• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Carrera

Bilbanor från Carrera som Carrera GO och Carrera First och flera andra kollektioner av bilbanor

Carrera Toys är en av världens mest kända tillverkare av bilbanor för barn. Deras bilbanor säljs över hela världen och håller absolut toppkvalitet. En av de mest populära bilbanorna är en bilbaneserie som kallas Carrera GO och Carrera First. Deras hu...

Bilbanor från Carrera som Carrera GO och Carrera First och flera andra kollektioner av bilbanor

Carrera Toys är en av världens mest kända tillverkare av bilbanor för barn. Deras bilbanor säljs över hela världen och håller absolut toppkvalitet. En av de mest populära bilbanorna är en bilbaneserie som kallas Carrera GO och Carrera First. Deras huvudkontor ligger i Österrike där det en gång i tiden startade. Carrera-fabriken började tillverka bilbanor redan år 1920. Sedan dess har barn världen över lekt med deras bilar, bilbanor och tillbehör. De har mängder med olika typer av teman för deras bilar och race, tex. formel 1, Cars 3 från Disney, Super Mario och många fler teman. Carrera ger barn möjlighet att utöva motorsport i sitt eget hem genom att köra bilarna på dessa superroliga bilbanor. Carrera har ett nära samarbete med både bilindustrin och internationella team inom motorsport. De har som mål att tillverka leksaker som underhåller, håller god kvalitet och ger möjlighet till spännande tävlingar mellan bilarna. Det är helheten som gör körupplevelsen så rolig. Det är en kombination av coola bilar, fascinerande teknik och den spänning som blir mellan förarna då de tävlar mot varandra och undrar vem som kommer att vinna.

Köp din bilbana redan idag här hos oss på Leksakscity.se, klicka här.

Carrera bilbanor med olika körlängd och svårighetsgrader. Carrera First, Carrera GO och Carrera Evolution

Leksakscity har ett brett utbud av roliga bilbanor från Carrera. Carreras bilbanor finns i flera olika kollektioner som Carrera First som är en perfekt första bilbana för de yngre barnen. Vi har även klassiska Carrera Go som har många roliga bilbanor och även Carrera Evolution som är roliga tävlingsbanor med häftiga tävlingsbilar. Carrera har både modeller av de klassiska tävlingsbilarna och bilar med roliga karaktärer från omtyckta barnfilmer med mera. Bilbanorna finns i flera längder, allt från 140 cm till hela 1040 cm. Längs banorna finns superroliga hinder som loop, fly overs och snäva kurvor med mera. Att köra bilbana är kul för hela familjen, stora som små.

Tillbehör till din Carrera bilbana som extrabilar, reservdelar och extra funktioner

Det är alltid tryggt att veta att det finns tillgång till reservdelar och extradelar till din bilbana. Extradelarna kan användas för att lägga till något nytt till din bilbana för att förändra den lite så det blir ännu roligare att köra. Det är även toppen med reservdelar i fall något skulle gå sönder med tiden. Det finns även en mängd bilar som kan beställas som tillbehör. Det är roligt att ha flera olika bilar så kan man tävla mot varandra.

Radiostyrda leksaker från Carrera som Super Mario med radiostyrda fordon

Från Carrera har vi också radiostyrda leksaker. En favoritkaraktär inom dessa radiostyrda leksaker är såklart Super Mario. Här finns han både på en radiostyrd fyrhjuling, en snabb bil och med vingar på ryggen så att han kan flyga! Radiostyrda leksaker är roliga att styra och se hur de susar fram på marken, eller i luften som den flygande Mario :-)

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1200 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 59 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 59 artiklar