Emek Volvo FH16/750 leksakslastbil

Emek Volvo FH16/750 med svart hytt leksakslastbil. Märket Emek är specialister på leksakslastbilar. Med denna lastbil kan man lasta massa olika roliga saker. Baklämmarna kan öppnas så man kan lasta in bakifrån. Att leka lastbilschafför är ju något som så klart är superskoj! Skala: 1:25. Längd: 60 cm.

Mer detaljer

21 objekt

549 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke EMEK

Visa eller dölj

EMEK är kända för sina leksaksfordon. Deras lastbilar är extra populära men även deras grävmaskiner och skogsmaskiner. Fina leksaker av olika slag för både lek och som samlarobjekt. EMEK är en tillverkare från Finland som är specialist på bland annat leksakslastbilar. Hög kvalitet, fina detaljer med roliga funktioner.

Gå till EMEK
Beskrivning

Emek Volvo FH16/750 med svart hytt leksakslastbil. Märket Emek är specialister på leksakslastbilar. Med denna lastbil kan man lasta massa olika roliga saker. Baklämmarna kan öppnas så man kan lasta in bakifrån. Att leka lastbilschafför är ju något som så klart är superskoj! Lastbilen är hela 60 cm lång och riktigt rolig att leka med, inne som ute. Eller varför inte ge bort i present om du jobbar på ett lastbilsföretag.

Baklämmen kan öppnas och stängas. Släpet går att koppla av och på. Då man kopplat av släpet kan man fälla ut stödben under släpet som det kan stå på.

Rek. ålder från 3 år.

Storlek
- Skala 1:25.
- Längd: 60 cm.
- Bredd: 10 cm.
- Höjd: 16 cm.
- Vikt: 1,6 kg.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)610
Vikt (kg)1,63
BruksanvisningSvenska
Skala1:25
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

27 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: