• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Emek

Emek leksakslastbil från Scania och Volvo samt Ponsse skogsmaskiner

Emek är kända för sina leksaksfordon som tex. lastbilar, grävmaskiner med mera. De har tillverkat skalenliga leksakslastbilar sedan 1982. Emek utvecklar och tillverkar alla sina leksaker i Finland. Fina leksaksmodeller av olika slag för både lek och som samlarobjekt. Många vuxna...

Emek leksakslastbil från Scania och Volvo samt Ponsse skogsmaskiner

Emek är kända för sina leksaksfordon som tex. lastbilar, grävmaskiner med mera. De har tillverkat skalenliga leksakslastbilar sedan 1982. Emek utvecklar och tillverkar alla sina leksaker i Finland. Fina leksaksmodeller av olika slag för både lek och som samlarobjekt. Många vuxna samlar på dessa lastbilar och andra modellfordon från Emek. De bygger om och lackerar om fordonet så att det till exempel ska se ut precis som deras egna lastbil. Det är ju superkul att ha sin egen lastbil i miniformat ståendes i bokhyllan där hemma eller på jobbet. Leksaksfordonen från Emek är superlika de verkliga fordonen från märken så som Volvo och Scania. Detta tack vare de många och precisa detaljerna.

Emek är specialist på bland annat leksakslastbilar. Alla deras leksaker är perfekt att leka med både inomhus och utomhus. Vi har även dessa större fordon som barnen själva kan köra, riktigt fräcka och barnen gillar verkligen dessa leksaker. Tänk om det hade funnits så stora leksaksfordon då man själv växte upp... :-)

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 800 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 111 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 111 artiklar