My Little Pony Ultimate Equestria Collection

My Little Pony Ultimate Equestria Collection. Ett jättefint paket med nio härliga ponnys, varav tre ponnys har vackra tiaror, samt en Spike figur. Lek många roliga lekar tillsammans med alla vännerna. Bland annat ingår Pinkie Pie, Rainbow Dash, Applejack, Twilight Sparkle, Fluttershy, Rarity etc. Tiarorna kan tas av och på. Höjd: 15 cm.

Mer detaljer

7 objekt

949 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Ultimate Equestria Collection. 10 stycken figurer i My Little Pony-serien. Perfekt för de som vill ha en samling med de fina vännerna som gillar att leka tillsammans. Paketet innehåller 9 ponnys, Spike är med också. Tre stycken ponnys har tiaror, som kan tas av och på.

Rek. ålder från: 3 år.

Figurer som ingår
- Pinkie Pie
- Rainbow Dash
- Applejack
- Twilight Sparkle
- Fluttershy
- Rarity
- Prinsessan Luna
- Prinsessan Celestia
- Spike

Storlek ponny
- Höjd: 15 cm.
- Längd: 10-12 cm.
- Bredd: 3,5 - 5 cm.


Storlek Spike
- Höjd: 10 cm.
- Längd: 6 cm med svansen.
- Bredd: 3 - 4,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)40
Bredd (mm)8
Vikt (kg)600
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo


30 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: