• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Jamara

Jamara elfordon som elfyrhjulingar, eltraktorer och radiostyrda leksaker som radiostyrda bilar

Jamara är välkända för deras radiostyrda leksaker och för deras elfordon som barnen själva kan köra. Det är ett tyskt företag som startade 1973 och är helt specialiserade på leksaker av hög kvalitet. Leksakerna har en snygg design, bra funktioner och ...

Jamara elfordon som elfyrhjulingar, eltraktorer och radiostyrda leksaker som radiostyrda bilar

Jamara är välkända för deras radiostyrda leksaker och för deras elfordon som barnen själva kan köra. Det är ett tyskt företag som startade 1973 och är helt specialiserade på leksaker av hög kvalitet. Leksakerna har en snygg design, bra funktioner och optimal prestanda. Vi erbjuder stora delar av Jamaras sortiment och har därför ett mycket nära samarbete med dem. Deras elfyrhjulingar och eltraktorer är två väldigt populära leksaker för barn. Likaså alla deras fina radiostyrda leksaker i form av grävmaskiner, lastbilar och bilar. Det finns även interaktiva robotar, djur och leksaksbilar med ljud i deras sortiment.

Jamara är ett äkta familjeföretag i andra generationen där man tillverkar och säljer leksaker av högsta kvalitet. Det är ett välskött familjebolag som värnar om sina anställda och om sina kunder som finns över hela världen. De är specialiserade på fordon som barnen själva kan köra och radiostyrda leksaker och just därför har Leksakscity valt att jobba med Jamare kring dessa leksaker. Vi tillhandahåller stora delar av Jamaras sortiment och ger dig som kund bra priser och snabba leveranser.

Arbetsfordon

Entreprenadfordon och arbetsfordon som grävmaskin, lyftkran, hjullastare, lastmaskin, dumper med mera. Dessa leksaksfordon är radiostyrda med fjärrkontroll. Fina modeller av fordon som barnen kan styra och köra omkring. Barnen kan leka att de ska bygga, lasta material och frakta saker med dessa roliga fordon. massor med skoj inom bygg och anläggning. 

Bilar radiostyrda

Ett brett utbud av radiostyrda leksaksbilar som styrs med fjärrkontroll. Både personbilar, sportbilar och terrängbilar. Med personbilar kan barnen ha en likadan bil som sina föräldrar, eller kanske någon annan häftig bil. Med en RC sportbil kan barnen gasa omkring och glida runt. De har riktigt coola funktioner och så lyxig design. De liknar verkligen originalbilarna från samma märken. Terrängbilarna är tillverkade för att kunna köra i terräng och har en bra design med stora däck och stänkskydd. Flera av dem går riktigt fort. De radiostyrda bilarna från Jamara har olika maxhastighet så att ni kan välja den bil som lämpar sig för barnens ålder. Att köra radiostyrda bilar är skoj för både stora och små.

Radiostyrda båtar

Radiostyrda båtar är verkligen extra kul. De kan köras på både havet, i sjön eller annat vatten utomhus och de kan även köras i en pool exempelvis. Några guppar lugnt framåt på vattnet medan andra färdas supersnabbt. Riktigt roliga att styra med fjärrkontrollen. Kanske ska ni åka ut med en riktig båt och då kan barnen ha med sig sin modellbåt och köra omkring den på vattnet.

Leksaksbilar Die-Cast

Vi har många bilmärken och bilmodeller som die-cast leksaksbilar för barnens lek. Många kände märken som Mercedes, Porsche, Volkswagen. Klassiska bilmodeller, sportbilar, racingbilar med mera. Finns i flera skalor som 1:30, 1:32 och 1:64. Många av bilarna har roliga funktioner som lyse och öppningsbara dörrar.

Drönare

Drönare för barn i olika åldrar och även för vuxna. Finns i flera prisklasser och med många häftiga funktioner. Välj en som passar dig och och se den lyfta över marken, högt upp i luften. Finns med flera olika sorters styrning via fjärrkontroll.

Elfordon till barn

Dessa fordon är lagom stora för barnen att sitta på och köra omkring med. De går på el och barnen kan gasa med pedalen för att ta sig framåt. Fordonen är anpassade för barns körning och är därför mycket enkla att köra. De är såklart även säkra för barnen och funktioner som mjukstart förenklar körningen. Här finner du många typer av fordon som bilar, fyrhjulingar, eltraktorer och elmotorcyklar med många roliga funktioner och häftig design. Drivs av 6 eller 12 volts batteri som enkelt laddas upp igen och igen. Roliga fordon att köra med på uteplatsen, på en asfaltsplan eller liknande.

Helikopter radiostyrt

Radiostyrda helikoptrar och flygplan som kan flygas högt upp i luften. Styr med medföljande fjärrkontroll. Leksakshelikoptrar som passar för de äldre barnen, ungdomar och vuxna. Superhäftiga och roliga att köra. De har många funktioner och olika prestanda, klicka in för att läsa mer.

Djur radiostyrt

Radiostyrda leksaksdjur med roliga funktioner som att de kan ta sig framåt och göra ljud med mera. Här finner du både lantlevande djur som hund och vattenlevande djur som exempelvis ankor som kan följa med barnen till badet. De gör badstunden roligare både i badkar, pool och i utomhusbad. 

Monstertruck RC

Riktigt häftiga monstertrucks som är rejäla och hållbara för körning utomhus och i terräng. Riktigt rejäla däck och många av dem har fyrhjulsdrift och andra funktioner som lämpar sig perfekt till terrängkörning. Dessa kraftfulla leksaksfordon är lämpade för de äldre barnen och även för vuxna. Monstertruck finns med två olika sorters batteri, antingen Lipo eller NiMh. Klicka in för att läsa mer.

Traktorer radiostyrt

Jamara radiostyrda leksakstraktorer med fordonstillbehör som hövändare och kärror. Koppla på redskapen där bak så är det bara att ge sig ut på åkern och köra. Här finns flera olika traktorer som är modeller av traktormärken som ni säkerligen känner igen och även massor av roliga tillbehör till barnens bondgårdslek.

Lastbilar radiostyrda

Jamaras radiostyrda lastbilar från MAN och Mercedes är riktigt fina lastbilar för barnens lek. De finns i många olika modeller och med extra roliga funktioner. Vi har både timmerbilar, lastbilar med tippflak och många fler slags lastbilar. Styr med fjärrkontrollen, lek och lasta material på flaket.

Robotar interaktiva

Interaktiva leksaksrobotar och sportbilar som kan transformera sig till att bli robotar. Radiostyrda med fjärrkontroll och de har funktioner som att de kan ta sig framåt och göra ljud med mera.

Radiostyrda leksaksflygplan för barn och vuxna

Radiostyrt leksaksflygplan som lite äldre barn och vuxna kan köra. Det är så kul att se planet lyfta och sväva omkring i luften. Superrolig leksak som väcker lekfullheten till liv inom en. Flygplan med riktigt bra funktioner och dessutom är planet tillverkat i hållbara material.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 4300 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 251 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 251 artiklar