• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Nikko

Radiostyrda bilar och flera RC-fordon från Nikko som superpopulära Velocitrax

Nikko R/C är en av världens största tillverkare av radiostyrda leksaker. Företaget grundades i Japan av Takeshi Hattori redan år 1958. Nikko har licenser för att tillverka leksaksfordon från varumärkena Ford, Volkswagen, Chevrolet, Porsche och många andra märken. Nikk...

Radiostyrda bilar och flera RC-fordon från Nikko som superpopulära Velocitrax

Nikko R/C är en av världens största tillverkare av radiostyrda leksaker. Företaget grundades i Japan av Takeshi Hattori redan år 1958. Nikko har licenser för att tillverka leksaksfordon från varumärkena Ford, Volkswagen, Chevrolet, Porsche och många andra märken. Nikko leksaker säljs över hela världen och är verkligen kända för sin höga kvalitet, funktioner och körglädje som deras leksaker ger.

En av de allra mest populära radiostyrda bilarna från Nikko är utan tvekan Nikko Velocitrax Electric. Denna leksaksbil har verkligen så grym design och den har till och med larver som den tar sig fram med. Det gör att det är en terrängbil som kan ta sig fram på ojämna underlag. Superkul att köra off road med denna coola RC bil. Rekommenderad från tre år och uppåt, men tro oss... denna radiostyrda bil kan verkligen väcka barnasinnet till liv :-)

Leksakscity, vi erbjuder utvalda leksaker från Nikko's sortiment. Vi har även batterier att köpa som tillbehör, klicka här.

Läs mer

Filter

Pris

325 kr - 700 kr

Rek. ålder

5 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar