• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Monstertruck

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att kör...

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att köra dessa RC bilar. Det finns monstertrucks med olika typer av uppladdningsbara batterier, vanligast är Lipo, NiMh och Litium Jon batterier. De Monstertrucks som har LiPo batterier kostar ofta lite mer för ett LiPo har högre prestanda än andra batterier. Dessa modeller av Monstertrucks går också ofta fortare än övriga leksaker, pga. dessa batterier och att de också ofta har borstlösa motorer. Deras maxhastighet ligger på ca 60-70 km/h.

RC Monstertrucks med NiMh batterier är också väldigt kraftfulla och snabba monstertrucks, topphastigheten ligger på ca 35-40 km/h. radiostyrda Monstertruck med Litium Jon batterier är de billigaste RC bilarna, för att Litium Jon batterier har något lägre prestanda och är billigare att producera. Men Monstertrucks med dessa batterier är väldigt roliga att köra ändå och de har en topphastighet på ca 30 km/h. Det är viktigt att ladda de uppladdningsbara batterierna enligt de instruktioner som medföljer och förvara dem torrt i rumstemperatur.

Två väldigt populära RC bilar är Radiostyrd bil HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 och Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12. De är prisvärda och man får mycket prestanda för pengarna. Leksakscity erbjuder Monstertrucks från Gear4Play, Jamara med mera, högkvalitativa RC bilar med enorm körglädje!

Läs mer

Filter

Pris

1075 kr - 3000 kr

Rek. ålder

5 år - 5 år

Varumärke

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 15 av 15 artiklar