• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Dessert Leksaksmat

Leksaksmat fika, som leksakskakor, leksaksglass och leksaksgodis för barnens lekar, kan du köpa här från kända Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy, Melissa & Doug mm

Här finns verkligen så mycket smarrigt och gott till barnens roliga lek med leksaksmat. Med denna leksaksfika kan barnen leka att de bakar till familj eller vänner, eller att de är...

Leksaksmat fika, som leksakskakor, leksaksglass och leksaksgodis för barnens lekar, kan du köpa här från kända Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy, Melissa & Doug mm

Här finns verkligen så mycket smarrigt och gott till barnens roliga lek med leksaksmat. Med denna leksaksfika kan barnen leka att de bakar till familj eller vänner, eller att de är bagare eller konditor. De kan också leka att de jobbar i en glasskiosk eller på ett café. Här finns allt inom dessert så som leksaksfika, leksaksefterrätt, leksaksglass, leksakstårta, leksaksgodis, leksaksbakelser, leksakskakor och så klart ingredienser till bakning. Det finns även vackra uppläggningsfat, tårtfat, kakfat, servis, bricka, skärbräda, baktillbehör och bakredskap. Till denna goda fika kan du också köpa till en leksaksservis som du hittar här och även leksakskök som passar bra till dessa underbara bakelser, tårtor och kakor. Barnen verkligen gillar att leka med leksaksmat i trä eller plast. All leksaks fika och alla smaskig leksaksmat vi erbjuder är CE märkta och godkända leksaker, precis som alla andra leksaker som finns i vårt sortiment. De är väldigt välgjorda och respektive varumärke har verkligen tänkt till noga när de skapat denna läckra goda fika för barnens lek. Dess design, utformning och känsla gör att de ser verklighetstrogna ut. Vilket gör att leken så klart blir ännu roligare då barnen ska bjuda på en god fika med lite kaffe, te eller saft. Så köp leksakstårtorna, leksakskakorna i form av macarons, kanelbullar, muffins, semlor, dammsugarkaka och andra bakelser på Leksakscity. Du får alltid bra priser, öppet köp och snabb leverans, direkt hem till dig eller till närmsta utlämningsställe.

Jabadabado leksaksdessert och leksaksfika av trä med tillbehör

Superfina fikaleksaker i pastellfärger från varumärket Jabadabado. Här finns en massa glassar och barnen kan sälja dessa glassar från den fina glasskiosken eller från en glassvagn. Barnen kan även leka att de bakar tårta och kakor med dessa fina kökstillbehör och baktillbehör för barn. Jabadabado är ett mycket omtyckt varumärke och det är inte svårt att förstå varför deras leksaker är så omtyckta av både barn och föräldrar :-) De är nämligen så himla fina med harmoniska färger som är färgglada men ändå dova och lugna färgtoner. Det är verkligen fina träleksaker för barnen att leka med i sitt leksakskök eller att använda separat.

Här finns en glasskiosk och det finns även en glassvagn som både är tillverkade av gediget trämaterial. Från dessa kan barnen stå och sälja smarrig glass och annat gått till förbipasserande. Kanske kommer nalle och vill ha en melonglass med god topping, eller så kommer en docka och vill ha en somrig mjukglass. Glassvagnen är smidig och behändig. I glasskiosken kan barnen komponera ihop glassarna så att de faller kunden i smak och självklart finns det en leksaksfrys så att inte glassarna smälter. Att leka affär, kiosk och café kan verkligen ge barnen tillfälle att utveckla sin språkliga förmåga, speciellt om de leker tillsammans med någon annan. Då kan de samtala med varandra om vilken glass de önskar, om de vill ha topping, vad priset är, hur mycket pengar de ska få tillbaka samt mycket mer. Endast fantasin sätter gränser.

Här finns så mycket leksaksfika både kakor med kakfat, tårtor, kanelbullar i en ugnsform och macarons. Det finns också bekingredienser så som mjöl, sockor, smör, mjölk, ägg och kanel så att barnen kan leka att de bakar sina egna goa kakor.

Kids Concept leksaksfika i trä med fina tillbehör till leksakskök

Här finns glass i stora lass från Kids Concept! Mängder med olika sorters glass, topping och tillbehör. Här finner du även leksaksgodis, födelsedagstårtor och mycket mer. Kids Concept's leksaker inom efterrätt och dessert av trä har så fina färger och en lekfull design. Kids Concept är ett varumärke som erbjuder superfin leksaksfika och leksaksdessert som är tillverkade i trä. Här finns svalkande glass, klassiska kakor, smarrigt godis, fantastiska bakelser och födelsedagstårtor med ljus. Barnen kan leka att någon fyller år och sjunga födelsedagssånger samt ställa fram en smarrig tårta med födelsedagsljus. Här finns även fina tillbehör så som uppläggningsfat för kakor och fina ställ för glassar så att barnen kan leka café. 

Micki leksakstårta, prinsesstårta och träbakelser

Vad sägs om en leksaksprinsesstårta från Micki? Micki är ett välkänt svenskt varumärke som har god kvalitet som högsta prioritet under leksakstillverkningen. Det är så roligt att leka med dessa desserter som är tillverkade av trä. Många barn tycker att det är så roligt att servera fika och låtsas att de häller upp rykande hett kaffe. Micki har gedigna leksaker av olika slag och här finns smarrig leksaksfika som är tillverkat av trä. Här finns en jättefin prinsesstårta med tillhörande tårtfat och tårtspade. Med denna kan barnen ge en stor bit tårta till nalle, en bit till sig själv och kanske vill föräldrarna också smaka på den goda tårtan. Från Micki finns också smarriga bakelser som barnen kan sätta ihop och kombinera på många olika sätt.

Tooky Toy dessertset, leksakstårta och leksaksfika i trä att leka med för barnen

Träleksaker från Tooky Toy är en storfavorit hos barnen. Här finns flera set där det både ingår leksaksfika, leksaksdessert samt tillbehör som exempelvis finfina uppläggningsfat. Nu kan barnen baka kakor och bjuda på fika, kanske kan det bli en picknick utomhus? :-) Tooky Toy tillverkar leksakfika och leksakskakor i trä av god kvalitet och i fina färger. Här finns vårt sortiment av leksaksfika, leksaksdessert och leksaksefterrätt från Tooky Toy. Det är färgglatt och har härlig design med detaljer. Här finns tårtor med olika topping och fyllning, teservis med god fika, kakfat med smarriga kakor och en skärbräda med bakelser som kan delas med den medföljande leksakskniven av trä. Att leka med leksaksfika är ju så roligt för barnen. De kan leka att de bakar och förbereder fikat genom att dela det på skärbrädan, sedan kan de duka upp den smarriga fikan på ett kakfat, tårtfat eller den fina brickan. Sedan kan fikagästerna anlända. Kanske blir det någon familjemedlem som vill komma på fika eller så kanske det blir gosedjuren eller nallen som barnen kan bjuda på fika.

Woodi World Toy set med leksaksdesserter och leksaksefterrätt

Härliga set med fint leksaksfika och leksaksdesserter som är tillverkade av trä. Seten innehåller massor av gott leksaksfika av alla de slag samt tillbehör så som förvaringslåda, servis, assiett med mera. Barnen kan leka fik och bageri eller leka att de bjuder familjen eller gosedjuren och dockorna på gott leksaksfika. Det blir en mysig stund med te, kaffe, goda kakor och bakelser med mera. Här finns härliga godsaker från det fina varumärket Woodi World Toy. Denna leksaksfika och dessert är tillverkat i gediget trä med vackra färger och bakelser i fina former. Flera av dessa kakor och bakverk består av flera delar som sitter ihop med kardborreband och som kan delas med hjälp av en leksakskniv. Det finns set med massor av gott fika som barnen kan duka fram och bjuda på. Dessa set levereras med fina förvaringslådor som också dessa är tillverkade av trä. Smidigt och praktiskt med en fin förvaringslåda att lägga alltsammans i mellan varje lektillfälle. Barnen kan även leka att denna låda är en kassa när de leker affär, café, bageri med mera.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 750 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 24 av 24 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 24 av 24 artiklar