• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Interaktiva Dinosaurier

Interaktiva dinosaurieleksaker

Häftiga dinosaurier som är interaktiva och kan därmed interagera med barnen. Flera av dem kan reagera och agera på olika sätt utefter barnens rörelser och ljud. Några av dessa dinosaurier är radiostyrda, medan andra är IR-styrda, alltså styrs av infrarött ljus. Interaktiva leksaker är mycket populärt just nu och d...

Interaktiva dinosaurieleksaker

Häftiga dinosaurier som är interaktiva och kan därmed interagera med barnen. Flera av dem kan reagera och agera på olika sätt utefter barnens rörelser och ljud. Några av dessa dinosaurier är radiostyrda, medan andra är IR-styrda, alltså styrs av infrarött ljus. Interaktiva leksaker är mycket populärt just nu och dinosaurierna blir nästan som på riktigt, superhäftigt!

En superpopulär interaktiv dinosaurie är FurReal Hoppin' Topper Interaktiv dinosaurie Triceratops. Denna dinosaurie kan ge respons på barnens agerande genom att svara med olika ljud- och rörelser. Leken blir levande och superrolig med denna söta lekkamrat. Dinosaurien kan exempelvis röra sig, låta och hoppa, superkul! En annan populär robotdinosaurie är Dinosaurie Robo Alive Dino. Denna dinosaurie kan gå, ryta och bitas, men du kan vara lugn, den bits inte lika hårt som den riktiga T-Rex gjorde när den levde :-)

Dinosaurierobot från Zuro Robo Alive

Många barns favoritdinosaurie är Tyrannosaurus Rex som en gång i tiden vandrade på vår jord. Det är häftigt att tänka sig att denna farliga jätte har vandrat omkring här där vi människor lever idag. Med denna leksak kan barnen leka spännande lekar och den har så roliga funktioner. Roboten kan ta sig fram genom att gå och kan även ge ifrån sig ett dinosaurievrål och bitas. Men oroa dig inte, den bitar inte lika hårt som den riktiga T-rex gjorde när den levde.. :-) Dinosaurieroboten från Zuro Robo Alive finns i två olika färgkombinationer så at du kan välja din favorit. Den svarta smälter in i omgivningen och kan gömma sig för att smyga på sina byten, medan den orange har en stark signalfärg som varnar andra köttätare om att den inte är att leka med.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 700 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar