• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Brachiosaurus

Brachiosaurus dinosauriefigur

Här finns massvis med häftiga dinosauriefigurer av den coola Brachiosaurus med den karaktäristiska långa halsen. Brachiosaurus var en riktigt stor dinosaurie när den levde och den var växtätare. Vi erbjuder figurer av hållbara och tåliga material som är noga skulpterade och målade i vackra färger. Brachiosaurus finn...

Brachiosaurus dinosauriefigur

Här finns massvis med häftiga dinosauriefigurer av den coola Brachiosaurus med den karaktäristiska långa halsen. Brachiosaurus var en riktigt stor dinosaurie när den levde och den var växtätare. Vi erbjuder figurer av hållbara och tåliga material som är noga skulpterade och målade i vackra färger. Brachiosaurus finns här i flera olika färger eftersom forskare inte kunnat fastslå vilken färgsättning Brachiosaurus hade när den levde. Nu kan barnen samla på sina dinosauriefavoriter och bygga upp en spännande dinosaurievärld.

Brachiosaurus känner säkert många igen från Disney-filmen The Good Dinosaur, eller Den gode dinosaurien som den heter på svenska. Denna Brachiosaurus heter Arlo och han är med om et riktigt spännande äventyr tillsammans med sina dinosaurievänner och människopojken. Vi har den gode Arlo i form av ett mjukdjur som är så gosigt och roligt att leka med.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 450 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 15 av 15 artiklar