• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dolls World

Dockor och docktillbehör från Dolls World

Dessa dockor är helt fantastiska. Dolls World är ett märke som kommer ifrån England och deras fina dockor säljs över hela Europa. Företaget som äger varumärket Dolls World har tillverkat leksaker sedan 1948, vilket gör att de verkligen har mycket erfarenhet av att tillverka kvalitativa dockor med rätt ma...

Dockor och docktillbehör från Dolls World

Dessa dockor är helt fantastiska. Dolls World är ett märke som kommer ifrån England och deras fina dockor säljs över hela Europa. Företaget som äger varumärket Dolls World har tillverkat leksaker sedan 1948, vilket gör att de verkligen har mycket erfarenhet av att tillverka kvalitativa dockor med rätt material och design. Vissa av dockorna har medföljande tillbehör som doktorsset, nappar, potta osv. Vi erbjuder ett komplett sortiment runt Dolls World. Vi har alla dockor som finns i lager. Vi utökar även med tillbehör kontinuerligt. Så håll utkik efter mer härliga docktillbehör. Dessa dockor passar utmärkt till alla våra dockvagnar.

Att leka med dockor är så roligt och något som många barn uppskattar. Det är ofta känslan att ta hand om någon och att få vara stor för en stund. Barnen kan leka att de är mamma, pappa, storasyster, storebror, mor-eller farförälder till dockan. Eller kanske är de barnvakt. Sedan kan barnen leka att de ger dockan mat, ger nappen när dockan är ledsen och köra omkring dockan i en dockvagn när det är dags att sova. Det blir verkligen en mysig och givande lek.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 550 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 18 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar