My Little Pony Pinkie Pie Musikaliska Klassrum Hasbro

Hasbro My Little Pony Pinkie Pie Musikaliska Klassrum Hasbro. En praktisk 2-i-1 lösning med både scen och café. Scenen har ljudfunktion som gör det till en extra rolig och realistisk lek. Med i paketet följer en mini-figur Pinkie Pie. Ett jättehärligt lekset till lekrummet. Längd: 37 cm.

Mer detaljer

23 objekt

299 kr

449 kr

Du sparar 150 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke My Little Pony

Visa eller dölj

My Little Pony är en serie med leksaker av små mysiga och färgglada ponny hästar. My Little Pony leksaker började säljas så tidigt som 1983 och var extremt populära under hela 1980-talet. Leksakerna är verkligen klassiker som aldrig går ur tiden och än idag är dessa leksaker en av barnens absoluta favoriter. Man kan leka på så många sätt med ponny hästarna. Sminka dem, kamma dem, leka i slott, byta kläder och mycket mer. Leksakscity erbjuder ett brett och djupt sortiment av My Little Pony och ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni sakanar en My Little Pony leksak, så ska vi försöka ta in den i vårt sortiment.

Gå till My Little Pony
Beskrivning

Hasbro My Little Pony Pinkie Pie Musikaliska Klassrum. Pinkie Pie har börjat på en musik- och bageriskola. På scenen kan hon uppträda och ha kul. Hon kan sjunga i mikrofonen, spela gitarr och spela keyboard. Med i paketet följer även en högtalaranläggning och ett notställ. Scenen har en ljudfunktion. Tryck på noten på scengolvet för att aktivera ljudfunktionen.

Efter föreställningen är det dags att fira. Vad passar bättre än en god fika. Det medföljer en kockmössa och ett förkläde till ponnyn samt en pall där hon kan duka upp godsakerna. Fikat sker på caféet på baksidan av scenen. Här kan både artister och åskådare komma och ta sig en fika. Baka med hjälp av bunke, kavel, ägg med mera. Sedan kan tårta och god paj dukas upp. Det medföljer även en kopp samt en skylt som signalerar att här finns det god äppelpaj att smaka.

En praktisk 2-i-1 skola. En mini-My Little Pony ingår i kitet. Totalt ingår 15 tillbehör i detta fina kit.

Byggnaden är pyntad med ballonger och flagga. Det finns en dörr mellan café och scen. Där kan artisterna göra entré ut på scenen när det är dags att uppträda.

3 st AAA-batteri LR03 1,5V krävs. Demobatteri ingår.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek förpackning
- Längd: 37 cm.
- Höjd: 35,5 cm.
- Djup: 11,5 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)40
Bredd (mm)8
Vikt (kg)600
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo


4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: