• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Jovi

Leklera, Plastilina, Patmache, ansiktsmålning. Jovi 80 år i branschen

Jovi är ett riktigt fint varumärke från Spanien och de erbjuder leklera, modellera och ansiktsmålning med mera. Jovi är specialiserade på leksaker inom kreativitet, skapande och konst. Jovi har tillverkat sina leksaker i 80 år och det gör att de har massvis med erfarenhet ino...

Leklera, Plastilina, Patmache, ansiktsmålning. Jovi 80 år i branschen

Jovi är ett riktigt fint varumärke från Spanien och de erbjuder leklera, modellera och ansiktsmålning med mera. Jovi är specialiserade på leksaker inom kreativitet, skapande och konst. Jovi har tillverkat sina leksaker i 80 år och det gör att de har massvis med erfarenhet inom branschen. De vet precis vilka ingredienser som är bra att använda, hur konsistensen på färg och lera blir perfekt, hur man tillverkar roliga och kreativa saker för barn helt enkelt.

Företaget grundades av vännerna José Salvador och Vicente Tejedo i Barcelona. Det hela började med att de tillverkade färgpennor för användning i skolan. Pennorna hade formen av hexagon och de levererades i en pappersförpackning. Detta var år 1939. Namnet Jovi kommer från de båda vännernas första bokstäver i deras namn. Efter att de drivit företaget hemma några år så flyttar Jovi till en lokal i Barcelona. I lokalen har de både fabrik och kontor. De uppfinner tillsammans en helt ny maskin som har nya system och processer för tillverkningen och det gör att det går mycket snabbare och blir då effektivare. År 1964 tillverkades den första lekleran Plastilina som än idag är en storsäljare. Företaget expanderar hela tiden till fler länden och på 1970-talet byggdes en ny fabrik med den allra bästa utrustningen som behövs för tillverkningen.  År 1983 tog nästa generation över företaget och de utvecklade och tillverkade då nya produktkategorier så som ansiktsfärg och modellera med mera. Jovi är idag världsledande inom detta område och de har försäljning av sina produkter i mer än 80 länder.

Vi har alltid ett enormt lager på dessa produkter för vi vet att de är riktigt populära bland barnen. Nedan finner du alla våra härliga produkter från Jovi. Med Jovi leklera kan barnen och även vuxna för all del, bygga olika skapelser och figurer. En rolig aktivitet att göra tillsammans. Det finns flera storlekar på förpackningarna med leklera och leran finns i många härliga färger. Barnen kommer säkerligen bygga massvis med fina kreationer av denna lera. Vi erbjuder också fina stansformar så barnen kan både skapa fritt med leran och göra figurer med stansformarna. Det finns formar med figurer och det finns även verktyg så att barnen kan göra olika mönster med mera i leran.

Patmache modellera från Jovi

Patmache är en superrolig modellera från Jovi. Barnen kan skapa fritt med leran och de kan även täcka en form med lera. Formen kan enkelt klippas till av exempelvis kartong eller papp. Sedan kan barnen klä in formen med leran. Det som är så smidigt med Patmache är att den lufttorkar inom 24 timmar. På så sätt slipper du använda en varm ugn som det finns risk att barnen kan bränna sig på. På så sätt kan barnen även skapa med leran på egen hand utan att be om hjälp av en vuxen. Leran finns i flera nyanser och de färdiga kreationerna kan också målas med färger om så önskas. Patmache är smidig att använda och klibbar inte. Leran Patmache levereras klar att använda. Supersmidigt och barnen tycker verkligen om denna lera. Det är så roligt att få skapa med händerna. Patmache tillverkas av Jovi som har funnits i branschen i hela 80 års tid. De har mycket erfarenhet inom området lera och andra pysselmaterial och tillbehör.

Från Jovi erbjuder vi både Plastilina, leklera samt Patmache modellera. Fördelen med Plastilina är att den inte torkar ut. Barnen kan använda den om och om igen utan att den förlorar sin form och elasticitet. Plastilina klibbar inte och den är enkel att forma. Plastilina är tillverkad av växtprodukter och innehåller därför inga skadliga ämnen.

Leklera soft dough är smidig i konsistensen och lättarbetar samt kan gjutas. Om barnen vill göra figurer som stelnar så är Patmache toppen. Barnen kan göra figurer och sedan lufttorka dessa i 24 timmar utan att använda varma ugnar. Det går även fint att sedan måla figurerna i färger som barnen gillar. Att leka med lera är mycket roligt och utvecklande. Barnen kan få utlopp för sin kreativitet genom att skapa. Även motoriken stimuleras genom att skapa med leran. Att få använda händerna och skapa fritt utifrån sina sinnen är verkligen rogivande och härligt.

Ansiktsmålning är ju även det alltid lika populärt, vem gillar inte att måla sig som tex. en katt eller varför inte som en tiger..  arrrggghh! Roliga set med ansiktsfärger och kritor för ansiktsmålning. Perfekt för utklädning och till maskeraden.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 82 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 82 artiklar