• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggsatser Dinosaurier

Byggsatser i form av dinosauriefigurer, roliga dinosauriebyggsater till barn

Med dessa fina byggsatser som också kallas för 3D pussel, av dinosaurier kan barn sitta och pyssla och bygga sin egna dinosaurie. Byggmodellerna finna i både plywood och i metall. Det medföljer så klart bruksanvisningar till alla byggsatserna och det är verkligen uppsk...

Byggsatser i form av dinosauriefigurer, roliga dinosauriebyggsater till barn

Med dessa fina byggsatser som också kallas för 3D pussel, av dinosaurier kan barn sitta och pyssla och bygga sin egna dinosaurie. Byggmodellerna finna i både plywood och i metall. Det medföljer så klart bruksanvisningar till alla byggsatserna och det är verkligen uppskattade leksaker bland barnen. Träbyggsatser finns i dinosaurier som T-Rex, Triceratops, Stegosaurus och Parasaurolophus. T-Rex som är en förkortning på tyrannosaurus rex var en köttätande dinosaurie, en riktig härskare på sin tid som alla växtätande dinosaurier fruktade. Triceratops, Stegosaurus och Parasaurolophus var växtätande dinosaurier som levde på blandad vegetation.

Det finns även byggsatser i metall från märket Tronico, superfina byggsatser där barnen skruvar ihop metallbitar med skruv och mutter. När barnen byggt färdigt sin dinosauriebyggsats kan de måla den om den vill i önskade färger. Sedan passar den fint i hylland som prydnad. Om man limmar ihop byggsatserna i trä, så håller de även till att leka med. Byggsatserna i metall är mer tåliga och är inga som helst problem att leka med. Även dinosaurierna i metall kan man så klart måla i fina färger, för att göra dem ännu mer levande.

Köp er dinosauriebyggsats på Leksakscity så får ni en rolig leksak som barnen kan leka med i timme efter timme. När barnen sitter och pysslar med dessa byggsatser så övar de även på sin finmotorik och sitt logiska tänkande, vilken del passar var och vilka delar hör ihop. Det är helt enkelt fantastiskt roliga leksaker för barnen.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 450 kr

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar