• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Dinosauriefigurer

Hos Leksakscity hittar du dinosaurifigurer från flera kända märken

Dinosaurier från många kända varumärken som står för kvalitet och roliga leksaker med fina detaljer. Här finns dinosaurieleksaker från Dinosaur ERA, Schleich, Jurassic World, Zuro Robo Alive och många fler. Det finns både små och stora figurer, figurer med funktioner, DIY dinosaurier, tillbehör till dinosaurier och till dinosaurievärld, gosedjur, robotar med mera. Dinosaurier är något som har fascinerat både barn och vuxna under många, många år och gör än idag. Tanken att de jättelika djuren har vandrat på vår jord är svindlande. Det finns så många arter och mycket att upptäcka om dessa djur och hur de levde. Dessa leksaker kan hjälpa barnen att skapa en givande lek som är fylld av både faktakunskap och fantasi. Att barnen även får leva ut sin fantasi under leken är något som är mycket viktigt.

Interaktiva dinosaurieleksaker

Interaktiva leksaker har blivit mycket populärt de senaste åren och en av storfavoriterna är interaktiva dinosaurier. Fantasin om levande dinosaurier blir lite mer verklig med dessa interaktiva leksaksdinosaurier. De har superhäftiga funktioner och kan interagera med barnen på olika sätt. De har funktioner från enklare interaktiva handlingar till en stor bredd av interaktivitet där dinosaurierna visar sin egen personlighet och humör. De kan exempelvis ge ifrån sig ljud, röra sig, dansa, reagera på rörelser och tilltal genom att besvara dessa med rörelser och ljud med mera.

Eofauna figurer av förhistoriska djur

Från Eofauna erbjuder vi superfina leksaksfigurer av förhistoriska djur. De är detaljerat utformade för att likna de förhistoriska djuren så mycket som möjligt. Verklighetstrogen design och hållbart material. Här finner du både stora, häftiga dinosaurier samt även mamut och deinotherium som är en föregångare av dagens elefanter. Välj din favorit eller kombinera flera stycken leksaksdjur för en varierad och rolig lek.

Schleich dinosaurier

Schleich dinosaurierfigurer köper du på Leksakscity.se till de rätta priserna och för snabb leverans. Schleich är kända för sin mycket goda kvalitet på leksaker. Här är leksaker som är hållbara under en lång tid, vilket i längden blir hållbart både för miljön och plånboken. Gedigna dinosauriefigurer med detaljer som gör att de ser verklighetstrogna ut. Här finns många sorters dinosaurier så at du kan hitta din favorit. Det finns även flera riktigt coola tillbehör, klicka in för att se mer :)

Papo dinosauriefigurer

Dinosaurierfiguer från märket Papo är handmålade dinosaurier och de håller en hög kvalitet. På Leksakscity.se kan du köpa de flesta dinosaurier som Papo har i sitt sortiment. Brachiosaurus, Spinosaurus och T-Rex är några av de mest omtyckta dinosauriefigurerna. Figurerna har naturtrogna färger och är gjorda av gjuten plast. Alla dessa dinosaurier passar fint till barnens dinosaurielekar, de kan by´gga upp en hel dinosaurievärld med dessa dinosaurier.

Jurassic World dinosauriefigurer

Minns ni filmerna Jurassic Park? Visst är de spännande! Jurassic World är en av uppföljarna till den klassiska filmen. Här finns leksaksdinosaurier Jurassic World Attack Roarivores. Dinosaurier i olika storlekar, både mindre och större. Flera av dem har häftiga effekter så som att de kan röra sig och låta. Här finns även dinosaurieägg med så dinosauriebebisar i samt mysiga gosedjur i form av dinosaurier. 

Zuro Robo Alive Interaktiv dinosaurierobot

Här har vi den beryktade Tyrannosaurus Rex i sitt esse, den kan nämligen både gå, röra på käken och ryta. Zuro Robo Alive är kända för sina interaktiva leksaksdinosaurier med funktioner som gör leken både rolig och levande. Det kommer bli spännande dinosaurieäventyr med denna dinosaurie. Dinosaurierfigurer är tillverkade i hård stöttålig plast och håller verkligen hög kvalitet. T-Rexen finns i både brunt och mörkgrönt, båda två är lika fina och har samma funktioner. Detta är verkligen en av barnens mest omtyckta dinosaurieleksak, för att den är stor och har fräcka funktioner.

Mjuka dinosaurier i gummi eller som gosedjur

Här finns massor av härliga mjukisdinosaurier, perfekta mjukdjur för alla barn som är intresserade av dinosaurier. Dessa dinosauriefigurer kan barnen både leka med och ha som gosedjur om natten. De finns i flera utföranden och många arter av dinosaurier så att barnen kan hitta sin favorit bland alla dinosaurierna. Dinosaurier är verkligen spännande och det är något som intresserar många barn.

Dinosaurier av naturgummi och gummi - dessa finns i vårt sortiment längre

Dinosauriefigurerna som är tillverkade av naturgummi är verkligen något speciellt. Varje enskild dinosauriefigur är handgjord och varje figur målas helt för hand. Det gör att att varje dinosaurie blir helt unik och får ett speciellt utseende. Naturgummidinosaurierna är i de mest uppskattade dinosauriefigurer vi har, för att de är så himla fina och välgjorda. De tillverkas också under hårt kontrollerade former, de följer många miljökrav och krav på arbetsförhållanden. Mjuka dinosaurier som är tillverkade av mjukt gummi är alltid lika kul att leka med för barnen. Omtyckta dinosaurier så som T-Rex, Animantarx, Pachycephalosaurus, Brachiosaurus, Spinosaurus, Apatosaurus, Stegosaurus, Triceratops och många fler. De är målade i härliga och naturtrogna färger med fina detaljer.

Dinosauriegosedjur av tyg och bomull

Här är kramgoa gosedjur, dinosaurier i form av mjukisdjur. Det finns exempelvis ett blått havsdjur, T-Rex, Stegosaurus, Triceratops med mera. Med dessa kan barnen både leka på dagen samt hålla om på natten. Att leka med stora gosedjur i form av en dinosauriefigur är perfekt för de mindre barnen. Mjuka och härliga leksaker som man även kan tvätta om de skulle bli smutsiga. Leksakscity erbjuder ett stort sortiment från olika märken av dessa omtyckta gosedjur.

Brachiosaurus dinosauriefigur

Brachiosaurus var en mycket stor dinosaurie med lååång hals. Denna dinosaurie var växtätare och då var den långa halsen mycket praktisk för att nå de goda bladen högt uppe bland trädtopparna. Brachiosaurus levde i Nordamerika för cirka 145 miljoner år sedan. Dessa väldiga djur kunde bli cirka 25 meter långa och de vägde cirka 75 ton! Tänk att dessa väldiga varelser har vandrat på vår jord. Det är riktigt fascinerande att tänka sig idag :-) Vi erbjuder ett flertal leksaksfigurer i form av denna väldiga jättedinosaurie.

Stegosaurus dinosaurie

Stegosaurus var en riktigt stor och häftig dinosaurie med coola ryggdetaljer i form av benplattor. Den hade en svans med en enorm kraft och vassa benplattor på så att den kunde försvara sig. Denna dinosaurie var växtätare. Vi erbjuder dessa dinosaurier i form av leksaksfigurer som är kvalitativa och hållbara.

Triceratops leksaksdjur

En riktigt cool dinosaurie var Triceratops. Den var växtätare och försvarade sig med sina rejäla horn och en sköld som satt bakom huvudet. Vi erbjuder ett flertal Triceratops leksaksfigurer i olika utföranden för den lilla dinosauriesamlaren.

Tyrannosaurus Rex dinosaurieleksak

Tyrannosaurus Rex, eller T-Rex som kommit att bli smeknamnet för denna blodtörstande dinosaurie. Det är kanske den mest kända dinosauriera av de alla. T-Rex var köttötare och fruktades säkerligen av många invånare på jorden vid denna tidpunkt. Tänk att möta den här jätten! Vi erbjuder många finfina T-Rex figurer som barnen kan leka med för sig eller tillsammans med andra dinosaurier.

Velociraptor dinosaurie

Velociraptor var en riktigt snabb dinosaurie då de kunde springa i cirka 65 kilometer i timmen. Denna dinosaurie var intelligent och hade mycket stora och många tänker i förhållande till sin kroppsstorlek på endast 60 cm i höjd. Velociraptor var ett rovdjur och de kunde övermanna många bytesdjur som var betydligt större än de själva tack vare sin snabbhet och intelligens.

4D Master dinosaurie byggsatser

4D Master är leksaker där både lek och lärande står i fokus. Paketen innehåller nämligen delar av en dinosaurie som man får montera ihop. Genom att bygga sin egen dinosaurie kan barnen bli mer medvetna om dinosauriekroppens olika delar och uppbyggnad, hur den ser ut samt utmana tankeverksamheten genom detta 3D-pussel. Superroligt för både barn och vuxna!

Dinosaur ERA fina dinosauriefigurer

Dinosaur ERA erbjuder leksaksdinosaurier som är skapade utifrån några av de mest populära dinosaurierna, bland annat T-rex och Brachiosaurus. De är tillverkade av hårdplast får att vara riktigt hållbara. De har fina detaljer och färger. Med leksaksdinosaurier kan barnen verkligen använda sin fantasi. De kan exempelvis bygga upp en dinosaurievärld och låta de olika dinosaurierna leva där och möta varandra. Det kan bli en riktigt spännande lek.

Jamara radiostyrd dinosaurieleksak

Jamara är specialiserade på radiostyrda leksaker, vad sägs om en radiostyrd dinosaurie från varumärket Jamara. Hur coolt är inte det? Dinosaurie som kan gå, röra sig och ryta! Barnen kan styra dinosaurien med hjälp av en fjärrkontroll. Detta gör dinosaurieleken ännu mer intressant. Leksakscity erbjuder radiostyrda leksaker från det populära varumärket Jamara som är specialiserade på just radiostyrda leksaker av hög kvalitet. Här har vi en radiostyrd dinosaurie och det är den mytomspunna dinosaurien Tyrannosaurus Rex. Den här har riktigt häftiga färger nämligen gul, orange och blå. Det bästa av allt är att den har så roliga funktioner. T-Rex ögon gnistrar i rött vilket gör att den ser så häftig ut, den vrålar även som en riktig dinosaurie och kan både gå och röra på flera kroppsdelar. Dinosauriefiguren styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Nu kan leken bli både roligare och ge ett mer verkligt intryck.

King Me World dinosauriefigurer

Här finns ett flertal dinosaurie-set från King Me World. Seten innehåller flera dinosaurier, från tre upp till hela 12 stycken! Med dessa kan du bygga upp en hel värld med spännande arter av dinosaurier. Några av dem är kompisar och kan leva i symbios, medan andra är konkurrenter som inte vill möta varandra. Undra hur det ska gå, detta blir spännande. Flera av dinosaurierna har även rörliga delar. Att leka med dinosauriefigurer är som allra roligast när man har flera stycken, helst många :-) Då kan barnen bygga upp en hel dinosaurievärld med levnadsplatser åt de olika arterna. Ibland kanske arterna möter varandra och det kan bli spännande arter. Om de möter T-Rex till exempel så gäller det att springa fort. Här finns paket med allt från tre till 12 stycken dinosaurier. De finns även i olika storlekar så att du kan välja den storlek som passar bäst.

En annan rolig leksak från King Me World är DIY dinosaurier där barnen får montera ihop sitt eget dinosaurieskelett i 3D. Perfekt för alla som tycker om dinosaurier och som tycker om att skapa och pyssla. Vilken dinosaurie du får blir en överraskning, det kan bli Stegosaurus, Spinosaurus eller någon annan cool dinosaurie. Spännande va?

Play Fun dinosauriefigur

Vi erbjuder ett brett sortiment av dinosaurier från Play Fun. Här finns allt från dinosauriefigurer, set med flera dinosauriefigurer, robotar, gosedjur, dinosaurier med coola funktioner så som ljud och ljus samt DIY bygg din egen dinosaurie. Här finns alltså något för alla tillfällen och smaker. Välj din favorit bland alla roliga dinosaurieleksaker.

Sim Model Dinosaurs

Simulation Model Dinosaurs är modeller av dinosaurier, alltså dinosauriefigurer att leka med, både för stora och små dinosauriefantaster. Här finns både växtätare och köttätare av olika slag. De är tillverkade i en lagom storlek för barnen att hålla i och leka med.

Wing Crown

Wing Crown är kända för sina fina leksaksdjur, däribland dinosauiefigurer. Här finns figurer som är tillverkade av såväl hårdplast som mjukare gummi så att du kan välja ditt favoritmaterial. Rejäla dinosaurier som barnen kan ha mycket roligt med. Här finns även set med flera dinosaurier.

Hos Leksakscity hittar du dinosaurifigurer från flera kända märken

Dinosaurier från många kända varumärken som står för kvalitet och roliga leksaker med fina detaljer. Här finns dinosaurieleksaker från Dinosaur ERA, Schleich, Jurassic World, Zuro Robo Alive och många fler. Det finns både små och stora figurer, figurer med funktioner, DIY dinosaurier, tillbehör till dinosaurier och till dinosaurievärld, gosedjur, robotar med mera. Dinosaurier är något som har fascinerat både barn och vuxna under många, många år och gör än idag. Tanken att de jättelika djuren har vandrat på vår jord är svindlande. Det finns så många arter och mycket att upptäcka om dessa djur och hur de levde. Dessa leksaker kan hjälpa barnen att skapa en givande lek som är fylld av både faktakunskap och fantasi. Att barnen även får leva ut sin fantasi under leken är något som är mycket viktigt.

Interaktiva dinosaurieleksaker

Interaktiva leksaker har blivit mycket populärt de senaste åren och en av storfavoriterna är interaktiva dinosaurier. Fantasin om levande dinosaurier blir lite mer verklig med dessa interaktiva leksaksdinosaurier. De har superhäftiga funktioner och kan interagera med barnen på olika sätt. De har funktioner från enklare interaktiva handlingar till en stor bredd av interaktivitet där dinosaurierna visar sin egen personlighet och humör. De kan exempelvis ge ifrån sig ljud, röra sig, dansa, reagera på rörelser och tilltal genom att besvara dessa med rörelser och ljud med mera.

Eofauna figurer av förhistoriska djur

Från Eofauna erbjuder vi superfina leksaksfigurer av förhistoriska djur. De är detaljerat utformade för att likna de förhistoriska djuren så mycket som möjligt. Verklighetstrogen design och hållbart material. Här finner du både stora, häftiga dinosaurier samt även mamut och deinotherium som är en föregångare av dagens elefanter. Välj din favorit eller kombinera flera stycken leksaksdjur för en varierad och rolig lek.

Schleich dinosaurier

Schleich dinosaurierfigurer köper du på Leksakscity.se till de rätta priserna och för snabb leverans. Schleich är kända för sin mycket goda kvalitet på leksaker. Här är leksaker som är hållbara under en lång tid, vilket i längden blir hållbart både för miljön och plånboken. Gedigna dinosauriefigurer med detaljer som gör att de ser verklighetstrogna ut. Här finns många sorters dinosaurier så at du kan hitta din favorit. Det finns även flera riktigt coola tillbehör, klicka in för att se mer :)

Papo dinosauriefigurer

Dinosaurierfiguer från märket Papo är handmålade dinosaurier och de håller en hög kvalitet. På Leksakscity.se kan du köpa de flesta dinosaurier som Papo har i sitt sortiment. Brachiosaurus, Spinosaurus och T-Rex är några av de mest omtyckta dinosauriefigurerna. Figurerna har naturtrogna färger och är gjorda av gjuten plast. Alla dessa dinosaurier passar fint till barnens dinosaurielekar, de kan by´gga upp en hel dinosaurievärld med dessa dinosaurier.

Jurassic World dinosauriefigurer

Minns ni filmerna Jurassic Park? Visst är de spännande! Jurassic World är en av uppföljarna till den klassiska filmen. Här finns leksaksdinosaurier Jurassic World Attack Roarivores. Dinosaurier i olika storlekar, både mindre och större. Flera av dem har häftiga effekter så som att de kan röra sig och låta. Här finns även dinosaurieägg med så dinosauriebebisar i samt mysiga gosedjur i form av dinosaurier. 

Zuro Robo Alive Interaktiv dinosaurierobot

Här har vi den beryktade Tyrannosaurus Rex i sitt esse, den kan nämligen både gå, röra på käken och ryta. Zuro Robo Alive är kända för sina interaktiva leksaksdinosaurier med funktioner som gör leken både rolig och levande. Det kommer bli spännande dinosaurieäventyr med denna dinosaurie. Dinosaurierfigurer är tillverkade i hård stöttålig plast och håller verkligen hög kvalitet. T-Rexen finns i både brunt och mörkgrönt, båda två är lika fina och har samma funktioner. Detta är verkligen en av barnens mest omtyckta dinosaurieleksak, för att den är stor och har fräcka funktioner.

Mjuka dinosaurier i gummi eller som gosedjur

Här finns massor av härliga mjukisdinosaurier, perfekta mjukdjur för alla barn som är intresserade av dinosaurier. Dessa dinosauriefigurer kan barnen både leka med och ha som gosedjur om natten. De finns i flera utföranden och många arter av dinosaurier så att barnen kan hitta sin favorit bland alla dinosaurierna. Dinosaurier är verkligen spännande och det är något som intresserar många barn.

Dinosaurier av naturgummi och gummi - dessa finns i vårt sortiment längre

Dinosauriefigurerna som är tillverkade av naturgummi är verkligen något speciellt. Varje enskild dinosauriefigur är handgjord och varje figur målas helt för hand. Det gör att att varje dinosaurie blir helt unik och får ett speciellt utseende. Naturgummidinosaurierna är i de mest uppskattade dinosauriefigurer vi har, för att de är så himla fina och välgjorda. De tillverkas också under hårt kontrollerade former, de följer många miljökrav och krav på arbetsförhållanden. Mjuka dinosaurier som är tillverkade av mjukt gummi är alltid lika kul att leka med för barnen. Omtyckta dinosaurier så som T-Rex, Animantarx, Pachycephalosaurus, Brachiosaurus, Spinosaurus, Apatosaurus, Stegosaurus, Triceratops och många fler. De är målade i härliga och naturtrogna färger med fina detaljer.

Dinosauriegosedjur av tyg och bomull

Här är kramgoa gosedjur, dinosaurier i form av mjukisdjur. Det finns exempelvis ett blått havsdjur, T-Rex, Stegosaurus, Triceratops med mera. Med dessa kan barnen både leka på dagen samt hålla om på natten. Att leka med stora gosedjur i form av en dinosauriefigur är perfekt för de mindre barnen. Mjuka och härliga leksaker som man även kan tvätta om de skulle bli smutsiga. Leksakscity erbjuder ett stort sortiment från olika märken av dessa omtyckta gosedjur.

Brachiosaurus dinosauriefigur

Brachiosaurus var en mycket stor dinosaurie med lååång hals. Denna dinosaurie var växtätare och då var den långa halsen mycket praktisk för att nå de goda bladen högt uppe bland trädtopparna. Brachiosaurus levde i Nordamerika för cirka 145 miljoner år sedan. Dessa väldiga djur kunde bli cirka 25 meter långa och de vägde cirka 75 ton! Tänk att dessa väldiga varelser har vandrat på vår jord. Det är riktigt fascinerande att tänka sig idag :-) Vi erbjuder ett flertal leksaksfigurer i form av denna väldiga jättedinosaurie.

Stegosaurus dinosaurie

Stegosaurus var en riktigt stor och häftig dinosaurie med coola ryggdetaljer i form av benplattor. Den hade en svans med en enorm kraft och vassa benplattor på så att den kunde försvara sig. Denna dinosaurie var växtätare. Vi erbjuder dessa dinosaurier i form av leksaksfigurer som är kvalitativa och hållbara.

Triceratops leksaksdjur

En riktigt cool dinosaurie var Triceratops. Den var växtätare och försvarade sig med sina rejäla horn och en sköld som satt bakom huvudet. Vi erbjuder ett flertal Triceratops leksaksfigurer i olika utföranden för den lilla dinosauriesamlaren.

Tyrannosaurus Rex dinosaurieleksak

Tyrannosaurus Rex, eller T-Rex som kommit att bli smeknamnet för denna blodtörstande dinosaurie. Det är kanske den mest kända dinosauriera av de alla. T-Rex var köttötare och fruktades säkerligen av många invånare på jorden vid denna tidpunkt. Tänk att möta den här jätten! Vi erbjuder många finfina T-Rex figurer som barnen kan leka med för sig eller tillsammans med andra dinosaurier.

Velociraptor dinosaurie

Velociraptor var en riktigt snabb dinosaurie då de kunde springa i cirka 65 kilometer i timmen. Denna dinosaurie var intelligent och hade mycket stora och många tänker i förhållande till sin kroppsstorlek på endast 60 cm i höjd. Velociraptor var ett rovdjur och de kunde övermanna många bytesdjur som var betydligt större än de själva tack vare sin snabbhet och intelligens.

4D Master dinosaurie byggsatser

4D Master är leksaker där både lek och lärande står i fokus. Paketen innehåller nämligen delar av en dinosaurie som man får montera ihop. Genom att bygga sin egen dinosaurie kan barnen bli mer medvetna om dinosauriekroppens olika delar och uppbyggnad, hur den ser ut samt utmana tankeverksamheten genom detta 3D-pussel. Superroligt för både barn och vuxna!

Dinosaur ERA fina dinosauriefigurer

Dinosaur ERA erbjuder leksaksdinosaurier som är skapade utifrån några av de mest populära dinosaurierna, bland annat T-rex och Brachiosaurus. De är tillverkade av hårdplast får att vara riktigt hållbara. De har fina detaljer och färger. Med leksaksdinosaurier kan barnen verkligen använda sin fantasi. De kan exempelvis bygga upp en dinosaurievärld och låta de olika dinosaurierna leva där och möta varandra. Det kan bli en riktigt spännande lek.

Jamara radiostyrd dinosaurieleksak

Jamara är specialiserade på radiostyrda leksaker, vad sägs om en radiostyrd dinosaurie från varumärket Jamara. Hur coolt är inte det? Dinosaurie som kan gå, röra sig och ryta! Barnen kan styra dinosaurien med hjälp av en fjärrkontroll. Detta gör dinosaurieleken ännu mer intressant. Leksakscity erbjuder radiostyrda leksaker från det populära varumärket Jamara som är specialiserade på just radiostyrda leksaker av hög kvalitet. Här har vi en radiostyrd dinosaurie och det är den mytomspunna dinosaurien Tyrannosaurus Rex. Den här har riktigt häftiga färger nämligen gul, orange och blå. Det bästa av allt är att den har så roliga funktioner. T-Rex ögon gnistrar i rött vilket gör att den ser så häftig ut, den vrålar även som en riktig dinosaurie och kan både gå och röra på flera kroppsdelar. Dinosauriefiguren styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Nu kan leken bli både roligare och ge ett mer verkligt intryck.

King Me World dinosauriefigurer

Här finns ett flertal dinosaurie-set från King Me World. Seten innehåller flera dinosaurier, från tre upp till hela 12 stycken! Med dessa kan du bygga upp en hel värld med spännande arter av dinosaurier. Några av dem är kompisar och kan leva i symbios, medan andra är konkurrenter som inte vill möta varandra. Undra hur det ska gå, detta blir spännande. Flera av dinosaurierna har även rörliga delar. Att leka med dinosauriefigurer är som allra roligast när man har flera stycken, helst många :-) Då kan barnen bygga upp en hel dinosaurievärld med levnadsplatser åt de olika arterna. Ibland kanske arterna möter varandra och det kan bli spännande arter. Om de möter T-Rex till exempel så gäller det att springa fort. Här finns paket med allt från tre till 12 stycken dinosaurier. De finns även i olika storlekar så att du kan välja den storlek som passar bäst.

En annan rolig leksak från King Me World är DIY dinosaurier där barnen får montera ihop sitt eget dinosaurieskelett i 3D. Perfekt för alla som tycker om dinosaurier och som tycker om att skapa och pyssla. Vilken dinosaurie du får blir en överraskning, det kan bli Stegosaurus, Spinosaurus eller någon annan cool dinosaurie. Spännande va?

Play Fun dinosauriefigur

Vi erbjuder ett brett sortiment av dinosaurier från Play Fun. Här finns allt från dinosauriefigurer, set med flera dinosauriefigurer, robotar, gosedjur, dinosaurier med coola funktioner så som ljud och ljus samt DIY bygg din egen dinosaurie. Här finns alltså något för alla tillfällen och smaker. Välj din favorit bland alla roliga dinosaurieleksaker.

Sim Model Dinosaurs

Simulation Model Dinosaurs är modeller av dinosaurier, alltså dinosauriefigurer att leka med, både för stora och små dinosauriefantaster. Här finns både växtätare och köttätare av olika slag. De är tillverkade i en lagom storlek för barnen att hålla i och leka med.

Wing Crown

Wing Crown är kända för sina fina leksaksdjur, däribland dinosauiefigurer. Här finns figurer som är tillverkade av såväl hårdplast som mjukare gummi så att du kan välja ditt favoritmaterial. Rejäla dinosaurier som barnen kan ha mycket roligt med. Här finns även set med flera dinosaurier.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 650 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 60 av 108 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 108 artiklar