My Little Pony Pinkie Pie Swimming Sea Pony Hasbro

My Little Pony Pinkie Pie Swimming Pony är sjöjungfrun som kan simma i vatten alldeles själv genom att sprattla med sin rosa fena. En rolig funktion som gör det extra kul att leka. Ha med henne i badkaret eller varför inte i sjön på sommaren. Hårborste ingår så du kan borsta hennes man efter doppet. Längd: 24 cm.

Mer detaljer

15 objekt

299 kr

329 kr

Du sparar 30 kr Kampanj gäller t.om. 31 januari
Tid kvar: dagar timmar minuter sekunder
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Pinkie Pie Swimming Pony är sjöjungfrun som kan simma i vatten alldeles själv genom att sprattla med sin rosa fena. Hon har rörliga leder i frambenen samt huvudet. Pinkie Pies sjöjungfrufena glittrar och lyser när hon badar i vattnet. När hon badat klart kan du borsta hennes hår med den medföljande borsten.

2 x AA-batterier ingår.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Längd: 24 cm.
- Bredd: 4 cm.
- Höjd: 11 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatteritypKnappcellsbatteri LR44
BatterierJa
Längd (mm)25
Bredd (mm)8
Vikt (kg)320
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo11 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: