• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Siku

Siku leksaker och traktorer, lastbilar, maskiner, leksaksbilar till barn. Roliga leksaker för barnen att leka med. Köp Siku leksaker på Leksakscity.se. Siku Farmer, Siku Super, Siku Control, Siku World och Siku Racing är några av serierna som Siku kallar sina leksaksområden. Siku är en av tiderna mest kända varumärken inom leksaker för sina tr...

Siku leksaker och traktorer, lastbilar, maskiner, leksaksbilar till barn. Roliga leksaker för barnen att leka med. Köp Siku leksaker på Leksakscity.se. Siku Farmer, Siku Super, Siku Control, Siku World och Siku Racing är några av serierna som Siku kallar sina leksaksområden. Siku är en av tiderna mest kända varumärken inom leksaker för sina traktorer, lastbilar, leksaksbilar, skogsmaskiner, skördetröskor och radiostyrda leksaker och andra små fordon. De har även figurer och andra små tillbehör som är riktigt fina och detaljrika. Siku är perfekt för barnen att leka med och även som samlarobjekt för vuxna.

Vi erbjuder ett brett sortiment från Siku som ständigt utökas. Håll utkik efter nya produkter! Den radiostyrda grävmaskinen och den radiostyrda lastbilen är riktigt populära. De kostar en del = Ja. MEN de är av extremt hög kvalitet och känslan man får då man använder är den "är verklighetstrogen" man får verkligen känslan av att man sitter i den där maskinen och kör grus och sten :-) Dessa leksaker är bara ett måste för barn och vuxna som gillar entreprenad maskiner.

I Siku Farmer ingår leksakstraktorer och vagnar, kärror, rundbalspress, hövändare, boskapsvagn, växelplog och andra redskap är så klart några av favorit leksakerna från Siku.

Siku Super, där hittar vi leksakslastbilar, leksaksbilar, snöskotrar och fyrhjulingar med mera. Riktigt fina leksaker som även de är tillverkade i stål och är väldigt hållbara.

Siku Control serien innebär radiostyrda leksaker som traktorer, lastbilar och andra roliga leksaker.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 3500 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 247 artiklar
Visar 1 - 48 av 247 artiklar