My First Baby Annabell Docka Zapf Creation

Docka My First Baby Annabell som barnen kan natta. Hon har en nappflaska med god välling som hon vill dricka på morgonen och kvällen. När hon lägger sig ned sluter hon sina ögon och blundar. En mysig docka för både små och stora barn. Höjd: 36 cm.

Mer detaljer

9 objekt

339 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela

Varumärke Baby Annabell

Visa eller dölj

Baby Annabell och My First Baby Annabell är varumärken under Zapf Creation. Zapf Creation är välkända över hela världen för deras fina kvalitet på dockor och docktillbehör. Baby Annabells dockor har ofta många funktioner som att de kan gråta, ge ifrån sig ljud och andra roliga saker. Alla fina docktillbehör som nappflaska, bestick, tallrikar, pottor, kläder med mera är så klart även de av allra högsta kvalitet. Köp din Baby Annabell på Leksakscity!

Gå till Baby Annabell
Beskrivning

Docka My First Baby Annabell. En docka med mjuk kropp som är klädd i rosa kläder med tryck på magen samt en mössa på huvudet. En nappflaska medföljer. Ur den kan Annabell dricka välling på kvällen innan hon ska sova. När det är dags att sova kan barnen lägga henne ned. Då sluter hon sina ögon och blundar hela natten, ända till mamma och pappa lyfter henne ur sin säng nästa morgon.

Natta den mysiga bebisen Annabell.


Rek. ålder från: 2 år.

Storlek
- Höjd: 36 cm

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)20
Bredd (mm)17
Vikt (kg)590
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: