Schleich Knabstrupper sto 13769

Schleich Knabstrupper sto 13769 är en jättefin häst till barnens lek. Knabstrupperhästens prickar och fläckar är lika unika som dess karaktär. Hästen har en stark vilja och är mycket intelligent och ambitiös samtidigt som den är lugn och snäll. Längd: 15 cm.

Mer detaljer

11 objekt

99 kr

I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från:

Varumärke Schleich

Visa eller dölj

Schleich är ett superfint varumärke från Tyskland som tillverkar olika typer av leksaksdjur, figurer, byggnader etc. Företaget grundades redan 1935 och har sedan dess salufört djurleksaker av hög kvalitet. De är väldigt kända för alla dessa djur som är formgjutna i plast och de säljs över hela världen. Kul för barnen att leka med och kul för vuxna att samla på. Hästar, kor och andra djur från Schleich passar perfekt till Kids Globe häststall och ladugårdar.

Gå till Schleich
Beskrivning

Schleich Knabstrupper sto 13769 är en jättefin och mysig häst för barnen att leka med. Barn har alltid älskat att leka med hästar och stall och Schleich är ju definitivt en favorit.

Knabstrupper är Danmarks äldsta hästras och har en otroligt vacker, fläckig päls. Knabstrupperhästens prickar och fläckar är lika unika som dess karaktär. Hästen har en stark vilja och är mycket intelligent och ambitiös samtidigt som den är lugn och snäll. Därför passar denna ras också mycket bra som terapihäst. Men knabstruppern kan också vara mycket envis. Om du inte är bestämd mot den kommer den inte att lyda dig. Dock är detta också en mycket lojal häst som aldrig skulle lämna sin ägares sida. Pippi Långstrumps häst Lilla Gubben är en knabstrupper.


Rek. ålder från: 3 år. 

Passar till
Kids Globe häststall, klicka här.

Storlek
- Längd: 15 cm
- Bredd: 3,5 cm
- Höjd: 10,5 cm

Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

19 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: