• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakstårta

Leksakstårta, leksaksmat tårtor och trätårtor som leksak i trä till barns lek från kända varumärken som Jabadabado, Kids Concept, Micki, Melissa and Doug, Tooky Toy med flera.

Leksakstårtor i trä är ju bara något barnen måste ha i sin samling av leksaksmat och låtsasmat. En leksaksmat tårta i trä med ljus och med fina dekorationer är ju så himl...

Leksakstårta, leksaksmat tårtor och trätårtor som leksak i trä till barns lek från kända varumärken som Jabadabado, Kids Concept, Micki, Melissa and Doug, Tooky Toy med flera.

Leksakstårtor i trä är ju bara något barnen måste ha i sin samling av leksaksmat och låtsasmat. En leksaksmat tårta i trä med ljus och med fina dekorationer är ju så himla fina att titta på och de "smakar" också såååå gott, mums! Barn gillar verkligen att leka att de serverar tårta och andra goda bakelser. Det är fantastiskt rolig låtsatsmat där man man bjuda mamma, pappa, syskon, vänner och släktingar på god fika. Till dessa underbara leksakstårtor kan man även servera gott kaffe och te med en leksaksservis som vi också har i vårt sortiment. Men tårtor som leksak kan man så klart också leka att man först bakar dem innan man serverar en fin liten tårtbit till sina gäster. De flesta leksakstårtor vi har är i trä och är väldigt fint målade och de har ett verklighetstroget utseende. De finns i färger som grönt, rosa, vitt, blått och en del tårtor har maränger, en ros, jordgubbar, apelsiner eller andra frukter som tillbehör på toppen. Många av leksakstårtorna har även ljus, så barnen kan leka att de blåser ut ljusen då leker att de fyller år. Till tårtorna medföljer också ofta en tårtspade, så man kan dela tårtan och lätt servera den på ett fat. Tårtorna är från märken som Jabadabado, Kids Concept, Micki, Melissa and Doug, Tooky Toy, Play Fun och Woodi World Toy. Vilken leksakstårta ska du välja? De är ju alla så fina och goda. Valet kanske mest handlar om vilken färg och gradering du vill ha. Oavsett vilken du väljer att köpa till ett bra pris på Leksakscity, så kommer du och barnet bli nöjda. För tårtorna är välgjorda och har en hög kvalitet och många timmars lek väntar med dessa underbara leksaksmat tårtor. Vi skickar också snabbt och så får du alltid öppet köp hos oss.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 225 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar