Tooky Toy Plocklåda och Sorteringslåda i trä leksak

Tooky Toy Plocklåda och Sorteringslåda i trä leksak. En härlig leklåda med träklossar i olika färger och former som förbättrar barnens motorik och hjälper dem utveckla form och färgseende. Träkubens storlek är 14x14x14 cm och håller hög kvalitet.

Mer detaljer

32 objekt

159 kr

I LAGER - Leveranstid: 1-3 dagar
Dela
Rek. ålder från: 1

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Vår stora plocklåda och sorteringslåda från Tooky Toy i trä är lite som ett pussel för de minsta barnen. Denna produkt rekommenderas från 12 månader. Leksaken är tillverkad i trä och kommer med många olika träklossar i en massa fina olika färger som ska sorteras och stoppas ned i rätt hål. Enkel att öppna upp och börja om igen.

Sorteringslådan i trä hjälper barnen att utveckla sin motorik och förmågan att se skillnad på olika figurer och former. Barnen kan också öva på att para ihop färger. En perfekt leksak som förenar både nytta med nöje. En annan minst lika viktig del som barnen lär sig med denna leksak är ordning och reda. När man är färdig är rummet rent och snyggt, alla träklossar ligger i prydligt förvar i sorteringslådan.

Sorteringslådan uppfyller svenska säkerhetskrav och standards (CE-märkt).
 

Rek. ålder från: 1 år.

Material
- Plywood, Enträ.

Storlek
- Längd: 14 cm.
- Bredd: 14 cm.
- Höjd: 14 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år1
Längd (mm)140
Bredd (mm)140
Höjd (mm)140
MaterialPlywood, Enträ
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

14 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: