• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lampor

Lundby lampor, belysning för dockskåp

Här finner du en rad olika ljuskällor och belysning för ditt dockskåp från Lundby. Lundby har inställningen att det är detaljerna som gör helheten och som ger barnen lekglädje samt lust att leka. Att ha belysning med fina lampor inne i dockhuset gör verkligen pricken över i:et. Det blir verkligen hög mysfakt...

Lundby lampor, belysning för dockskåp

Här finner du en rad olika ljuskällor och belysning för ditt dockskåp från Lundby. Lundby har inställningen att det är detaljerna som gör helheten och som ger barnen lekglädje samt lust att leka. Att ha belysning med fina lampor inne i dockhuset gör verkligen pricken över i:et. Det blir verkligen hög mysfaktor. Vi erbjuder massvis med olika lampor från Lundby. Både taklampor, golvlampor, bordslampor, vägglampor med mera. Här finner du även eltillbehör för belysning så som en smidig fjärrkontroll att styra belysningen med. Fjärrkontrollen passar till dockskåp 60.1014 och undervåning 60.1015.

Belysningen gör det verkligen extra kul att leka och det blir extra hemtrevligt i dockhuset. Det gör även leken med dockorna mer realistisk. Belysningen är batteridriven LED som ger ett varmt sken.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 275 kr

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Visar 1 - 12 av 12 artiklar