• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Nikko

Radiostyrda bilar och flera RC-fordon från Nikko

Nikko R/C är en av världens största tillverkare av radiostyrda leksaker. Företaget grundades i Japan av Takeshi Hattori redan år 1958. Nikko har licenser för att tillverka leksaksfordon från varumärkena Ford, Volkswagen, Chevrolet, Porsche och många andra märken. Nikko leksaker säljs över hela vär...

Radiostyrda bilar och flera RC-fordon från Nikko

Nikko R/C är en av världens största tillverkare av radiostyrda leksaker. Företaget grundades i Japan av Takeshi Hattori redan år 1958. Nikko har licenser för att tillverka leksaksfordon från varumärkena Ford, Volkswagen, Chevrolet, Porsche och många andra märken. Nikko leksaker säljs över hela världen och är verkligen kända för sin höga kvalitet, funktioner och körglädje som deras leksaker ger.

En av de allra mest populära radiostyrda bilarna från Nikko är utan tvekan Nikko Velocitrax Electric. Denna leksaksbil har verkligen så grym design och den har till och med larver som den tar sig fram med. Det gör att det är en terrängbil som kan ta sig fram på ojämna underlag. Superkul att köra off road med denna coola RC bil. Rekommenderad från tre år och uppåt, men tro oss... denna radiostyrda bil kan verkligen väcka barnasinnet till liv :-)

Leksakscity, vi erbjuder utvalda leksaker från Nikko's sortiment. Vi har även batterier att köpa som tillbehör, klicka här.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

225 kr - 650 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Visar 1 - 11 av 11 artiklar