• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barbiedockhus

Barbie Drömhus och flera superfina dockskåp, dockhus för dina Barbiedockor

I historien om Barbie flyttar hon in i det vackra drömhuset i Malibu med sin Ken år 1962. Idag fint det jättemånga olika Barbiehus. Husen finns som stora, små, med en våning eller flera våningar, det finns vardagliga hus och det finns slottsliknande dockhus. Med många av...

Barbie Drömhus och flera superfina dockskåp, dockhus för dina Barbiedockor

I historien om Barbie flyttar hon in i det vackra drömhuset i Malibu med sin Ken år 1962. Idag fint det jättemånga olika Barbiehus. Husen finns som stora, små, med en våning eller flera våningar, det finns vardagliga hus och det finns slottsliknande dockhus. Med många av husen medföljer också möbler av olika slag. En del av möblerna kan transformeras och har därmed flera användningsområden. Exempelvis ett badkar som enkelt görs om till säng, eller en öppen spis som är en bokhylla på baksidan. Detta är supersmart då det får plats mer på mindre yta. Barbiehusen är ofta färgglada och flera av dem är färgsatta i rosa, lila, blått och vitt - Barbies favoritfärger. Barbie tycker om lyx och semesterkänsla så några av husen har även pool där Barbie och hennes vänner kan bada och ha skoj.

När Barbie Dreamtopia lanserades kom det också Dreamtopia-hus. Dessa hus är sagoinspirerade, de är magiskt utformade och passar verkligen för en prinsessa at bo i. Dessa hus är ofta utformade som slott och har detaljer så som vackra slottstorn. Dreamtopia är drömmarnas magiska land och där är allt möjligt. Drömmar kan gå i uppfyllelse. I dreamtopia finns det prinsessor, sjöjungfrur och flygande feer.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 3700 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 16 artiklar