• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dinosaurieägg

Kläck ett dinosaurieägg - få en dinosauriebebis

Spänningen och mystiken bakom de stora dinosaurieäggen är stor. Undra vilken slags dinosaurie som kommer kika ut ur skalet när den kläcks? Vi erbjuder flera typer av dinosaurieägg, till exempel Magic Growing Pet Hatch'em. Det är dinosaurieägg med växande dinosaurier. Lägg ägget i vatten och embryot...

Kläck ett dinosaurieägg - få en dinosauriebebis

Spänningen och mystiken bakom de stora dinosaurieäggen är stor. Undra vilken slags dinosaurie som kommer kika ut ur skalet när den kläcks? Vi erbjuder flera typer av dinosaurieägg, till exempel Magic Growing Pet Hatch'em. Det är dinosaurieägg med växande dinosaurier. Lägg ägget i vatten och embryot börjar växa inuti ägget, sedan kläcks ägget och en dinssauriebebis kikar ut. babyn fortsätter sedan att växa utanför ägget tills den blivit större. Det är verkligen spännande för barnen att se hela processen och att se bebisen växa. Donosaurieäggen finns i flera storlekar. Om du önskar en extra stor dinosaurie är Dinosaurieägg XXL Giant Egg något för dig. Den kan nämligen blir 50 cm hög som fullvuxen!

Vi erbjuder även Jurassic World Hatch'N Play som inte kräver vatten för att kläckas. Tryck på knappen på skalet så kläcks ägget och dinosaurien tittar fram. Med denna leksak kan du kläcka fram dinosaurien om och om igen, så många gånger du vill. Den gröna Tyrannosaurus Rex har växande tänder medan den blå Velociraptor kan bita med sin käke så att barnen kan leka att den äter eller biter efter rovdjur.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 300 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar