• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

FurReal

Interaktiva leksaksdjur från FurReal

FurReal är ett varumärke som ingår i Hasbro koncernen. FurReal är superfina leksaksdjur som ofta har en mjuk go päls. Här finns dinosaurier, papegojor, hundar, katter, björnar och mycket mer. Dessa leksaker är interaktiva och kan utföra massa roliga konster, som att gå, dansa, ge ifrån sig ljud och en del äve...

Interaktiva leksaksdjur från FurReal

FurReal är ett varumärke som ingår i Hasbro koncernen. FurReal är superfina leksaksdjur som ofta har en mjuk go päls. Här finns dinosaurier, papegojor, hundar, katter, björnar och mycket mer. Dessa leksaker är interaktiva och kan utföra massa roliga konster, som att gå, dansa, ge ifrån sig ljud och en del även ljus. Detta är väldigt populära leksaker för de känns så levande att leka med. Barnen gillar ju leksaker som kan röra på sig och "prata" samt ge ifrån sig ljud. FurReal har kommit att bli ett mycket populärt varumärke och efterfrågan av interaktiva leksaker ökar hela tiden. Köp Furreal hos Leksakscity.se så får du en fin leksak som barnen verkligen kommer att uppskatta. Barnens nya vän :)

Hasbro är globala inom leksakstillverkning. Det är ett amerikanskt företag som grundades av bröderna Henry, Hillel och Herman Hassenfeld. Namnet Hasbro är en förkortning av efternamnet Hassenfeld samt brothers. Idag är Hasbro världens näst största leksakstillverkare. Den enda som är större är Mattel som bland annat tillverkar Barbie. Hasbro tillverkar massor av leksaker och även sällskapsspel så som Monopol med flera. Hasbro har en imponerande samling av både egna varumärken och varumärken som de samarbetar med, över 1500 stycken! Hasbro är inte bara stora, de har också blivit utsedda till ett av världens bästa företag inom etik och ansvarstagande.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 375 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar