• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Jovi

Leklera, Plastilina, Patmache, ansiktsmålning. Jovi 80 år i branschen

Jovi är ett riktigt fint varumärke från Spanien och de erbjuder leklera, modellera och ansiktsmålning med mera. Jovi är specialiserade på leksaker inom kreativitet, skapande och konst. Jovi har tillverkat sina leksaker i 80 år och det gör att de har massvis med erfarenhet inom branschen. De vet precis vilka ingredienser som är bra att använda, hur konsistensen på färg och lera blir perfekt, hur man tillverkar roliga och kreativa saker för barn helt enkelt.

Företaget grundades av vännerna José Salvador och Vicente Tejedo i Barcelona. Det hela började med att de tillverkade färgpennor för användning i skolan. Pennorna hade formen av hexagon och de levererades i en pappersförpackning. Detta var år 1939. Namnet Jovi kommer från de båda vännernas första bokstäver i deras namn. Efter att de drivit företaget hemma några år så flyttar Jovi till en lokal i Barcelona. I lokalen har de både fabrik och kontor. De uppfinner tillsammans en helt ny maskin som har nya system och processer för tillverkningen och det gör att det går mycket snabbare och blir då effektivare. År 1964 tillverkades den första lekleran Plastilina som än idag är en storsäljare. Företaget expanderar hela tiden till fler länden och på 1970-talet byggdes en ny fabrik med den allra bästa utrustningen som behövs för tillverkningen.  År 1983 tog nästa generation över företaget och de utvecklade och tillverkade då nya produktkategorier så som ansiktsfärg och modellera med mera. Jovi är idag världsledande inom detta område och de har försäljning av sina produkter i mer än 80 länder.

Vi har alltid ett enormt lager på dessa produkter för vi vet att de är riktigt populära bland barnen. Nedan finner du alla våra härliga produkter från Jovi. Med Jovi leklera kan barnen och även vuxna för all del, bygga olika skapelser och figurer. En rolig aktivitet att göra tillsammans. Det finns flera storlekar på förpackningarna med leklera och leran finns i många härliga färger. Barnen kommer säkerligen bygga massvis med fina kreationer av denna lera. Vi erbjuder också fina stansformar så barnen kan både skapa fritt med leran och göra figurer med stansformarna. Det finns formar med figurer och det finns även verktyg så att barnen kan göra olika mönster med mera i leran.

Från Jovi erbjuder vi både Plastilina, leklera samt Patmache modellera med mera.

Ansiktsfärg för målning i ansiktet

Barnen kan göra egna ansiktsmålningar med denna ansiktsfärg. Superkul när det är dags att klä ut sig när man leker där hemma samt även vid högtider som påsk när barnen vill måla sig som en påskhare eller kyckling, eller vid halloween när barnen klär ut sig till häxa, vampyr, spöka med mera. Ansiktsmålning är alltid lika populärt, vem gillar inte att måla sig som tex. en katt eller varför inte som en tiger..  arrrggghh! Roliga set med ansiktsfärger och kritor för ansiktsmålning. Perfekt för utklädning och till maskeraden.

Modellera plastilina med 15-50 gram lera per förpackning

Plastilina modellera är en lera som både barn och vuxna enkelt kan använda för att skapa figurer av alla de slag. De finns i massvis med fina färger. Det speciella med plastilina är dess förmåga att inte torka ut. På så sätt kan den användas om och om igen, superpraktiskt! Här finns lera som är förpackad med 15-50 gram per paket. Smidigt om man vill göra lite mindre figurer av varje färg eller behöver lite mindre volym lera av vardera färg. Leran säljs i paket om mellan 6-30 stycken á 15-50 gram. Leran finns även i pastellfärger och neonfärger.

Plastilina modellera med 150 gram per förpackning

Den omtyckta och praktiska modelleran plastilina kan användas om och om igen då den inte torkar ut. Här finner du plastilina med förpackningar om 150 gram. Perfekt för att göra lite större figurer. Leran säljs i set om 5, 10 eller 15 stycken förpackningar á 150 gram som finns i många fina färger och nyanser. Plastilina är såklart giftfri och helt säker att använda för både barn och vuxna.

Plastilina lera med 350 gram per förpackning

Modellera plastilina som är helt giftfri och säker att använda torkar inte ut och kan därmed användas många gånger. Smidig modellera som är enkel att skapa med för såväl stora som små. Här finner du modellera som är förpackade med 350 gram i varje och de kan beställas var för sig eller i set med 15 stycken förpackningar á 350 gram. Fördelen med Plastilina är att den inte torkar ut. Barnen kan använda den om och om igen utan att den förlorar sin form och elasticitet. Plastilina klibbar inte och den är enkel att forma. Plastilina är tillverkad av växtprodukter och innehåller därför inga skadliga ämnen.

Soft dough blandiver leklera från Jovi

En smidig leklera som enkelt formas till figurer och allt som man vill skapa med leran. Ett kreativt material som är så roligt att skapa med då den också kan gjutas. Leran är självklart giftfri och säker att använda. Lekleran soft dough blandiver finns i många färger och nyanser. Leklera soft dough är smidig i konsistensen och lättarbetar samt kan gjutas. Om barnen vill göra figurer som stelnar så är Patmache toppen. Barnen kan göra figurer och sedan lufttorka dessa i 24 timmar utan att använda varma ugnar. Det går även fint att sedan måla figurerna i färger som barnen gillar. Att leka med lera är mycket roligt och utvecklande. Barnen kan få utlopp för sin kreativitet genom att skapa. Även motoriken stimuleras genom att skapa med leran. Att få använda händerna och skapa fritt utifrån sina sinnen är verkligen rogivande och härligt.

Färgpennor, vattenfärg, fingerfärg för barnen att måla med

Barnen kan rita och måla teckningar med ritpennor av trä från Jovi som finns i många färger. Vi erbjuder också vattenfärg och även fingerfärg som är en rolig hobbyfärg för barnen att måla med. Här finner du även tillbehörs-kit med schabloner, stämplar och rullar som kan rullas i färg. 

Set med leklera och roliga tillbehör för att skapa med leran

Här finns roliga set som innehåller både leklera som exempelvis plastilina eller soft dough, samt redskap för att forma leran. Redskap som exempelvis spatlar att forma med, formar att skapa figurer med, kavel, pressverktyg med mera.

Verktyg för att forma lera

Med verktyg för lera blir det enklare att forma leran som man vill ha den. Här finns pressverktyg för att skapa smala korvar av leran, det finns en sax som är anpassar för att klippa i lera, modelleringsverktyg som plastknivar att forma och dela leran med, plastkavel för att kavla ut leran platt och fin, mönstervalsar för att skapa häftiga mönster i leran med mera.

Stansformar i olika former

Vi erbjuder stansformar inom olika teman som siffror, geometriska figurer, frukt, bokstäver och som föreställer olika djur. Barnen kan kavla ut leran och sedan trycka dit stansformar för att skapa figurer, nästan som att baka pepparkakor. En rolig aktivitet för hela familjen.

Patmache modellera från Jovi

Patmache är en superrolig modellera från Jovi. Barnen kan skapa fritt med leran och de kan även täcka en form med lera. Formen kan enkelt klippas till av exempelvis kartong eller papp. Sedan kan barnen klä in formen med leran. Det som är så smidigt med Patmache är att den lufttorkar inom 24 timmar. På så sätt slipper du använda en varm ugn som det finns risk att barnen kan bränna sig på. På så sätt kan barnen även skapa med leran på egen hand utan att be om hjälp av en vuxen. Leran finns i flera nyanser och de färdiga kreationerna kan också målas med färger om så önskas. Patmache är smidig att använda och klibbar inte. Leran Patmache levereras klar att använda. Supersmidigt och barnen tycker verkligen om denna lera. Det är så roligt att få skapa med händerna. Patmache tillverkas av Jovi som har funnits i branschen i hela 80 års tid. De har mycket erfarenhet inom området lera och andra pysselmaterial och tillbehör.

Ansiktsfärger från Jovi

Jovi är ett spanskt företag som tillverkar bland annat ansiktsfärg för ansiktsmålning. Företaget grundades år 1939 och har tillverkat ansiktsfärger sedan 1983. De tillverkar alltid kvalitativa produkter som har hög kvalitet och standard. I vårt sortiment finns färger i ett flertal kulörer och i flera av seten medföljer pensel att måla med. Färgerna är smidiga att applicera då de är krämiga och inget vatten behöver tillsättas. Det finns även kritor som används för ansiktsmålning. Färgerna kan användas i ansiktet för att måla fina mönster eller klä ut sig till ett djur, häxa, monster eller något annat skoj inför maskeraden med mera.

Leklera, Plastilina, Patmache, ansiktsmålning. Jovi 80 år i branschen

Jovi är ett riktigt fint varumärke från Spanien och de erbjuder leklera, modellera och ansiktsmålning med mera. Jovi är specialiserade på leksaker inom kreativitet, skapande och konst. Jovi har tillverkat sina leksaker i 80 år och det gör att de har massvis med erfarenhet inom branschen. De vet precis vilka ingredienser som är bra att använda, hur konsistensen på färg och lera blir perfekt, hur man tillverkar roliga och kreativa saker för barn helt enkelt.

Företaget grundades av vännerna José Salvador och Vicente Tejedo i Barcelona. Det hela började med att de tillverkade färgpennor för användning i skolan. Pennorna hade formen av hexagon och de levererades i en pappersförpackning. Detta var år 1939. Namnet Jovi kommer från de båda vännernas första bokstäver i deras namn. Efter att de drivit företaget hemma några år så flyttar Jovi till en lokal i Barcelona. I lokalen har de både fabrik och kontor. De uppfinner tillsammans en helt ny maskin som har nya system och processer för tillverkningen och det gör att det går mycket snabbare och blir då effektivare. År 1964 tillverkades den första lekleran Plastilina som än idag är en storsäljare. Företaget expanderar hela tiden till fler länden och på 1970-talet byggdes en ny fabrik med den allra bästa utrustningen som behövs för tillverkningen.  År 1983 tog nästa generation över företaget och de utvecklade och tillverkade då nya produktkategorier så som ansiktsfärg och modellera med mera. Jovi är idag världsledande inom detta område och de har försäljning av sina produkter i mer än 80 länder.

Vi har alltid ett enormt lager på dessa produkter för vi vet att de är riktigt populära bland barnen. Nedan finner du alla våra härliga produkter från Jovi. Med Jovi leklera kan barnen och även vuxna för all del, bygga olika skapelser och figurer. En rolig aktivitet att göra tillsammans. Det finns flera storlekar på förpackningarna med leklera och leran finns i många härliga färger. Barnen kommer säkerligen bygga massvis med fina kreationer av denna lera. Vi erbjuder också fina stansformar så barnen kan både skapa fritt med leran och göra figurer med stansformarna. Det finns formar med figurer och det finns även verktyg så att barnen kan göra olika mönster med mera i leran.

Från Jovi erbjuder vi både Plastilina, leklera samt Patmache modellera med mera.

Ansiktsfärg för målning i ansiktet

Barnen kan göra egna ansiktsmålningar med denna ansiktsfärg. Superkul när det är dags att klä ut sig när man leker där hemma samt även vid högtider som påsk när barnen vill måla sig som en påskhare eller kyckling, eller vid halloween när barnen klär ut sig till häxa, vampyr, spöka med mera. Ansiktsmålning är alltid lika populärt, vem gillar inte att måla sig som tex. en katt eller varför inte som en tiger..  arrrggghh! Roliga set med ansiktsfärger och kritor för ansiktsmålning. Perfekt för utklädning och till maskeraden.

Modellera plastilina med 15-50 gram lera per förpackning

Plastilina modellera är en lera som både barn och vuxna enkelt kan använda för att skapa figurer av alla de slag. De finns i massvis med fina färger. Det speciella med plastilina är dess förmåga att inte torka ut. På så sätt kan den användas om och om igen, superpraktiskt! Här finns lera som är förpackad med 15-50 gram per paket. Smidigt om man vill göra lite mindre figurer av varje färg eller behöver lite mindre volym lera av vardera färg. Leran säljs i paket om mellan 6-30 stycken á 15-50 gram. Leran finns även i pastellfärger och neonfärger.

Plastilina modellera med 150 gram per förpackning

Den omtyckta och praktiska modelleran plastilina kan användas om och om igen då den inte torkar ut. Här finner du plastilina med förpackningar om 150 gram. Perfekt för att göra lite större figurer. Leran säljs i set om 5, 10 eller 15 stycken förpackningar á 150 gram som finns i många fina färger och nyanser. Plastilina är såklart giftfri och helt säker att använda för både barn och vuxna.

Plastilina lera med 350 gram per förpackning

Modellera plastilina som är helt giftfri och säker att använda torkar inte ut och kan därmed användas många gånger. Smidig modellera som är enkel att skapa med för såväl stora som små. Här finner du modellera som är förpackade med 350 gram i varje och de kan beställas var för sig eller i set med 15 stycken förpackningar á 350 gram. Fördelen med Plastilina är att den inte torkar ut. Barnen kan använda den om och om igen utan att den förlorar sin form och elasticitet. Plastilina klibbar inte och den är enkel att forma. Plastilina är tillverkad av växtprodukter och innehåller därför inga skadliga ämnen.

Soft dough blandiver leklera från Jovi

En smidig leklera som enkelt formas till figurer och allt som man vill skapa med leran. Ett kreativt material som är så roligt att skapa med då den också kan gjutas. Leran är självklart giftfri och säker att använda. Lekleran soft dough blandiver finns i många färger och nyanser. Leklera soft dough är smidig i konsistensen och lättarbetar samt kan gjutas. Om barnen vill göra figurer som stelnar så är Patmache toppen. Barnen kan göra figurer och sedan lufttorka dessa i 24 timmar utan att använda varma ugnar. Det går även fint att sedan måla figurerna i färger som barnen gillar. Att leka med lera är mycket roligt och utvecklande. Barnen kan få utlopp för sin kreativitet genom att skapa. Även motoriken stimuleras genom att skapa med leran. Att få använda händerna och skapa fritt utifrån sina sinnen är verkligen rogivande och härligt.

Färgpennor, vattenfärg, fingerfärg för barnen att måla med

Barnen kan rita och måla teckningar med ritpennor av trä från Jovi som finns i många färger. Vi erbjuder också vattenfärg och även fingerfärg som är en rolig hobbyfärg för barnen att måla med. Här finner du även tillbehörs-kit med schabloner, stämplar och rullar som kan rullas i färg. 

Set med leklera och roliga tillbehör för att skapa med leran

Här finns roliga set som innehåller både leklera som exempelvis plastilina eller soft dough, samt redskap för att forma leran. Redskap som exempelvis spatlar att forma med, formar att skapa figurer med, kavel, pressverktyg med mera.

Verktyg för att forma lera

Med verktyg för lera blir det enklare att forma leran som man vill ha den. Här finns pressverktyg för att skapa smala korvar av leran, det finns en sax som är anpassar för att klippa i lera, modelleringsverktyg som plastknivar att forma och dela leran med, plastkavel för att kavla ut leran platt och fin, mönstervalsar för att skapa häftiga mönster i leran med mera.

Stansformar i olika former

Vi erbjuder stansformar inom olika teman som siffror, geometriska figurer, frukt, bokstäver och som föreställer olika djur. Barnen kan kavla ut leran och sedan trycka dit stansformar för att skapa figurer, nästan som att baka pepparkakor. En rolig aktivitet för hela familjen.

Patmache modellera från Jovi

Patmache är en superrolig modellera från Jovi. Barnen kan skapa fritt med leran och de kan även täcka en form med lera. Formen kan enkelt klippas till av exempelvis kartong eller papp. Sedan kan barnen klä in formen med leran. Det som är så smidigt med Patmache är att den lufttorkar inom 24 timmar. På så sätt slipper du använda en varm ugn som det finns risk att barnen kan bränna sig på. På så sätt kan barnen även skapa med leran på egen hand utan att be om hjälp av en vuxen. Leran finns i flera nyanser och de färdiga kreationerna kan också målas med färger om så önskas. Patmache är smidig att använda och klibbar inte. Leran Patmache levereras klar att använda. Supersmidigt och barnen tycker verkligen om denna lera. Det är så roligt att få skapa med händerna. Patmache tillverkas av Jovi som har funnits i branschen i hela 80 års tid. De har mycket erfarenhet inom området lera och andra pysselmaterial och tillbehör.

Ansiktsfärger från Jovi

Jovi är ett spanskt företag som tillverkar bland annat ansiktsfärg för ansiktsmålning. Företaget grundades år 1939 och har tillverkat ansiktsfärger sedan 1983. De tillverkar alltid kvalitativa produkter som har hög kvalitet och standard. I vårt sortiment finns färger i ett flertal kulörer och i flera av seten medföljer pensel att måla med. Färgerna är smidiga att applicera då de är krämiga och inget vatten behöver tillsättas. Det finns även kritor som används för ansiktsmålning. Färgerna kan användas i ansiktet för att måla fina mönster eller klä ut sig till ett djur, häxa, monster eller något annat skoj inför maskeraden med mera.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 600 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 41 av 41 artiklar