och snabba monstertrucks, topphastigheten ligger på ca 35-40 km/h. radiostyrda Monstertruck med Litium Jon batterier är de billigaste RC bilarna, för att Litium Jon batterier har något lägre prestanda och är billigare att producera. Men Monstertrucks med dessa batterier är väldigt roliga att köra ändå och de har en topphastighet på ca 30 km/h. Det är viktigt att ladda de uppladdningsbara batterierna enligt de instruktioner som medföljer och förvara dem torrt i rumstemperatur.

Två väldigt populära RC bilar är Radiostyrd bil HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 och Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12. De är prisvärda och man får mycket prestanda för pengarna. Leksakscity erbjuder Monstertrucks från Gear4Play, Jamara med mera, högkvalitativa RC bilar med enorm körglädje!

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart Litium Jon batteri från Jamara och Gear4Play

Radiostyrd Monstertruck som leksaksbil till barn eller vuxna. Här på Leksakscity hittar du supercoola Monstertrucks för lek utomhus året runt. Ja, du läste rätt, med dessa RC Monstertrucks kan du köra både på sommaren och vintern. Tack vare deras kraftiga däck och tåliga konstruktion så lämpar de sig för körning i olika slags terränger grus, gräs, snö med mera. Bara att ladda batterierna och sedan ge sig ut på en rolig åktur. En Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12 har en topphastighet på 30 km/h och är vår populäraste Monstertryck i sortimentet. Sedan har vi den radiostyrda Monstertrucken, HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 som har en toppfart på ca 30 km/h, även den är grymt populär. Här kan man sladda, spinn loss och hoppa på hinder, hur roligt som helst!

Radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri

En radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri har hög prestanda och en hög topphastighet. Tack vare att dessa Monstertrucks har uppladdningsbara LiPo batterier så får man en härlig körupplevelse där man kan köra länge på en laddning. Leksakscity erbjuder bland annat Monstertrucks från märket Jamara, kraftiga, tåliga och tuffa Monstertrucks som tål att köras i kuperad terräng. Monstertrucks har hög markfrigrång, kraftiga och stora däck, vilket gör dom till vad de heter, riktiga MONSTER RC bilar.

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart NiMh batteri

Radiostyrd Monstertrucks med NiMh batterier är hur skoj som helst att köra! Här får man mycket prestanda för pengarna. Med uppladdningsbara batterier kan man köra gång på gång, bara att ladda när batterierna är slut på en körning. RC Monstertrucks från Jamara har en kraftig konstruktion som tål att köra riktigt hårt med, sladda, spinn hoppa på hinder, allt är möjligt. Monstertrucks ska köras utomhus, pga. av dess höga hastighet och är man lite yngre så är det bra om en vuxen hjälper till då man kör. Ha en skön sommar och kör lugnt, eller gasa järnet!

Läs mer

Filter

Pris

975 kr - 1500 kr

Rek. ålder

8 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar