• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Jurassic World Dinosaurier

Dinosauriefigurer från Jurassic World

Här finns massor med dinosaurier, både i olika utföranden och mängder med olika arter. Vi erbjuder både klassiska och mer ovanliga dinosauriefigurer. Här hittar du bland annat Attack Pack dinosaurie Velociraptor som är framtagen utefter filmen Jurassic World som är en av alla spännande Jurassic Park-filmer....

Dinosauriefigurer från Jurassic World

Här finns massor med dinosaurier, både i olika utföranden och mängder med olika arter. Vi erbjuder både klassiska och mer ovanliga dinosauriefigurer. Här hittar du bland annat Attack Pack dinosaurie Velociraptor som är framtagen utefter filmen Jurassic World som är en av alla spännande Jurassic Park-filmer. Denna dinosaurie är 17 cm lång och har rörliga leder som gör leken mer levande. Den har ett enormt käkparti med supermånga tänder. Velociraptor kan smyga på sitt byte och dyka upp när de minst anar det. Det finns även dinosaurier i större modell, bland annat Action Attack Dinosaurie Stegosaurus som är 35 cm lång. Den har rörliga leder och kan dessutom röra på sin taggiga svans nu får fienderna akta sig.

En annan rolig dinosaurieleksak är Hatch'N Play Tyrannosaurus Rex. Det är ett dinosaurieägg, vips så kläcks ägget och en dinosaurieunge kikar ut. Extra roligt är det att dinosauriebebisens tänder kan växa! Sedan kan barnen leka att den ska äta allt som de vuxna dinosaurierna kan. Som pricken över i finns det flera härliga gosedjur i sortimentet. Dessa kan barnen både leka med och sova bredvid om natten.


Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 500 kr

Varumärke

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 31 av 31 artiklar