My Little Pony Seashell Lagoon Playset

My Little Pony Seashell Lagoon Playset. Har barnen My Little Pony filmen som favorit? Då är det här den perfekta presenten. En rolig undervattensscen som är inspirerad från filmen. Pinkie Pie ingår och även massvis med tillbehör för att göra scenen komplett. Som pricken över i finns en bubbelfunktion samt det kan lysa och blinka blått sken från havsbottnen. Längd: 40 cm.

Mer detaljer

26 objekt

299 kr

599 kr

Du sparar 300 kr Kampanj gäller t.om. 31 januari
Tid kvar: dagar timmar minuter sekunder
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

My Little Pony Seashell Lagoon Playset. Har barnen My Little Pony filmen som favorit? Då är det här den perfekta presenten. En rolig undervattensscen som är inspirerad från filmen. Pinkie Pie ingår och även massvis med tillbehör för att göra scenen komplett. Som pricken över i:et finns en bubbelfunktion samt det kan lysa och blinka blått sken från havsbottnen.

Bubblaren fylls med vatten och när barnet sedan trycker på knappen kommer bubblorna och ett vackert sken lyser från havets botten.

De tillbehör som ingår är snäckor, koraller, undervattensväxter, drinkbord samt en spegel. 3 st 1,5V AA LR6 demobatteri ingår.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Längd: 40 cm.
- Bredd: 10 cm.
- Höjd: 35 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatteritypAA/LR6
BatterierJa
Längd (mm)50
Bredd (mm)10
Vikt (kg)50
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

ProduktvideoTillbehör

4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: